59

Анонимен

преди 5 години

"А русите кои са? Нали не вярваш че това са руснаците? Прабългарите са. Учете бе хора, всичко ви е написано, учете историята"Именно руснаците са. (И варяги и славяни са руси.) Те хроникьорите си го казват ясно - от държавата Рус. А за българите казват, че не са руси, а са *** и дребни и тъмнокоси.

58

е?

преди 5 години

До Техн информацияАз не моа разбера що ни замиааш с некви лампички......

57

Анонимен

преди 5 години

Точно пък руските глупости ( Писания за отминалите лета) Повестих времених и лет не давай за пример Там Аварите ги водят три метрови желязни гиганти .

56

Техн информация

преди 5 години

Даже да са били средно към добро качество диодите имат 15000-20000ч работа при норм условия. Т.е. 15000ч/24ч=625дена=1год и 8 месеца, след като са постоянно включени. Затова всички осв. тела имат възможност да се сменя източника/лампа,диод,крушка и пр./ Значи въпросът не е технически, а културно-естетичен!!? Ако имат желание да ги ремонтират, да се обадят-ще ги сменя безплатно за общината, само малко за пътни ми трябват-ок 50лв

55

Анонимен

преди 5 години

"българина е първичен в своите мисли"българинЪТ...

54

е?

преди 5 години

До Анонимен51А русите кои са? Нали не вярваш че това са руснаците? Прабългарите са. Учете бе хора, всичко ви е написано, учете историята

53

грешиш

преди 5 години

До Анонимен 43Не е комунистическа,а комплексарска!В кюпа са и комунисти,и демокрасти!

52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 50Не се притеснявай, човек. Не сме станали за смях на никой. Нямат смелост да ни се присмиват. Никой няма смелост да го прави, защо знае че българина е първичен в своите мисли, решения и действия. Няма такъв човек, нито преди, нито сега (в 21 век) който да се присмее на българина. Защото ние сме първични и действаме първосигнално. Не прощаваме на никой който има дързостта да ни се присмива.

51

Анонимен

преди 5 години

И защо трябваше думата м yргави да е цензурирана? Какво нередно има в нея?

50

Анонимен

преди 5 години

Ако ще и ду,,***,,то на Путин да мига когато получи анадолския щепсъл на Ердо БСП не избежно ще загуби изборите

49

Анонимен

преди 5 години

"Българина е бил голям човек, смисъл, с огромно телосложение."Не искам да гледам за какво спорите, но истинският българин НЕ Е бил с огромно телосложение. Точно обратното. Има хроникьори, които правят сравнение между славяните в древната държава Рус и съседната им тогавашна България. Русите са описани като високи и синеоки, а българите са описани като дребнички, ***, смугли, с криви крака (заради язденето на коне). От всякъде описание на степен човек.

48

Анонимен

преди 5 години

Станахме за смях дори на македонците.Нямам думи.

47

е?

преди 5 години

До Б.БЕ аз къв съм бре? Българина е бил голям човек, смисъл, с огромно телосложение. Аз съм висок 195 см. 125 кг. и съм със сини очи. То джудже такова, ти ли ще определяш аз какъв съм?Май ти не си от нашите, не такива като мен. Знам си родословието до 9-то коляно. В Шумен винаги се е говорило и още се говори за рода Дякови. Аз съм от тях. А ти от кои си, *** такъв?

46

Анонимен

преди 5 години

A тия 14 000 ми били макс 1400 сигурно. Историците и още повече псевдоисториците от народа, много обичат да преувеличават, като добавят по една цифра към нещата. По този начин се постига нещо внушително, което да стряска умовете и да създава по-големи емоции. Само си представете 1400 човека ослепени. А сега си представете 14 000...

45

ХАЙТОВФИГОН

преди 5 години

Това е голям УЖАССС!!! Авторът на скулптурата е ***

44

Анонимен

преди 5 години

управлението на ГЕРБ в момента - тотален провал и национална катастрофа

43

Анонимен

преди 5 години

Българския цирк няма спирка.Абсолютна парадоия.

42

След

преди 5 години

Мандат 10

41

Анонимен

преди 5 години

Грозна работа, комунистическа

40

Коце

преди 5 години

До Анонимен 36 Това на снимката е *** от филм на ужасите.Някой псих.болен трябва да го е сътворил.