13

Макс

преди 5 години

До Фармацевт Морската вода не се преработва за пиене, а се ползва вода от язовирите. Фармацевт, основно образование ? Нямаш явно.

12

Анонимен

преди 5 години

Каско Армейков да оглави КЕВР като най-вещ по отровите във водопровода и тяхното ценообразуване като екстра към водата.

11

Фармацевт

преди 5 години

Абе, някой може ли да ми обясни как така в Бургас е най - скъпа водата, при положение, че там са най - близо до морето. Тва, тотално няма логика. Е, на тва се вика, в морето плува, жаден ходи.

10

Анонимен

преди 5 години

Ами другари и другарки така ще е докато си чукате клавиатюрите. Нали не ви харесваше на бай Тошо евтинията. 2 ЛВ ВОДА ЗА ГОДИНА. 1.5 ст кв.ч за ток. 30 ст хляб. 70 ст. бензин 6 ст. билет за трамвая и тролея. 20 ст. кино. 6 ст. боза 10 ст баничка. цигари 55 ст. ракия 2 лв. за 700 гр. и това удоволствие ви отнеха неможе да удавите мъката в алкохол. Е аз съм добре. Преди 20 години едва 20 годишен отидох да си търся късмета и го намерих. Ожених се за богата Австриика имам 2 деца и си живея живота.

9

бг работа

преди 5 години

Вчера пак писахте за водата! Проблемът е не, че поскъпва, а по-скоро хората НЕ вярват на доставчиците. Всеки вижда течове продължаващи с месеци, много познават крадци на вода, а някой махали не искат да плащат изобщо. При нас поскъпването е само, колкото да се гарантира печалба на доставчика. За кърпежи на мрежата се търсят пари на заем, които ще връща някой в бъдещето. Аз ако съм един шеф на ВиК, ще напусна от срам, че губя над 50% от стоката си по трасето и набивам този разход на потребителите

8

Анонимен

преди 5 години

Супер. Дори е малко според мен, трябва миниум 5 лева, а ако не си гласувал за ГЕРБ поне 10 лева.

7

Анонимен

преди 5 години

В и К са най - обирджийските дружества в страната и то с най - ценното - водата

6

ЕГАТИ

преди 5 години

Това е най наглото да помпиш цената на водата при положение, че е дар от природата.Има вода която идва по гравитация до градовете и тя е с напомпена цена.Нов монопол и далавери.

5

Анонимен

преди 5 години

Така се радвам, че още нещо поскъпва, така се вълнувам...

4

Ф.С.В.

преди 5 години

Държава в която има десетки удавени от питейна вода - десетки села потопени от вода ставаща за пиене- Господ е дарил България със вода която на 8 милиарда население - ЩЕ БЪДЕ ПО СКЪПА ОТ БЕНЗИНА -- разни ВИК тарикати частници - са решили да грабят бедняците и да искат суми подобни за пустинни държави - Ало колко кубика на човек изчислявате - 6 кубика е в СИДНИ на човек - а за БГ нуждите били 3 кубика ? Инвестиции НЯМА! _ИМА -индианци ползващи безплатна вода за сметка на гражданите балъци !

3

Анонимен

преди 5 години

Глупости! В и К са най - обирджийските дружества в страната и то с най - ценното - водата. Абсолютно безхаберни по отношение на потребителите, само дерат пари от хората без изобщо да ги интересува нищо друго.Мен лично ме набутаха с 553 куб.м. вода за един месец без да съм я изразходвала и сега ме наричат нередовен платец защото ме блокират да си платя сметките за изразходвана вода и трупат сметки и лихви на мой гръб. И ние ще продължаваме да им пълним гушите. Пълен ужас! Докога бе, докога?

2

Българин

преди 5 години

В Шумен отдавна е надминала 3 лв за един кубик. Много сте зле!

1

Анонимен

преди 5 години

Най-накрая една добра новина!Хората трябва да се научат, че всичко се плаща и да престанат да разчитат на другиго за да им оправя живота! Високи цени, труд и дисциплина - така се прави държава!