30

Анонимен

преди 5 години

Това всичко което го казва Нинова, са предизборни обещания. Имаше избори преди малко повече от година, тогава да беше казала всичко това. Имаше три вота на недоверие и трите неуспешни. Тя верно иска да си играе на избори, докато спечели и да "усвоява" спестени пари.

29

хахаха

преди 5 години

Поздравления за снимката! Нинова слиза от лъскава, скъпа лимузина и критикува бюджета като несоциален. То пък да не би партийката й да е много социална. Не Рапсодия в синьо, а Пародия в червено. Иначе ще ходим на избори - леле, како....

28

Анонимен

преди 5 години

До ВинетуНе, няма да ги загубят.Едно е някой да спечели избори, друго е някой да ги фалшифицира.

27

Анонимен

преди 5 години

До Алеко 25Ами, кажи на Вожда си да намали ДДС на всичко!Защо към Нинова се обръщаш?

26

Анонимен

преди 5 години

До Бай ТошоМного си противоречиш Бай Гербер!Уж предложенията на БСП са дребнави и незначителни, ама щели да доведат до отрицателен ефект???Като са незначителни, що не ги одобрите???Как нещо незначително ще предизвика отрицателен ефект???

25

Алеко

преди 5 години

Ха-ха, смешници, намаляват ДДС-то за хляба. Само това ли ядем? Айде намалете и за пастите, де.

24

Анонимен

преди 5 години

А бе, вижте кои са снимката. Бригадир Аспарухов и Масларова. Боже опази, тези ли ще ни донесат промяна и благоденствие?

23

Анонимен

преди 5 години

700 лв. трябва да стане МРЗ от НГ. Пак е малко, но работещите ще получават поне 550- 600 лв. нето.И тия 40 лв, Коледни добавки са подигравка. Преди 3-4 год. 40 лв. може да са били нещо. Вече са НИЩО.

22

Бай Тошо

преди 5 години

Предложенията на БСП са дребнави, незначителни и ще имат минимален, ако не и отрицателен ефект. На тях идеологията им е сбъркана.

21

Веско

преди 5 години

На всички е ясно, че "социалния" бюджет загробва страната. търтеите се множат, а работещите данъкоплатци не получават никаква сигурност и условия за работа, развитие и почивка. Съответно ги търсят другаде.

20

Анонимен

преди 5 години

За тия червени маргиналчета някой изобщо пукалиму .

19

БСП са гад.ини

преди 5 години

Големият проблем на БСП не е толкова популистките и нереални обещания, а изпълнението им. Те винаги обещават красиви неща, за да зарибят хората и като дойдат на власт правят или нищо или съвсем други неща.Доказано от историята.

18

Бай Хей

преди 5 години

Тези май се канят и деца да ни правят.

17

Винету

преди 5 години

Хе-хе, предсрочните избори били неизбежни. Ами добре, ама нали пак ще ги загубите, бе лузъри жалки.

16

изнервен

преди 5 години

Тук щели да дават, там щели да раздават, на трети и четвърти да увеличават. А бе, другаре, нали тези пари трябва да се изкарат, демек да има достатъчно приходи. Или разчитате на събраните от ГЕРБ пари да ги опоскате, както много пъти преди, и после бегом.

15

Валери

преди 5 години

Ох,ох, по същия начин говореха и преди Виденов, и преди Станишев, и преди Орешарски. Царе са на големите обещания и лозунгите, а като дойдат на власт следват само катастрофи. Е, как да им вярваме.

14

Пешо

преди 5 години

А какъв социален бюджет правеха другарите! Всичко цъфтеше и връзваше!

13

Анонимен

преди 5 години

Бюджета не трябва да бъде социален.Аз си внасям осигуровки на реалната заплата, плащам една торба данъци и накрая за ***, който не ще да им работи на тия изедници за 800лв има колкото и за мен.Е защо ?

12

Анонимен

преди 5 години

Стига ревете за тоя бюджет. Яслата трябва да я няма. Хората извън бюджета как оцеляват вече 30години.?

11

Анонимен

преди 5 години

Социалистическа измеет!