258

лъжат

преди 5 години

Уж за въздуха ще ни искат ПАРИ?!? а как ще помогне това не се знае, а междувременно ми откраднаха катализатора-което си е кофти за замърсяването. Никой не ми обърна особено внимание-ходих в РПУто- писахме, гледаха, снимаха и после ми пратиха писмо-не са разкрили бандата. От прокуратурата също-писмо-не било от обществена опасност. А сега вдигат данъка, но на общо основание. Ако беше за чистотата, трябваше да ми го вдигнат още след кражбата, а ако сложа катализатор да го намалят/данъка де/.

257

Гошко

преди 5 години

София е в котловина, зимата се получава температурна инверсия, при която студен, влажен въздух / по малко прозрачен поради микро капчици / се задържа ниско долу! и по топъл прозрачен въздух, през който гледаш от горе. Заради лугата запрашеността е по висока. Капчиците кондензират около праховите частици, и хоп- мъгла Таксита, и много коли са на газ. Автобусите са евро 4, 5 и 6 /Икарусите какво евро са?/ В горивата няма ОЛОВО! Ако топлофикация не беше мафия, и се топлехме на ТЕЦ, щеше да е ОК

256

До Гошко

преди 5 години

Абе не е баш така! Едно време )80-те в София е имало 200 000 коли, а сега има 1200000. Ако мислиш, че тия 1 000 000 коли не цапат повече въздуха много се лъжеш! И ако едно време София се е виждала от Витоша лилава, то сега през зимата въобще не се вижда ;-)

255

Гошко

преди 5 години

Ще станем като в държавата Бутан! А едно време! карахме нови коли, по вредни от днешните стари. С оловен бензин, катализатор- ко? Кремиковци цапаше, от Пернишката индустрия /на въглища/ идваше Менделеев въздух, от Витоша, София се виждаше лилава! Сега какво реват всички? Въздуха е планински, сравнен с 80те.

254

За по- висока

преди 5 години

Коледна добавка и 13 заплата, се налага да пречистим този мръсен въздух, с вашите парички, които ще ви вземем "законно".

253

Xaxax

преди 5 години

Само не разбрах от всичката простотия как точно със увеличаване на данъците ще се пречисти въздуха ама че нагли крадливи депутати има в този парламент. А общините нека си оправят пътищата и тогава да искат по високи данъци.

252

Иван Иванов

преди 5 години

Простотии ала герберистан, и кой ви вярва?! Искате еко коли, увеличете доходите на народа, на кой му се карат таралясници!!! Всичко е за да прибират пари, не си дреме за екото!!!!! A какво правим с колите с газови уредби?!?

251

Абе

преди 5 години

Понеже вече няма да се гледа, дали автомобилът има катализатор първата работа на повечето ще бъде да го изтърбушат и да го продадат за някой лев за компенсация на завишения данък.Това как ще помогне за подобряването на въздуха?

250

Ей така

преди 5 години

Се събират свежи парички. Днес от завишени данъци, утре от глоби и т.н., докато испукаме като мухи.

249

Новичок

преди 5 години

Пфу. Как ще плаща Цв.Цв. данъка за 6те апартамента? Или те бяха на тъстовете? Крадци долни.А Оня бот В.Симеонов,хотела как го пише- като вила ли ?Патриоти,що не пуска пенсионери без пари.Нагли бе пфу.

248

богаташ

преди 5 години

Данъка за старите коли над 5 години трябва да е 2000лв!!По този начин бедните бачкатори няма да имат пари да си карат колите ,въздуха ще е чист,няма да се пречкат наляво надясно!Таралясниците им ще пускат корени пред блоковете а от общината ще ги товарят принудително за моргите!!

247

Anonimen

преди 5 години

Хазната е празна и се чудят как да я напълнят та да имат на лято за островите пари нагли управляващи.

246

Николай

преди 5 години

И как увеличението ще понижи емисиите!??И как паричките ще се превърнат в здраве !?

245

Анонимен

преди 5 години

Данъкът за старите коли скача 2-3 пъти, а не с 30%, както лъже тази от ГЕРБ.

244

Анонимен

преди 5 години

602608 не колите са много , и стари ! А горите са малко , тоталната сеч , и безконтролния износ ,ще ни доведе до агония !!! С колко ще прочисти въздуха , 30% увеличеният данък ???

243

Анонимен

преди 5 години

А вие увеличихте ли им заплатите на хората да си купят нови коли! Айде на изборите ГРОБ и компания в гробището при старите автомобили

242

Анонимен

преди 5 години

И как точно високия данък ще почисти въздуха? Това си е просто щавене на най-неплатежоспособната част от населението.

241

12345

преди 5 години

Ако си продам колата през средата на годината общината ще ми върнели парите за тези месеци.

240

😨

преди 5 години

Ура да живее държавата АЙДУКАРИЯ. ЩО не вземете да си измиете калпавите улици и тогава да спазвате разни измислени "Еко норми"?

239

Гостенин

преди 5 години

Е как ще дишаме по чист въздух като се вдигне данъка ? Тия прости ли са или се правят на такива.Според мен е първото.По високия данък ще направи колата по ,,екологична,, и по незамърсяваща ли,какво?9