102

до 23

преди 5 години

ти не разбра ли че тук тя казва че щяла да бъде изнасилена, ми ясно че гова ще измисли за да оправдае убийството, само че това не е Русе, открито напазение посред деня а доброволно присъствие на терена на убития в един посред нощта. Тя е пълнолетна и не може да излиза с номера че била невинно подмамена да е разходи в чуждо жилище...

101

23

преди 5 години

И какво трябваше да направи Мария?Да се остави като Виктория да я пребие дядката и да я изнасили!?Просто питам само?Уточнете: по непредпазливост или при самоотбрана!

100

к

преди 5 години

в Канада имаше случай на един дядо -78 годишен пенсиониран военен, беше нападнат в дома си от банда от 4 цветнокожи, дядото застреля 2 *** и рани други 2Юдо-масонската пропаганда го обяви за расист и убиец и го вкараха в затвора на 78 години за това че е защищавал живота си със законно притежавано оръжие !не са ли прекрасни тези западни ценности и демокрация !

99

:):)

преди 5 години

стига сте се првили на ущипани, в писред нощите в 1 по часа отишла да изпрати стария човек до вкъщи, но пък и се дочуркало и влязла и хоп стария немощен Боню взел че я награбил. Родителуте на таз девица збаят ли я каква утешителка е. А за дебитната карта как се оказа в нея, как Борика е регистрирала 6 опита да се въведе пин за да тегли от нея. Че така всяка неженена пръдла като си тръгне от хитела дето си я плю ..лще иде и ще каже ми тиз ме изнасили, вземете ДНК, не смесвайте Русе и СТ Загора...

98

к

преди 5 години

в меркелска Германия например, ако защитиш жена си от банда "бежански" изнасилвачи с нож, не само ще те вкарат в затвора ами ще те накарат да платиш обезщетение на "бежанците" за нанесени телесни повредине са ли прекрасни тези западни ценности и демокрация !

97

ЦК на БКП Т.Живков!!

преди 5 години

Не бъркайте децата на комунистите с истинските комунисти. Истинските комунисти никога нямаше да разпродадат България на Запада!

96

к

преди 5 години

в лошото и несправедливо комунистическо законодателство се казваше че ВСЕКИ има право да защищава живота сикато дойде прекрасната юдо-масонска демокрация тези текстове отпаднаха !юдо-масонското законодателство забранява на робите да защищават живота си - помислете защо !

95

пътник

преди 5 години

Линч за "законодателите"

94

Роб на влаЗта

преди 5 години

Май е време тази правосъдна система да увисне по бесилките и да се създаде нова.С ясно посочени престъпления и наказания кви са тия глупости.Че то момичето ако го беше убила умишлено и да се предаде и признае щеше да лежи толкова.Ба си примера -че то следващата изнасилена да не вика че ще я глобят и задържат за нощна тишина .

93

Анонимен

преди 5 години

Колко съм щастлив, че уча, работя и се развивам в друга страна...

92

Анонимен

преди 5 години

За тоя, момичето трябва да получи две години държавна издръжка, медал и безплатно образование...

91

k

преди 5 години

на стадото не само не се позволява да притежава и носи оръжие, но не се позволява да защищава живота си с оръжие - такива са правилата на власт имащите Такива са законите и в Русия и в Канада и в САЩ и в Западна Европа и в резултат на гнилата западна "демокрация" такива станаха законите и у насЗапитайте се защо власт имащите не позволяват на стадото да защищава живота си !

90

Анонимен

преди 5 години

Ако тази си признае всичко може да се размине с 2 години.

89

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 92Има много хора даващи картите са на други. То ако дадеш картата на приятелката ти да напазарува трябва нея да я потберат за това че използва чужда карта.

88

Анонимен

преди 5 години

До АнонименГЕРБ=БКПНищо не се е променило в тази държава. През 44 съчиниха хиляди измислени обвинения и осъдиха хората на смърт, като им взеха земята и парите. Сега сме 2018 но ако пречиш на някого или ако някой лош човек ти вреди но този човек има връзки то ще те осъдят. Къде е справедливоста в тази държава?

87

Анонимен

преди 5 години

Скарахме се и жената разярена рече да *** ръчне с ножето ама аз успях да я ретна в коленото -и до тук ! У болницата после ! Тя а не аз ! после само ГЛАВОБОЛИЯ !

86

Анонимен

преди 5 години

Анита Мейзер я осъдиха на 2 години затвор а това момиче на 12. .Анита не се е опитвала да му точи картата и не се е крила 2 дни.

85

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 85Прибраха доктора за да може ромите да не излязат на протест. Ако не го бяха прибрали не ми се мисли какво щеше да стане ромите от всички градове и села да излязат. Те са убединени за разлика от нас българите.

84

Анонимен

преди 5 години

До 83Анита Мейзер я осъдиха на 2 години затвор а това момиче на 12. Къде е справедливостта?В закона няма справедливост той е създаден да не е справедлин към добрите.

83

Анонимен

преди 5 години

Досега никой не споменаваше, че е взела баковата карта на "хубавеца" и се е опитала да я ползва след като го е "клъцнала" при самозащита!!?? Да не се окаже за пореден път, че някой се пробва да се направи на жертва и да предизвика натиск от съчуствие. И с каратисчето джигит от Враца, и с доктора от Пловдив това не сработи. Май имаше и други случаи?