12

Анонимен

преди 5 години

абе кво да говорим като сте си избрали гювен.дия за мин.председател никой не ви е крива въртиопашки тасевци винаги е имало и ще има

11

Анонимен

преди 5 години

Кеф ли ви е, че ни управлява един продажник? Кефете се.Не случайно ни докара до последно място в ЕС по доходи. Важното е неговите доходи да са добре.А пък следващия път пак гласувайте за ГЕРБ.

10

Анонимен

преди 5 години

Ами защо тогава Борисов се хвалеше?

9

Голата истина

преди 5 години

Какво се прави на ударен тоя т.н. експерт.В публикуваните грами в Укилийкс който никой не е отрекъл,Х.Клинтън казва на Обама,че мисията и у нас е била най-лесната и.За 25 мин. е спряла Ю.Поток.Точка! Не само че ще загубим транзитните такси но и от 2020 ще купуваме газ не от Газпром а от Ердоган и то на цена каквато той каже.С транзита през Украйна е свършено.Именно с това се обяснява сургюнното отношение на Бойко към султана в Анкара.Туй дето сам си го направиш,никой не може! Аш колсум!

8

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 5 години

КЪВ , БОРИСОВ ,БЕ...ХА,ХА,ХААААААААА??!!Ю.ПОТОК , ГО ОТМЕНИХА ПО ВРЕМЕТО НА СТАНИШЕВ И МЕСТАН , ТОГАВА И РУСНАЦИТЕ СИ ИЗТЕГЛИХА ПАРИТЕ ОТ КТБ , ....И БАНКАТА ФАЛИРА!ПРАВИ СА ОТ ЕС---БЪРГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ СА ДУПЕДАВЦИ И ВЕДНАГА ШЕ ПРОДАДАТ Ю.ПОТОК НА РУСИЯ ЗА БЕЗ ПАРИ ...САМО И САМО ДА СА НА ВЛАСТ И ДА ВКАРАТ РУСКИ ВОЙСКИ ОТНОВО В БЪЛГАРИЯ!ТИ ФАТКИ ...НЕ МИНАВАТ В ЕВРОПАТА!!!!!!!!

7

Анонимен

преди 5 години

И без диплома и с диплома всички знаят, че Борисов се продаде на САЩ.Надявам се, че съд за предателя ще има. Дано доживеем.

6

А+

преди 5 години

Лукави този професор за Путин и Русия ,Ю поток се спря от Орешарски на следващият ден след като си заминаха трима сенатори на империята на злото-Макейн,Байден и третия .. . А сега рИват ,че Путин в Путин грешката . Артист

5

Анонимен

преди 5 години

Днес . Бг бихте ли публикували дипломата на ,, Професор Тасев " Документът че е професор едвали ще ви затрудни да го откриете и публикувате тук :)

4

Анонимен

преди 5 години

Няма нужда Тасев да ни казва. Всичко се знае. Това беше първото голямо предателство на Борисов към България. Незнайно защо той даже се хвалеше с това.Не се и съмнявам, че и към Орбан е имало натиск. Ама човекът е с топки. Нито спря атомната централа, която градеше с руснаците, а търговският им обмен даже се увеличи.В резултат на това пенсиите им са два пъти по-големи от нашите.Второто голямо предателство е политиката с бежанците, за която Борисов и до сега седи наведен към Меркел.

3

Анонимен

преди 5 години

Естествено , че е имало натиск ! Само дето сега герб лъжат и не си признават , начело с Плевнелиев !

2

Анонимен

преди 5 години

Не, те се похвалиха, че са спрели цели два проекта на врага на САЩ и Европейската комисия. Бяха много горди с делото си. Казаха, че е нямало натиск, а самонатиск. Бягали са по-бързо от вятъра и САЩ и ЕК не са успели да ги хванат и да ги натиснат.

1

Н

преди 5 години

Този тасем всичко знае ха ха