107

Анонимен

преди 5 години

Лоши или не - елкторат са. Ако не са те - няма кой да гласува, че даже и от полицията няма да има нужда. Хората си вардят хляба.

106

Дер

преди 5 години

Храни куче да те лае! Скоро ще има възмездие по всички етажи от ром до управляващи бандити!

105

джендърмерист

преди 5 години

не се подчинили на органите на реда и започнали да се държат агресивно и арогантно хвърляли камъни и се заканвали. На място е пристигнала жандармерияв нормална страна текстът щеше да продължи така "в момента са уточнява броя на загиналите"

104

Доц. д-р Чоко Боков

преди 5 години

До Викториятака е, вики, а когато изнасилят жандармерист, ще дойде ДАНС да охранява. важното е електоратът да има усещане, че е ценен мат'риал.

103

Веско

преди 5 години

До АмериканианецТрябва ли да ти обяснявам колко си примитивен? Не. Българско производство си все пак. Гледал си нещо там но не си видял нищо.

102

Виктория

преди 5 години

Има ли изнасилен и убит полицай? А, няма все още?! Е, когато има, жандармерията, ще започне да охранява гетото от полицаи. Филма вече го гледахме.

101

до 115

преди 5 години

защото ако му строша тиквата с чук ще е "превивашавена не нощо си там". Разбра ;и?

100

до 115

преди 5 години

И аз за един приятел ти отговарям. Има си закон - пише си за неизбежната самоотбрана. Там пише, че ако ме нападне с мачете, аз трябва да ида до оръжеен магазин да си купя мачете, за да се защитя.

99

До Пустиняк

преди 5 години

Когато твоите "дискриминирани" любимци един те изкормят, ей така заради културните им особености, ще е наш ред да се посмеем.

98

Анонимен

преди 5 години

За един приятел питам - нападнатите полицаи не са ли били въоръжени!?

97

Анонимен

преди 5 години

*** си правят каквото си искат, защото полицаите се страхуват да използват сила. Ако полицаите си свършат работата както трябва ще почне един журналистически рев, как били невинните, хрисими .

96

Уф

преди 5 години

Да направим референдум с въпрос"Съгласни ли сте държавата да бездейства срещу граждани нарушаващи закона," отговорите 100 % не!!решението става задължително!! И още..да пишем жалби всички..по милион на месец.Мвр са длъжни да вземат отношение.Ето мирен начин..жалби до дупка..

95

XXL

преди 5 години

КЪДЕ СА СЕГА БХК,АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ И ДРУГИ АНТИБЪЛГАРСКИ ОРГАНИЗАЦИИ? И НЕ ТРИЙТЕ КОМЕНТАРИ,АНТИБЪЛГАРСКА МЕДИЯ

94

Пустиняк

преди 5 години

Чета и не мога да не се посмея на първобитния ганьовизъм. Този именно ганьовизъм, в който огромното мнозинство коментиращи се кълнат. Той се определя с ония пиянски чалга възглас - "на закона мамата .... съм". Обаче, когато ромите закона таковат, тогава този *** изкарва дълбоко омразните си разбирания за расизъм на показ, без изобщо да се притеснява, че така също нарушава закона. А когато чистите българи - мутри беснеят както си щат, тогава *** се скрива под тревата, щото е с робска психика

93

Веско

преди 5 години

Ама странно заглавие!? да не ви подгони някоя НПО? Що не писахте по-коректно, граждани или недоволни, нападнаха полицейски участък?

92

АзВечеСъмТе

преди 5 години

Сега и тия петимата бабаити бой до спукване на почивки. Като излезнат да разказват по татово време и като видяха полицаи падаха на земята прави се напикаваха. Кой нормален човек ще слушам музика на високо и ще дразни всички около себе си до степен че извикат полиция кой? А кой нормален човек ще замеря полицаи с камъни

91

Балансьора

преди 5 години

Вие ги пазите, те ви нападат, бият и обсаждат. Ефекта от дефекта!

90

Анонимен

преди 5 години

При Днес бг. няма свобода на словото, затова сме на 111 място в света!

89

Двуличници

преди 5 години

Да пратят полиция да пази норвежците от полицаите!! Както в Русе ги пазят от рокерите....

88

Американианец

преди 5 години

До Веско Личи си че не си излизал от родното си село и тези велики "американски методи" си ги научил от холивудските бози често пускани в селските киносалони . Един факт видян ЛИЧНО , който сигурно ще обърка американските ти фантазии - В САЩ ПОЛИЦАИТЕ СТРЕЛЯТ. Медиите са пълни с новини как ежемесечно някой някъде е прострелян от полицията . Дори и като те спрат за проверка на документите в момента в който се опиташ да протестираш и се хващат за оръжието . Тока спирали.... смях .