84

Анонимен

преди 5 години

Д-р Менгеле има разработки по този въпрос. Направо може да се използва чуждия опит.

83

Физическа Кастрация

преди 5 години

И ние сме за кастрация,но ФИЗИЧЕСКА,по метода на доктор Ги-Лотен

82

Джамбазът

преди 5 години

Прав е,че извършителите на такива деяния,никога не трябва да се завърнат в обществото. Ако не стане със смъртна присъда,то трябва да им се дава доживотна,без паво на обжалване и промяна! Кастрацията не е гаранция,защото следващия път може да убие за грабеж ,а не за сексуално задоволяване!

81

Анонимен

преди 5 години

Що ли си мисля, че в управлението са щастливи от случая в Русе. Той им даде уникална възможност да се героизират. Сега българинът гледа в телевизора вместо да гледа в хладилника.

80

Анонимен

преди 5 години

Нещо повече - патриотите да направят списъци на чистите българи, които нямат престъпни наклонности и другите да бъдат кастрирани или пратени в концлагери за производство ***. Има вече германски опит в това отношение, а сегашните ни патриоти са много близки до тези идеи.

79

Анонимен

преди 5 години

Разбирате ли колко сте смешни, като говорите за справедливост, съд и наказания, докато ви управлява мафиота Бойко? Все едно подчинените на Ал Капоне мафиоти да говорят за ред и закони.

78

лъже патреот

преди 5 години

Прочетох затлавието ,че Джанбазки искал химическа кастрация и веднага съм съгласен ---ДА МУ НАПРАВИМ --надоло не съм чел защото на патриотите глупостите са всеизвестни....

77

Абе

преди 5 години

По принцип Джамбазки е едно хомосексуалистче на което много му знае устата но никога не застава зад празните си приказки. Няма да забравя как мрънкаше за задължителната казарма, но когато го питаха служил ли е млъкна като бит ....

76

Мен

преди 5 години

Г-н Джамбазки вие като настоящ евродепутат и бивш народен представите колкото пъти сте внасяли за гласуване тези идеи, които сега споделяте?

75

Мен

преди 5 години

Този излезе по-голям популист и от Бойко, Станишев и Плевнелиев заедно. Това, което лично мен ме шокира в случая с покойната, е че се случва посред бял ден за час време и никой не е видял или чул нещо. Другото, което ме изненадва, е че го е направил сам. Версията с наркотиците и алкохола определено куца за 11 часа обедно време. Джамбазки като модерен политик няма против да извлича полза от каквато и да е ситуация, дори причинено извратено убийство.

74

Анонимен

преди 5 години

Джамбазки, айде като толкова го искаш спри с празните приказки. Начина го знаеш - правиш закон за кастрацията, внасяш го в парламента и нали сте управляваща коалиция - приемате го. Иначе пара за свирката имате достатъчно.

73

Анонимен

преди 5 години

Защо химическа? С двете тухли и готово! И евтино и бързо и справедливо.

72

D

преди 5 години

Абсолютно съм за! Защо решиха, че обществото е против тази мярка??!! да направят референдум да видим дали ще са против.

71

Бах

преди 5 години

Силно е валидно естествено - ГЕРБ се състои предимно от бивши членове на БКП и техните отрочета.

70

Анонимен

преди 5 години

До БахАми то и за наследниците на ГЕРБ е валидно и за тия дето направиха престъпния преход и за тия дето превърнаха здравеопазването в мафия - кастрация наред.

69

Бах

преди 5 години

Престъпното генетично ли се предава? Питам за наследниците на близо милион членове на БКП, които следва да бъдат кастрирани.

68

v

преди 5 години

До АнонименА последиците от тия твои сваляния кои са знаеш ли - трудно превъзмогване, болести, аборт и накрая грях, които те откарва в ада, ако не се осъзнаеш и поправиш според правилата приживе. НЕ НА БЕЗРАЗБОРНОТО ХОДЕНЕ И ПРАВЕНЕ НА БРОЙКИ!!!!!!!!

67

Анонимен

преди 5 години

Ако само някой им намекне, че с такива приказки ще разтурят управляващата коалиция, веднага ще млъкнат или ще заприказват обратното. Въпрос на приоритети - важното е да се крепят в управлението, всичко друго е на второ място. Ако обаче от такива приказки няма да произтече нищо, Джамбазки може да си приказва на воля и да се бие в гърдите "вижте колко харт сме ние патриотите, абсолютно безкомпромисни".

66

V

преди 5 години

Джамбазки иска химическа кастрация! - ми да го кастрират ве .Щом иска :))) Такова нещу имаше ама там беше или лежиш и то доста или кастрация ;) ЕС тогава нададе вой ама имаше такъв закон в ЕС.

65

Анонимен

преди 5 години

ходят обаче слухове, че нещастието може и да е поръчано!а зачестилите атаки над журналисти, започнаха след "господарите" и оня склад с развалената храна!опитва се да се наложи страх и цензура на свободата на словото - това виждам! искат да мълчим, за това което се случва и предстои да се случва - пълзящ фашизъм!