44

Анонимен

преди 5 години

Изключително неграмотно заглавие...Срам ме е от вас!

43

Българин

преди 5 години

Господари на ифира да пратят репортер,а Бойко да разпореди проверка веднага на някой който се сеща!На министъра на спорта!

42

Анонимен

преди 5 години

Колко ли хора са обявени за болни и на тяхно име се изписват скъпи лекарства, крадат се а на набедените за болни се дава кладенчова водица! Или нещо евтино и отровно!

41

Trans plantacia

преди 5 години

Sadiiski pianski bg medicinski fantasii...

40

Симеон

преди 5 години

Заглавието лъже, това не е грозна схема с живота. Лекарства за онкоболните има, тук ако има престъпление е чисто търговско.

39

AZ

преди 5 години

Това са пълни,недоказани клевети. Лекарствата в онкологиите са под строг контрол от страна на самата болница и на здравната каса.И се изписват на милиграми не на флакони и ако остане от един болен се влива веднага на друг от автоматизирана система. Не се допуска лекарство да остане за другия ден-изхвърля се. Освен това ако се откраднат лекарства кой ще си ги купи на черно, без доказан произход.Нито в България някой ще ги купи,нито в чужбина. Обаче трябва трябва да се плюе по лекарите.

38

Шнорхел

преди 5 години

Само българин може да измисли такава велика схема.

37

Един от народа

преди 5 години

От години пиша, че превърнаха лекарите в търгаши, а част от тях в жестоки мародери!

36

Две думи

преди 5 години

Опит за предумишлено убийство.

35

МакКонар

преди 5 години

Дайте ми ги тези ***. Защо ги криете, какви журналисти сте?

34

АНТИ

преди 5 години

Такива схемаджии Пиночет първо ги инквизираше да си признаят делата, а после ги заравяше в дълбоки дупkи далече от цивилизацията.

33

Уууу!

преди 5 години

Щом ми махате поста,някой ден ще се молите да поствам при вас!Няма да стане!Реших да ви дам втори шансЕ няма да влизам повече!

32

Yudeo= fahist

преди 5 години

..Povecheto it tezi lekari sa EVREI.....Toyagata ..debelata!

31

Делян

преди 5 години

Не,не,няколко блистера......човека с тировете къде е?Няма и да разберем, НИКОГА!

30

Уууу!

преди 5 години

Левски е казал"'Не думи,дела трябват!''Ама всеки като е дете и го водят на паметника на Левски и му казват:""е този е скочил срещу властта и са го обесили''.Детето расте и си прави сметка,дали да скочи или да бяга?!Е като му се насажда,че койтоскочи го бесят-бяга!Няма стимул да го бесят в държава където има поговорка ''Преклонена глава сабя не я сече!''...Българиноооооо...

29

Косев

преди 5 години

Жалко че и тези които поюагат клетва ни предават! Плчвам с политиците,полицаите,лекарите и накрая учителите! Всички те предадоха България! Ако беше Тодор Живков сега кучета щеха д а глоздят кокалите им! Няма кой да ни защити,аз се спасявам,предлагам ви и на вас чужбина!

28

наливай в бездънна

преди 5 години

И ЗАЩОТО ЗНАЕМ ВСИЧКИ КАКВО СЕ СЛУЧВА, ВМЕСТО ДА СПРАТ ФИНАНСИРАНЕТО НА ПОНЕ 200 ИЗЛИШНИ БОЛНИЦИ, ОСОБЕНО ЧАСТНИ И ДА СПРАТ КРАДЕНЕТО ЧРЕЗ ЕЛЕКТРОННО ДОСИЕ, НОВИЯ МИНИСТЪР СЕ ЧУДИ КАК ДА НИ ВЗЕМЕ ОЩЕ ПАРИ ЗА БЕЗДЪННАТА КРАДЛИВА СИСТЕМА! В КОЯТО СТРАННО ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЛЕКУВАТ С НАШИ ПАРИ ОКОЛО 1 МИЛИОН НЕОСИГУРЕНИ? И ДА ЛЕЖАТ В ЕДНА СТАЯ С ПЛАЩАЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ!, ТОВА КАКВО Е?

27

Гошо...Тъпото

преди 5 години

До УзунаПодкрепям.

26

Анонимен

преди 5 години

При капитализма е такаВажното е да си богат и успялИ да правиш париДжип, луксозна дестинация и плеймейтка На другите нещастници се казва:Никой не ти е длъжен!Свиквайте с капитализмаПри социализма имаше някакъв морал.Сега няма.Пълен дефицит

25

тонката

преди 5 години

Демокрацията и кражбите от народа са без алтернатива