43

смешници

преди 5 години

Как обаче се прокарват опарните точки на Русия? 1. ЕС е лошо място--припомням доларът по 3000лв и 5 лв разговори на минута 2. Македония е постъпила добре- това ще се разбере скоро .3. Кат Русия няма втора тъй могъща на света--тя е нашата опора--затова сме на това дередже , с най - скъп газ, без връзки с други страни за да получаваме газ САМО от Русия, с работещ САМО на загуба - нефтозавод 1 на Балканският полуостров....русофилите искат децата им да умират от смрад , но Русия да е добре

42

Наблюдател

преди 5 години

До Прави са макетата!(51)Що за *** си ти и подкрепилите те!?ЕС ви попречило на развитието...

41

Анонимен

преди 5 години

Ще тънат в нищета, злоба и русофилия, но няма да умрат.

40

Анонимен

преди 5 години

Как да искат в ЕС като виждат каква комедия е в "СТАБИЛНА" България? Тия хора да не са ***.

39

Анонимен

преди 5 години

До Прави са макетата!ЕС не може да ви оправи селския манталитет. Сори.

38

Анонимен

преди 5 години

До Прави са макетата!Да, за това гледат да прилапат български паспорт нали :))

37

Анонимен

преди 5 години

Пет пари не давам за тази измислена държава :) Те албаницте ще ги оправят :)

36

Анонимен

преди 5 години

Сега Македония има по- сериозен проблем от изолацията от ЕС изолацията от цялата Земя и липсата на уплътнение от определени албански и сръбски набези в ЕС може да не са но във велика Албания нова федеративна Югославия или кой знае може и в Косово като автономна област определено сигурно точно ще бъдат.

35

Прави са макетата!

преди 5 години

Македонците виждат колко сме напреднали в България от 11 годишното ни членство в ЕС! Напредъкът ни е че сме на нивото на Македония и Сърбия!

34

Али баба

преди 5 години

Това беше- 100% преброяване на албанците во Маседонията

33

Историк

преди 5 години

Да ама няма да е справедливо спрямо народа, но най голямата несправедливост е, че такава област не е имало дори в древността, а кои са тези европейски "хуманисти", които са измислили че тази област е македонска и кой им е платил В същност през първите десетилетия на XIX век днешната географска област Македония е била наричана Долна Мизия (това име се среща още у Климент Охридски, назован в просторното житие на Теофилак - глава 20, параграф 61, "пръв епископ на българкия език"), Долна България, Долна земя, а не Македония. Името Македония, с което през Средновековието е била назовавана част

32

Weiss

преди 5 години

Щом големия и виден отвсякъде еднакво ди джей Ал Йо с белите чорапки смята така, значи македонците са прави.

31

Мнение

преди 5 години

Вече не толкова дебелия т.нар. Ал Йо като е живял сато посланик няколко години в Македония що си мисли, че разбира... да вземе по-добре да разкаже как съдейства по негово и Костово време разсипаха България, а не да говори глупости ро студията....

30

Мухомория

преди 5 години

Времето е влажно и хората са отишли за гъби.

29

Анонимен

преди 5 години

Най-добре е македонците да останат втренчени в своята изключителност, да гледат в пъпа си, в своята велика самобитност. Няма да се различават много от бушмените и пигмеите горите на Африка, които са най-самобитните и съхранили своята култура племена.Да оставим Македония на македонците и да не се занимаваме повече с тях!

28

Воеводи са макетата

преди 5 години

Воеводи са макетата, не са като нас! Ако сега се предадат като нас, ще напълнят тая територия с албанци, както нас с ромоцърни! Българите си заминаваме, дано македонците продължат рода ни!

27

Да бе, да

преди 5 години

Ние като сме в ЕС пък, сме цъфнали и завързали! Най-бедните и болни на Стария континенет! Напртив, македонците са твърд народ, това тяхно действие доказва, че нямаме родствена връзка с тях! Ние сме продажни, разделени, а в българската история македонци са били лудите глави покрай освобождението!

26

кара колю

преди 5 години

*** кой Александър Йорданов, дебелата ***, чичото на който разстреля 6-те ястребинчета ли?!! Македонците излязоха в пъти по-умни от нас!!

25

Анонимен

преди 5 години

Май в референдума се преброиха шиптерите. Друго не виждам.

24

Анонимен

преди 5 години

"Изпуснаха си влака за Европа" и хубаво направиха македонците, но виждаме, че евро*ейският съюз им се натиска.. сам