40

Сат

преди 5 години

На руснаците, ох как даже им дреме за складовете на Хизбула, защото без тези купища муниции, няма настъпление към Идлиб.

39

Сат

преди 5 години

Според тебе французите са изстрелвали ракети в момент, когато руски самолет е във въздуха над "складовете на Хизбула" и руснаците според тебе дори не са знаели, че там имат техен самолет, и щото им дреме повече за складовете на Хизбула -Трудно ми е да обяснявам л, но все пак съм дипломиран авиационен инженер и ... шъ са опитам.Крилатите ракети летят на 50-100 метра над морето, а Ил-20 върти осморки на ок. 5000 метра. Двете неща не са взаимоизключващи се.

38

Анонимен

преди 5 години

"самолетът е бил свален погрешка от сирийската ПВО"

37

Антифуражка

преди 5 години

Май руснаците са си правили военни учения и командването е решило един стар самолет и 15 души да идат зян. После на близките им ще пишат, че са изпълнили своя дълг към родината.

36

юбералес

преди 5 години

на крива ракета - евреите пак са и виновни.

35

мазепа

преди 5 години

Сега Путин ще спре ли сирийските домати за Руския пазар?

34

към Асад

преди 5 години

Както се казва: " на крива ракета, космоса й е крив!"Ей, нагъл гад си!!!!!

33

Верно е за Путин

преди 5 години

Дядо му по майчина линия е бил евреин, според руски източници.Затова не обвини евреите.

32

Анонимен

преди 5 години

АСАД ОТДАВНА ГО НЯМА ЕДИН ГОВОРИТЕЛ НА ПУТИН ЗА СИРИЯ И ТОЛКОЗ!БЕЗ ПУТИН АСАД ОТДАВНА ЩЕШЕ ДА Е ПРИ КАДАФИ И САДАМ!

31

След 1990

преди 5 години

МНОГО руснаци се изселиха в Израел.( евреи са и Ленин( това не е истинското му име.., Сталин( също и за него- не еСтоманов;-)), Путин.. и мнго други... Половин бяла Русия са евреи...Ако имате познари до към 50 години от Израел- заговорете ги първо на Руски, Български...)

30

Анонимен

преди 5 години

До ьзцНормално. ИДИЛ не заплашваха да унищожат Израел. Иран и Хизбула само това приказват, ката ден. И си го получават.

29

Анонимен

преди 5 години

И Путин официално каза че израелците нямат вина.А Шойгу преди това искаше да воюва с Израел ;)Но израелската армия е много по-добре въоръжена от руската.А и презимето на Путин е Шаломов, наполовина е евреин.

28

А как же..

преди 5 години

согласованное с Россия..А това момче, преливащо от отрицателна енергия, знае ли, че съпругата му е болна от рак ЗАРАДИ него? Трудно е да "приемаш цял живот" отрицателната нагласа на човека до теб.В други страни се развеждат.. Но в Сирия?...умираш.

27

Анонимен

преди 5 години

Ама нали Русия щеше да защитава Сирия? За един преател питам...

26

Анонимен

преди 5 години

"докато Нетаняху го направи лично по телефона на Путин"Тъй ли? Целуни му ръка на Нетаняхуту!

25

Анонимен

преди 5 години

Сатрара Асад изби половин милион сирийци, а сега и 15 руски силоваци за което едва след третия ден изказва съболеснования за престъплението си, докато Нетаняху го направи лично по телефона на Путин.

24

до 21

преди 5 години

То си е точно така.

23

Анонимен

преди 5 години

Франция не заема страната на Израел, а просто си млати по Хизбула. Никой не може да и забрани. Не стрелят нито срещу руснаците, нито срещу сирийската армия.

22

Анонимен

преди 5 години

"И израелските Ф-16 нямат нищо общо, ПВО се е опитвала да свали френските ракети, които Оверн е пуснал по оръжейните складове на Хизбула."Дааа, хич нямат нищо общо! Според тебе французите са изстрелвали ракети в момент, когато руски самолет е във въздуха над "складовете на Хизбула" и руснаците според тебе дори не са знаели, че там имат техен самолет, и щото им дреме повече за складовете на Хизбула отколкото за тях самите, са стреляли по ракетите, ама уцелили собствения си самолет. Ахахаха!!

21

Анонимен

преди 5 години

Хизболаците са се сгушили до руската база, а руснаците ги защитават. Руснака брани иранските терористи, но не смее да стреля по пилотираните самолети. Свалят само крилати ракети, но тоя път без да искат са си простреляли бедрото по невнимание.