13

Минаващь

преди 5 години

Но нека да разгледаме немската армия днес.Тайфуна няма радар с АФАР която имат Рафал и всички модерни изтребители на Сащ.Немците нямат атомни подводници самолетоносачи атомно оръжие и най-вече достатъчно млади хора.Германските ВВС не могат да вдигнат половината си самолети.Танковете им Леопард претърпяха пълно фиаско в турски ръце в Сирия.

12

Мда

преди 5 години

Има само едно спасение за Германия-съюз с Русия!Изглежда абсурдно?А всъщност е най-големият кошмар на Израел и слугите им САЩ и UK!Технологичният гений и организация на германците+ресурсите на Русия могат да направят чудеса!Затова чиф.утите направиха всичко възможно да скарат двете държави!

11

Минаващь

преди 5 години

Немскита пропаганда раздухва някакви митове за виещи Щуки от които протувника изпадал в паника.Щуката е бавен слабоманеврен пикиращ бомбандиривач който е разпиляван във въздуха от бротанските Спитфайъри и Хоукър Хърикейни.

10

Минаващь

преди 5 години

За цялата война уж "технологичните" немци не правят един четиримоторен бомбандировач.Хенкел 111 Юнкерс 88 и Дорние 17(Клод Дорние син на френски вносител на вино) са двумоторни с малък радиус и малък бомбен товар.Имали са само 38 подводници дватежки кораб Бисмарк и Тирпиц и нито един самолетоносач.В началото на войната танковете им отстъпват както на руските така и на френските и англииски образци по въоръжение и дебелина на бронята.А за мерене с американците и дума не може да става.

9

Анонимен

преди 5 години

Германия не е това което беше. Няма да мине много време и германия като народ ще се стопи. Ислямистите до 30 години ще са болшинство. Немкините не раждат защото мъжете им са с бирени шкембета импотентни. Към 20 години живях в германия преди 2 се изнесох със семеиствовто си по настояване на германската си съпруга. В момента сме в Австрия където няма ислямисти или ако има то те са в лагери и не се виждат по улиците. Германия е пред закриване ако Меркел продължи да управлява.

8

:):)

преди 5 години

последната качествена немска армия бе тази на ГДР, от там насам разпад , бумажтина, граждански контрол тоест хвалипръцковци дават акъл на генералите....само модерната техника все още ги крепи но и тя вече не не последна дума на техниката...

7

Анонимен

преди 5 години

До citizenЧул те Господ.Нали знаеш кой е бил сред съюзниците им в предишните две мероприятия за слагане на ред в света?И в резултат щеше да ни е много добре, ако и в двата случая не беше изиграло гадна роля интригантството в предизвикване на военни обрати и намесата в мирните преговори на онези, които впоследствие заплануваха днешния наплив от питеци в Европа.Нещата трябва да се поправят.

6

Факт

преди 5 години

Каквото и да си говорим,германският войник беше N1 през двете световни войни!Обаче сега германците са направо кастрати в сравнение с миналото,каква армия могат да направят????Сталин имаше идея да кастрира германците физически,а американците го направиха психически!Сега немците са повече волове,отколкото бикове!Затова и тар.амбуките ги мачкат....

5

Наблюдател

преди 5 години

Германската армия ще е първата *** армия в света.

4

Влади

преди 5 години

Имаше скеч на Бени Хил с маршируващи немски войници. Слоган:Германската армия е място за истински мъже! В края на редицата.най-усърдно набиваше крак един ***...Доживяхме и тези времена!

3

Kr

преди 5 години

Сталинград ))))

2

К.ур за германия

преди 5 години

Нямате ли население бе немци ***.ка ви да *** изсъхнала.Ши.ани немски пл.жеци.Аахахаха.Да ви е сладко.

1

citizen

преди 5 години

Сега ще съберат войска. Те имат най-добрите технологии в света и оръжие ще си направят. И като свалят лудата бабичка ще емнат света още веднъж да сложат малко ред :) .