203

ФАКТ

преди 5 години

На Дойче свинеле трябва постоянно да им се напомня че преди 77 години дядовците им с танковете унищожиха Европа и мечтите и. Така че сега да не *** като гладни за грант фурнаджийски евролопатки.

202

Анонимен

преди 5 години

Та много ми е интересно кой свали Жан Виденов? Я преди да пишете проверете кога Виденов си подаде оставката . Явно пишете по опрни точки които са ви спуснати.

201

Да добавя

преди 5 години

До Анонимен 211 Никой не плаща на черве...ните.Просто акъла им е толкова. Защитават един умрял строй.

200

Там е разликата

преди 5 години

Тогава хората са си жертвали живота да се противопоставят на режима, а ние им пратихме танкове. На първите демократични избори си избрахме пак БСП да ни управлява. И след това си избрахме и охраната на Тодор Живков - същия народняшки простоват човечец, и хората го обожават. Разликата между нас и чехите е от земята до небето и неслучайно те вече имат средноевропейски стандарт, а ние сме една провалена държава. Какъвто народа, такива и политиците.

199

Анонимен

преди 5 години

Ако слушаш под гъзниците на Путин, всичко е било мирно и тихо. Само дето на снимките се виждат някви пламъци и пушеци по площадите.

198

Анонимен

преди 5 години

Руските танкове прегазваха хора,които искаха да живеят свободно,а комунистическа България участваше в този позор,като едно от главните действащи лица.БСП се гордее със стогодишната си история,и с този период, разбира се.

197

Анонимен

преди 5 години

209- ХА СТИГА С ОПОРНИТЕ ТОЧКИ- ВИЕ ЧЕРВЕНИТЕ ПЛАТЕНИ ДЖИДИИ ПИШЕТЕ ЗАЩОТО ВИ ПЛАЩАТ, А ДАЛИ ВЯРВАТЕ В ОПОРНИТЕ ТОЧКИ- ДА БЕ ДА.

196

j

преди 5 години

яжте пропаганда толерасти :)

195

Ха ха

преди 5 години

Я престанете с тези глупости за Жан Виденов! Това си беше жив Майдан, придруженс хиперинфлация, подобно на ситуацията сега в Турция! Спомнете с кого пръв се срещна Иван Костов след избора му за премиер? Ами с милиардера "филантроп" Джордж Сорос! Има ги на снимки в нета как задушевно си приказват и подписват смъртната присъда на българската икономика и пълната зависимост от МВФ. Веднага след тази среща започна дивата приватизация на 30% от предприятията и унищожаване на останалите 70%

194

Анонимен

преди 5 години

МАЛКО ПРЕДИПАДАНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ВИДЕНОВ ФЕВРУАРИ 1997 Г ГЕЧЕВ, КОЙТО ТОГАВА Е ЗАМЕСТНИК ФИНАНСОВ МИНИСТЪР ИЗЛИЗА В ЕФИРА НА НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ И ПРИЗНАВА ЧЕ ОТ БАНКОВАТА СИСТЕМА СА ИЗЧЕЗНАЛИ НАД 100 МИЛИАРДА- ГДЕ СА- ТАКА ЕДНИ ВЕРНИ ДЕЦА СЕ СЪБУДИХА МУЛТИМИЛИОНЕРИ - А ГА ГИ ЧУЕШ РАЗБИРАШ ЧЕ НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО, НО АКО НАРОДА НЕ ГЛАСУВА ПРАВИЛНО ТЕ ФАЛИРАТ И РЕЖАТ ПРЕДПРИЯТИЯ И ЗАВОДИ.....ДА СТЕ ВИДЕЛИ ОСЪДЕН- И АЗ НЕ.

193

Анонимен

преди 5 години

1.1995ГДО 2.1997Г УПРАВЛЕНИЕ НА ДЕМОКРАТИЧНАТА ЛЕВИЦА- БСП, ЕКОГЛАСНОСТ, И БЗНС АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ- ВИДЕНОВ, НАЦИОНАЛЕН СТАТЕСТИЧЕСКИ ИНСТИТУТ ИНФЛАЦИЯ ЗА ПОСОЧЕНИЯ ПЕРИОД- 2544.4%, СРЕДНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА 5 ДОЛАРА, 1 ДОЛАР 3000ЛВ, 12 ФАЛИРАЛИ БАНКИ.....

192

Анонимен

преди 5 години

Къде са му островите и имотите в Испания, къде спа центровете, къде са му финансираните от вън институти-Жан Виденов преживява от консултантска фирма. Вие ми кажете кого и за какво консултира.... Според мене му превеждат някакви пари, защото някога е свършил някаква работа. А от фалитите на България най-голям интерес имат москалите - защото сме в противниковия им лагер.

191

дядо Соци

преди 5 години

До ДО 216 217 Браво бе , ти изби рибата с твърдението че Костов бил предизвикал хипер инфлацията.Освем това си изключително нагъл комунист.

190

Шопо

преди 5 години

До ГoшуНе знам ,Гошку, дали е така,ама аз тогава бях млад и имах апартамент да изплащам /3000лева ми бяха останали/ ...Като видях празните магазини изтеглих една застраховка на детето и платих апартамента. Скоро $ стана 3000 лева,а аз си платих апартаментчето с 1 $... Те тава е моята истина ,Гошку....

189

анонимен

преди 5 години

Комунизмът е раково образувание, а комунистите са метастазите му.

188

Анонимен

преди 5 години

А тука и без танкове ни прегазиха мечтите. Живеем в някаква фалшива реалност, наречена "демокрация". Под предлога за демокрация, заробиха народа за поколения напред. Хак да му е на ония "демократ" дето не пусна танковете о време!!!

187

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен220 Жан го избра народът, защото усети какво направи СДС с държавата, с надежда, нещата да се оправят.Историята е циклична, по същия начин , както изчезна СДС, е на път да изчезне и герб-народът прогледна.А за това, какво е правил Виденов, дали е мислел за държавата, или за себе си, е показателно днешното му състояние.Къде са му островите и имотите в Испания, къде спа центровете, къде са му финансираните от вън институти, къде са му сараите, имотите бизнеса???

186

Отряд Чавдар

преди 5 години

Аз видя как *** плаче в Прага.

185

Анонимен

преди 5 години

А Жан и БСП за какво бяха сложени?Само за фигуранти ли?

184

Един от Северозапада

преди 5 години

До ГoшуМомче младо, тогава си бил прав под масата, ако въобще си бил роден. Спомените ти не са от първа ръка.Виденов го"сготвиха " по всички направления, и негови, и чужди, и не без участие на Щатите и службите им. защото "Ако си в хора на вълците-трябвада виеш, защото заблееш ли, те изяждат".Всичко започна, защото три буквените групировки тогава, изнесоха житото , а по статистика си го имаше, беше времето на масовите съкращения на хората, а държавата не направи нищо за валутната стабилност.