108

хахо

преди 5 години

Евтиното винаги излиза скъпо накрая!! Компаниите се пребиха да си правят евтин дъмпинг за да продават повече застраховки, ама не си направиха сметката, че българина не е особено интелигентно животно и прави ПТП като за последно, а евтините застраховки не покриват щетите......ха сега ядец!!

107

Ха ха ха

преди 5 години

в дължавата на Боеко, Боеко не е отговорен за нищо... Пореден абсурд, драги зрители

106

сдрг

преди 5 години

Идеално, сега сума ти "***" купили си евтини ГО няма да ги има по пътищата!!!

105

SVF

преди 5 години

Че кой трябва да им поема масрафа?!?!? Отново ли очаквате Бойко да прави нещо?!? Като има *** да си правят застраховка при някви нещастници за по 50 лв по-ниска цена-да се оправят!! Има достатъчно сигурни компании-Алианц, Армеец, ДЗИ, БулИнс и много други!! Никой не е виновен на ахмаците!! Държавата не може и не трябва да прави нещо повече от гратисния период, който им дава днес!! Престанете да очаквате държавата все да прави неща, които не трябва да прави-мисете с тиквите си!!

104

ЛТЦ

преди 5 години

До до вс. олимпийциТочно попадение,хареса ми

103

Държавата

преди 5 години

(герберастката) е супир - тя никога за нищо не е отговорна - застрахователи фалират, цени галопират, хора умират от дрогирани малолетни шофоьри - сакън да не си помислите, че това е работа на държавата. Държавата е само длъжна да ви прибира парите.

102

Варненски

преди 5 години

Не знам за к'ъв х... дирите вина на държавата тук. Тя си свърши перфектно според закона работа. Кипърска застрахователна фирма фалира, КФН на Кипър информира КФН на България и те реагират веднага. Друг е въпроса до колко коректни брокерите. Щото примерно едни брокери в оранжево и хабер си нямаха какво се случва. Мениджърите проспаха всичко от 10-ти май насам. Пък драгите политически ангажирани оратори искам да ги опитам: Що не си заврете малоумната риторика там дет слънце не огрява и да млъкнете

101

Какъв

преди 5 години

е коментарът на уважаемите герберасти по случая? Защо спряхте да споменавате Нинова? Възможно ли е тя да няма пръст в поредния ви гаф? Ммм?

100

Анонимен

преди 5 години

Тук някакъв упорито се опитва да ни манипулира, като ни накара да се почувстваме виновни, че някои от нас са се застраховали в Олимпик. То застраховането в България е една лотария - всеки един от така наречените застрахователи може да фалира. Познавам хора, които се бяха застраховали преди това при други застрахователи, които обаче слагаха допълнителни условия за Каско и отидоха към Олимпик. Допълнителните условия струваха повече от Гражданската отговорност, а при Каско и ГО при един застраховат

99

До 104 Yan

преди 5 години

Защо по български и защо само в две? Това не е по български, а по мутренски и трябва не в две да направиш застраховка, а във всичките лицензирани от КФН, всичките са на мутри и всичките могат да фалират като Олимпик.

98

Анонимен

преди 5 години

Вече платих нова гражданска,Бойко да се затъкне дано!нищо не е заключено!

97

Yan

преди 5 години

По български догодина ще правим застраховки в две застрахователни компании. Ако гръмне едната, поне да остане другата!

96

Анонимен

преди 5 години

Няма ли някой адвокат тука да си каже мнението, че ми стана интересно :)

95

Анонимен

преди 5 години

Що да е безумие? Това е доверие. Доверил съм се на държавния регулатор, че си е свършил работата и съм избрал най-ниската цена.

94

Анонимен

преди 5 години

Болшинството сте много отворени и знаещи, ама утре с тези невалидни полици, ако изшиете някоя каляска за 200 бона друга песен ще запеете. На пострадалия от вас, му е все тая за гаранционнни фондове и надзорни комисии. Законът му дава право да ви съди, и ще ви изтръска и последната стотинка... А *** е и, че при редовна полица, ищецът може да заведе дело, ако реши, че са му малко парите от застраховател...

93

BB

преди 5 години

До Застрахован вОлимпикEто това е безумието ;)

92

Застрахован вОлимпик

преди 5 години

На моята ГО полица в Олимпик пише че 13 лева от стойността и отиват в Гаранционния фонд. Застрахователя фалира, Гаранционният фонд е по-нисък от тревата а КФН в императив са написали на сайта си, че застрахованите в Олимпик трябва ВЕДНАГА да сключват нови застраховки.Това е безумие!

91

Мутри

преди 5 години

Държавата трябва да покрие застраховките за нещо което тя иска задължително. Това не е КАСКО. Не се подавайте на и не давайте парите на мутрите управляващи България. Боко и неговите другари от СИК да плащат.

90

Стига глупости

преди 5 години

Имам сключена застраховка с компания лицензирана от КФН. Не е моя грижа да се информирам за състоянието на застрахователя ми. Грижата е на КФН, която издържам с данъците си. Има закон за отговорност пред гражданите. Ако КФН е издала неправомерно лиценз или разрешителни, то тя си носи последствията.

89

Анонимен

преди 5 години

при несъстоятелност на застрахователи, предлагащи задължителна застраховка "Гражданска отговорност" Термина несъстоятелност включва ли и случаите, в които на дружеството е отнет лиценза? Този параграф по-скоро ми изглежда като писан за друг казус - при невъзможност на застрахователя да покрие задълженията си към застрахования. Незнам, не съм юрист, но ще е хубаво ако има някой юрист да си каже мнението.