33

Анонимен

преди 5 години

На некадърните хотелиери министрите им виновни.

32

Анонимен

преди 5 години

До34.Правилно. Навсякъде по света таза дейност е частна. И собственика на хотела може всичко от чистач до доставчик, шофьор, счетоводител.

31

Съсипа имиджа на БГ

преди 5 години

Да съсипа я. Селфита с разни одъртяващи актьори, жалки картички с благодарности, че някой е дошъл да се напише у БГ. Селска му работа

30

Анонимен

преди 5 години

От комунист не става почтен бизнесмен, а туризма е собственост на комунистите още от 1991 година.После дойдоха и едни червени куфарчета...Дали у нас нещата ще са добре е отговорен Всеки човек!Но българина е мързелив и крадлив, все чака някой друг да направи нещо и ... после той да го открадне или потроши.Комунисти, Сър.

29

турист патриот

преди 5 години

Много са хората дали приноса си за съсипването на туризма. Който пътува или прави отпуската си в България ще види мизерията в мисленето на всяка крачка. Лошата храна дори в 5 звездни хотели, липса на алеи покрай морето, липсата на алеи с пейки и цветя в централните градски части, липсата на лифтове за скиорите, високата цена на картите и още много други. Помагат ли с нещо българите, които почиват в други държави? Разбира се че не. Решението е в личната отговорност на всеки политик.

28

Анонимен

преди 5 години

На комунистите все друг им е виновен.Туризма ни върви само нагоре, вижте икономическите, финансовите измерения в края на сезона. Ангелкова на никой не пречи да прави туризъм, щом има мерак и акъл за това.В други държави правилата са 100 пъти по-строги, но никой не се оплаква.Вие само ревете и плюете ;)Толкова можете явно...

27

Боян

преди 5 години

Хора, извън реалния тур. бизнес, се правят на експерти. Да им имам акъла на журналистите, дето канят *** и пульо.

26

Анонимен

преди 5 години

Не го харесвам, но е прав.

25

Анонимен

преди 5 години

До 28 АнонименИзказване от сорта "пиши *** и да бегаме"...Темата е туризъм и това се коментира, какво искаш да отбележим още тук - политиката на Тръмп?!

24

Анонимен

преди 5 години

Мили Боже...........че само тя ли съсипва??????????? Вай, вай, вай...........ако е само тя, с мед да я намажеш!!!

23

Чети м/у редовете

преди 5 години

До РеалнотоАбе, айде вземете го изгледайте това видео бе, все пак не е като да ви карат да четете!Вижте за какви кражби и злоупотреби става въпрос и за присвояване и използване на изключително държавно и обществено богатство, фалшива/лъжлива статистика и данни за туризма, изключителен държавен рекет в бранша и толериране на определени хора...

22

Реалното

преди 5 години

Защо вините ангелкова нали не искате шум туриста на слънчев бряг идва заради шума и забавлението а не пусто да си седи в хотелската стая изгониха и малкото туристи които идваха и харчиха пари и много добре знаете кой *** развали сезона тези некадърници не само изгониха туриста но и собствения си народ с полицейштина глоби данъци и турмоз

21

Супер е морето!

преди 5 години

Чудя се защо някои смятат, че морето е само Слънчев Бряг и Златни Пясъци??? Има толкова прекрасни места.Ние ходим напоследък в Балчик. Супер място. Красиво, спокойно, чисто, няма чалга. По крайбрежната алея и покрай яхтеното пристанище е кръчма до кръчма. Обикаляме ги наред и всички ни харесват - храна, обслужване и т.н. Прилича на Ривиерата. Пълно е с културни туристи дошли да видят Двореца, както и Ботаническата градина. И на север е хубаво, спокойно и красиво. Има места за всеки джоб.

20

Анонимен

преди 5 години

Тоя па ***, видял ли си в Крим какво е тая година? Карфица да хвърлиш по плажовете, няма къде да падне. Просто руснаците са бая народ и нямат близки морски курорти, та затова някои закъснели с резервациите се принуждават да идват дори на нашето лaйнoмopие.

19

Анонимен

преди 5 години

Аз па съм против туризма. Да си налягат диpниците у дома. Така че Калинкелкова ме кефи за министър.

18

ergen4ev

преди 5 години

нашето море се превърна в дестинация предимно за бедния тип чалга *** който не е много претенциозен към качествосредната класа се отрака и ходи навънсъщото е и чужденците те са също от евтината класа склонни да преглътнат кофти обслужване и т.н...ако има ръст на чуждестранен туризъм у нас то е само заради дестабилизирани предишни по добри дестинации а не защото ние в бг предлагаме нещо доброангелкова няма на нищо отгоре като заслуги да се бие в гърдите

17

Бобчо

преди 5 години

Тази година всеки мой познат, който ходи на нашето море се върна болен. Имаше от поссран до много по сериозни здравословни проблеми в следствие на високото качество на водата, храната и т.н. незначителни подробности.

16

Анонимен

преди 5 години

Обслужването и отношението по морето са направо нелепи и гротесни от край време. Чалгария за чалгатите, всички останали по-нормални ходят другаде.

15

Анонимен

преди 5 години

Индустрията си е съсипана. Ангелкова е просто калинка, която пасва на съсипаната индустрия - ходи насам натам на безплатни почивки и плещи небивалици.

14

Анонимен

преди 5 години

Ангелкова няма нищо общо с туристите и хотелиерите, както и със заплатите в този бранш, понеже е частен.С нископлатен ромски персонал от селата се прави само бедняшки туризъм.Шефа кара БМВ Х6, а персонала бачка за 700 лева.Какво очаквате от тези хора ;)