20

РЕПУБЛИКАНЕЦ

преди 5 години

Турската лира пада и ще продължава да пада. 5.1419 лири за долар.....

19

Турчак

преди 5 години

Ниската стойност на лирата само повишава износа, а в икономиката влизат свежи пари отвън. Не съм чул някой да се оплаче, освен това централната банка дава възможност за добро кредитиране на бизнеса

18

ЕВОА

преди 5 години

ОДРИН,август2018 -Турция ПЕТЪК-1лев-3лири,събота -3 лири,неделя същото -3 лири,да ама другото не е е същото,бензин и нафта-1.70 лева,храна -50% по евтина от тук,текстил-същото,препарати перилни-същото,дрехи,гуми,масла.телефони,техника,хотели,почивка...забравих тоалетната хартия-без пари е...

17

нн

преди 5 години

Ердоган копира американския начин на управление на държавата, но резултата дали ще е в негова полза само времето ще покаже. Ако САЩ и Европа се отдръпнат от турската икономика, Турция не я чака добро. Турция нищо не е създала със собствената си глава, всичко е от вънка. Пример, BEKO, бяха пълни *** доката германците не ги вземаха под крилото си и сега наидстина са на високо ниво. Голяма територия, голям пазар, голям интерес на капитала, толкова близко до акъла.

16

ДЖЕРИКО

преди 5 години

Щот не си бият челата у земята достатъчно, и не се молят на Аллаха...И той ги наказва с лирата....

15

Веско

преди 5 години

Нищо хубаво не виждам в това комшийте да са зле :(

14

ЛАЗО

преди 5 години

До анонимните разбирачи -откъде идва прегряването?

13

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИзвинявай, ама за 15 години, руската рубла е спаднала два пъти спрямо еврото. Това, че се опитваш да ни натякваш, как рублата била силна, значи и турската лира ще е силна си е.... Абъ тъпичко си е.

12

Анонимен

преди 5 години

До OTOMAN LEGACY..Отомане, чедо болно ! Туристите купуват лири, защото не им се дават по 2-3 евро на вскяа транзакция с банкомата, а и Турция (наред с България, да бъдем честни) не е най-сигурната стрна,а човек да си пазарува с картата от случйани дупки. Ако си мислиш, че това засилва собено икономкиата ... Въх, леле-божке ... Или алахке, както предпочтиаш.

11

Анонимен

преди 5 години

Това със слабата лира, същото сме го чували и за слабата рубла. Едно време така разправяше и Виденов с Премянката. Пък то, кво стана!

10

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

..TURSKATA LIRA KUPUVA IRANSKIYA PETROL...GAZTA OT AZERBAYCAN....VSICHKI TURISTI MASOVO KUPUVAT LIRI....TAZI GODINA 50M SE OCHAKVAT! ..12 MILIARDA EVRA ZA HAZNATA! ....LOSHOTO E ..CHE BULGARSKIYA LEV NE GO ISKAT...NITO RUSNACITE ZA GAZTA...NITO AZERITE ZA PETROLA IM!..BAY GANYO....DUHAY GO!

9

Анонимен

преди 5 години

До ЛАЗОкои са тези "всички" дето купували турски лири? Дори великия им шаман -Ердоган ги призовава да си продадат еврата и да купят лири но никой не го слуша ти лично колко лири имаш?

8

Анонимен

преди 5 години

До ЛАЗО"ЗАЩО ВСИЧКИ КУПУВАТ ТУРСКИ ЛИРИ с долари,евро,анг.лири,левове и ...рубли?"Виж, ти и умствено осакатените ти приятели, не сте такъв фактор, че да се пишете "ВСИЧКИ", така че спокойно.

7

Анонимен

преди 5 години

"След изборите в Турция управлението е авторитарно, защото няма парламентарна власт. Ердоган се опитва евентуално да наложи нещо като модела на САЩ, защото и там е подобен формат на правителството"Ама едно към едно са ! Тръм има пълна власт и контрол над всичко в САЩ и никой и нищо не му казва .... А не, чакай, не е така. ако беше така, досега щяха да имат диктатор и щеше да е тръгнал да мята бомби.

6

Анонимен

преди 5 години

До ЛАЗОЩото са голями каймета, а тоалетната хартия излиза по-скъпо.

5

ЛАЗО

преди 5 години

ПЕТАТА ИКОНОМИКА В ЕВРОПА ПРЕГРЯВА,А 25-та ОТДАВНА ИЗДИША.Пита се коя е 25-та икономика в Европа И ЗАЩО ВСИЧКИ КУПУВАТ ТУРСКИ ЛИРИ с долари,евро,анг.лири,левове и ...рубли?

4

Анонимен

преди 5 години

ЕРДОГАН Е ИДЕАЛЕН УПРАВНИК ЗА ТУРЦИЯ ОТ ЕВРОПЕЙСКА ГЛЕДНА ТОЧКА!!!МАСОВО ИЗБИВАНЕ НА ТУРЦИТЕ , ФИНАНСОВО СЪСИПВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА, И ЗАДЪРЖАНЕ НА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ БЕЖАНЦИТЕ В ТУРЦИЯ! :D

3

Анонимен

преди 5 години

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ СКАПВА ТУРЦИЯ ФИНАНСОВО ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!

2

д

преди 5 години

До АнонименМного си ***.

1

Анонимен

преди 5 години

ТУРЦИЯ ОБЯВИ ХИПЕР ИНФЛАЦИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНА А СМЕ ЕДВА СРЕДАТА НА ГОДИНАТА :DКЕФ МИ Е КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ :DКЪМ СЕГАШНИЯ МОМЕНТ ТУРСКАТА ЛИРА Е ПАДНАЛА С 50% ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА СПРЯМО ДОЛАРА :D КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФПЕНСИОНЕРИТЕ ИМ СКОРО ЩЕ СТАНАТ НАЙ-БЕДНИТЕ В ЕВРОПА :D КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ