94

Гост

преди 5 години

И аз имам 70 бона в колата. НЕ РАЗБИРАТЕ! ВЗЕХ ГИ, ЗА ДА ГИ ВЪРНА!

93

Анонимен

преди 5 години

Абе, способни мъже! Каквото и да говорим!

92

qw

преди 5 години

Ха... само двама турски полицаи със служебен автомобил без сигнализация арестуват престъпен бос?При нас за ареста на по сред бял ден в центъра на града за една дребна жена бяха пратили ДАНС, БОП, БОБ, МВР, конна полиция, качулати автоматчици, бронирани коли, вертолет и подводницата "Дръзкий"! И я арестуваха цял ден като в реалити шоу предавано на живо по телевизия.Тук гледам извеждат издирван с червена бюлетина без да блокиран половин Истанбул и да докарат 300 човека жандармерия и агенти.

91

Анонимен

преди 5 години

Ко стана с Кравата дето стреля по очите ?

90

Анонимен

преди 5 години

"Иванчева и следена 3 месеца , преди да я сготвят."Това с Иванчева е жива репресия и показно към всички, които не са с тиквочите. Нагледно показва каква жалка пасмина е разположена по върховете.

89

Анонимен

преди 5 години

Дайте Бенчев да говори по телевизиите, че да лочим новина от извора! Човека е все още жив, няма какво разни коментатори тенденциозно да ни казват какъв е!

88

Анонимен

преди 5 години

Ми те всичките са се отчитали и са пералнята на Митко дзъркелите .То е очевадно че са сработен механизъм за изпиране на мръсни пари .Ама те дарявали иначе една част от рекета и наркотиците .Колко хуманитарно и трогателно звучи дарение .А колко хора са убити ,бити и изнасилени и дрогирани заради тях ?

87

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Връзката на Партията с Мафията се нарича Герб!Но това и Ончева Елена няма да ти каже, въпреки, че отлично участва в тази драматургия!

86

Болничък

преди 5 години

Аз казах ли ви да го пазите здрав? На видеото се вижда как се покашля, горкото. Сега като започнат да го съдят, сигурно ще се влоши още повече.

85

Анонимен

преди 5 години

Укрил се на площад Таксим! Айде, де! Просто си ходят насам - натам и не знам защо решиха да се вдига джангър точно там!

84

Анонимен

преди 5 години

Работници,РаботничкиОт вси страни сплотете сеНапред! Другари смелоДа градим нашто велико дело!Да работим да творимработника да просветим!

83

Анонимен

преди 5 години

Точно поради тези червени престъпници,и техните маши от типа на този на записа ,избягаха милиона българи ,и напуснаха семействата си....докога ,ще е така...Всички много добре знаят ,кои са ,къде са ,но държавата се е сляла с престъпността ,и всички *** са легализирани в България...затова и все и ще има мониторинг и се говори ,че държавната управа се е сляла с престъпността...А аз смятам ,че тя не се е сляла ,а че тя просто е една престъпна *** ,която марДерства народа като кърлеж...

82

Анонимен

преди 5 години

Хайде сега разследващата журналистка и съдружничка на Цв.Василев Елена Ончева да напише най-важната статия в живота си-за връзките на Партията с Мафията, че ги познава отвътре.да не си присвоява името журналист - по скоро е манипулатор.Стига е писала как порой съборил съборил 2 кола на граничната ограда. Смешничка!Партията помагаше на Мафията да укрепне през 90-те години,а сега Мафията й помага да се върне на власт, че при Червените най-мащабно и безнаказано се краде.Дружба навеки-от 9.09.1944г.

81

Ха-ха-ха!

преди 5 години

"Бенчев се прочу най-вече с това, че кара поръчков "Ролс-ройс" за 200 000 евро, което ядоса соцлидерката Корнелия Нинова.За него лоша дума в Бургас обаче не може да се чуе, защото общинарят храни пенсионери и дарява пари за църкви.В турската компания на Очите били и бившият депутат от ДПС Несрин Узун и бизнесмени, които също са арестувани, а и вече върнати у нас. Те най-вероятно ще бъдат освободени, тъй като срещу тях няма обвинение, че са били членове на бандата на Митьо."

80

Анонимен

преди 5 години

Митьо Очите е човек на Цветанов - това го знаят и кокошките в Несебър.Стига сте манипулирали хората.Никой не ви вярва.

79

Хасфалт

преди 5 години

Луда работа!Чувствам се като офтса без овчар и офтчарник :(

78

Анонимен

преди 5 години

Най големият грях на другаря Бенчев за другарката Нинова не е поръчковият РолсРойс за 200 000, а това, че е допуснал да го хванат.

77

Анонимен

преди 5 години

Театър! Много лош опит на част от мафията да се легитимира.

76

Не от бсп

преди 5 години

"Хора, пазете си мандрите! Комунистите идат."Ще отворим бирариите и месопреработващи предприятия, споко!!! Дишай!

75

Анонимен

преди 5 години

Митьо остана в сянка! Главатарят бе покрит под сянката на ятака и сега очакваме да реши дали да го върнат или не! Все пак, от него зависи и властта и парите за нея!!! Пазете си Очите!!!