48

Анонимен

преди 5 години

Вчера гледах едно видео,в което се каза,че Европа трябва да се държи под напрежение и стрес,за да не е силна,затова се забива и клин между Западна Европа и Русия чрез страните Полша,Румъния и донякъде България.А в Азия и Африка трябва да се избие населението,за да се контролират по-лесно страните там.

47

Анонимен

преди 5 години

Няма как да гониш руски дипломати и да не те застигне божието възмездие.

46

Анонимен

преди 5 години

До АзВиж само едно от многото видена 1:19 се вижда закачалката,която е горяла горе,а долу е непокътната,пожара би трябвало да върви отдолу нагоре,а не обратното,същото се наблюдава и в други видеа.Наблюдава се,че пожарите тръгват от покрива,че липсват мебели,че отделни апартаменти от блокчета или хотели са горяли,това е контролиран пожар.https://youtube/watch?v=39tHq_5PeTk

45

Анонимен

преди 5 години

Това е дело на запада. Проследете случая с Новичок и си направете изводите. Използва се елементарна уловка - Гърция гони руски дипломати и Русия отмъщава. Пулна глупост, на която биха се хванали единствено елементарни хора. Точно това се прави обаче от запада и най-вече Америка, те са свикнали да манипулират по-наивните граждани. Те палят пожарите и обвиняват Русия. Всичко е точно.

44

Анонимен

преди 5 години

До българин 1"То и при нас по същата причина пламнаха тютюневите складове в Пловдив !"------Не си спомням да сме гонили руски шпиони?

43

Анонимен

преди 5 години

До АзНе ,не ти пиша нищо специално,а само това,което се вижда от кадрите и видеата!

42

Анонимен

преди 5 години

Брей,нали все ги даваме за пример, и там ли правят такива далавери с терени?

41

Аз

преди 5 години

До Анонимен 27Голям специалист по пожарите се извъди, да не си ги запалил ти?

40

was

преди 5 години

"Невероятна трагедия. С тези думи гръцкият премиер описа горските пожари, при които загинаха 79души. Пострадалите са 187, сред които 23 деца."..............Ако това се беше случило в България,тукашните драскачи щяха да обвинят за това бедствие Бойко Борисов! Нали така червени ?

39

АРИСТОТЕЛ ДИМИТРОВ

преди 5 години

ТОВА Е ВОЕННО НАПАДЕНИЕ НАД ГЪРЦИЯ , ОТ ТУРЦИЯ И БЪЛГАРИЯ.В ПОНЕДЕЛНИК Е ХВ АНАТ БЪЛГЯРИН, ПАЛИЛ ГОРИ.НЕКА РОССИЯ ДА НИ ПОМОГНЕ СРЕЩУ ТЕЗИ УБИИЦИ .САМО НА РОССИЯ И САЩ ИМАМЕ ДОВЕРИЕ .

38

Интересно

преди 5 години

Пожарите пламнаха след изнесената информация за руски съботаж и финансиране на безредиците покрай споразумението между Гърция и Македония за името на последната. Слочаеност?? Гърция е малко далеко за инвазия и окупация, но пък мръсните червени пари могат да помогнат да разклатим положението по друг начин.

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 36Може да са пиромани, организирани отгоре.

36

Анонимен

преди 5 години

До FckСтига си писал нелогични глупости,на които никой няма да повярва!Пиромани ще ти запалят над 90 пожара едновременно,за да се налаждават на пожара?Че и по улиците ли се разхождаха,защото там колите са горени масово?Не се подигравайте с трагедията на хората!

35

Анонимен

преди 5 години

Какво са 100 живота и десетина хиляди човешки съдби за големия капиталКапитала, Санчо, е като заразата. Малко по-малко се прокрадва, докато Един ден изяжда всичкоВреме е, да върнем монархията, ама такава, каквато е била по време на Първо Българско Царство !!! Където смао достойните и силни мъже са имали власт и птава. !

34

Fck

преди 5 години

Нека да разсъждаваме правилно. В природата много ама много рядко може да се случи така ,че да се запалят сухи треви и дървета и да лумне пожар. Тлва се случва или от мълния или от счупено стъкло на подходящо място ,температурата трябва да е висока,влажността ниска ибда има вятър. Неможе да ми кажете ,че 47 пожара са запалени от природата?? Естествено ,че е умишлено на свобода в момента дори и в България знаете ли колко пиромани живеят? Има хора ,който обичат да гледат как нещо гори това е!!!!

33

Анонимен

преди 5 години

Като чета някои коментари за причините за пожарите се сещам какво е казал Айнщайн "Две неща са безгранични. Вселената и човешката глупост. Като за първото не съм сигурен".

32

Анонимен

преди 5 години

Орешарски е виновен! И станишев, де. А, па Костов ги е подкукуросвал! :)

31

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се върне военното обучение от едно време в средните училища.А освен аптечка у дома,трябва да имате маски за дишане,алпийски въжета,клинове,карабинери,пикел и други принадлежности и да знаете как да ги използвате,както в случая е нямало как да се спуснат до морето на много места,защото са били високи отвесни скали.А тези алпийски принадлежности,могат да се използват и за измъкване при бедствие от ниски сгради.Също надувна лодка е добре да имате.

30

Анонимен

преди 5 години

До бай Тошо от БКППрез 1979 г в Пловдив жертва на гнусно, брутално престъпление стават близки на бившия конекрадец и червен бaндит Чочоолу.В пристъп на справедлив гняв Чочолу изкарва танковата бригада и въздава справедливо (според неговите разбирания) правосъдие в ромската махала.Разбира се, в "свободните" комунистически медии по онова време не се написа нищо - нито за гадното убийство, нито за последвалите събития.Остава въпроса, ако убитите бяха простосмъртни, дали Чочолу би извел танкове?

29

Анонимен

преди 5 години

"Версиите за огъня в Гърция: Умишлен палеж... И разчистване на терена?"---Версията за ЧУМАТА в България: Умишлено ЗАКОЛЕНИЕ ... И разчистване на терена !!Не ни отвличайте вниманието с Гърция !!