109

Анонимен

преди 5 години

Крим е част от Русия. Русия няма нужда някой да признава територията и.

108

Анонимен

преди 5 години

Капиталът няма морал!а при тоя тип алчността се е съединила с наглостта и завистта

107

Анонимен

преди 5 години

До Отговор"... . 500 г. са това ей, не са шега работа."---А, преди тия 500 години, бе туупан! България е на 1300 години, при хан Крум е граничила с държавата на франките! Само човек "уважен" от анадолци може да приказва като теб! Виж, че и дедо Симо Две държи япортрети на български владетели ор преди 14-ти век.А, иначе, Беломорска Тракия си е българска! Моят род е от там - Дедеагач!Така, че не се изказвай неподготвен!!

106

Анонимен

преди 5 години

В Украйна сега има демокрация, някакъв районен съдия беше отменил заповед на министър, защото нарушавал закона.Това кога ще стане в Русия? Кога районен съдия ще може да отмени заповед на Шеломов?

105

Анонимен

преди 5 години

Янукович беше шефа на мафията в Донбас. После стана политик на подчинение на Москва, и разбира се на народа това не му хареса и се вдигна на бунт и го свалиха.И той избяга при господарите си от Москва.

104

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 102 Разбира се че имаме право да анексираме Беломорска тракия , *** Турция има право да анексира нас. 500 г. са това ей, не са шега работа. Така че си трай, да не чуе Ердоган.

103

позитано 20

преди 5 години

Възможно е да има право. Не знам. Но знам че така настрои целие свят срещу себе си. Ми ако всички тръгнат да анексират земи от миналото си , кво правим? Света ще пламне.За какво са тези международни споразумения ? Лудост.

102

RAD

преди 5 години

До 111Наистина едни и същи опорни точки си знаете ...Просто няма смисъл...

101

Анонимен

преди 5 години

Крим е признат за руски само от 6 държави: Афганистан, Сирия, Куба, Венецуела, Северна Корея и Никарагуа И от хора като тоя, които са за психиятрията.

100

Анонимен

преди 5 години

"Сравнете (референдума в Крим) с фалшивата революция в Украйна, която по същество бе псевдореволюция, спонсорирана от чужди държави."_________________________________________________________Случилото се в началото на 2014 г. в Киев не е фалшива революция, нито е псевдореволюция, а кървав държавен преврат, спонсориран от чужди държави.

99

Крим не е руски

преди 5 години

И Италия си има Волен...ха.ха.ха но той не е цяла Италия..ха.ха КГБ само слухти някой луд да се изпусне в полза на Москва и от това правят новина..ха.ха

98

Анонимен

преди 5 години

Тоя плаче комунисти да дойдат да му спретнат една революция и да му направят там "национализация" (кражба на цялата частна собственост), "народен съд" (убийство на всички неудобни), и референдум (с 99,98 %) който ще е комунистически.Тези на Запад се оказаха големи ***, нито помирисвали комунизъм, но много разбиращи. И този се води ултрадесен... Толкова сте ***, че чак не му се вярва на човек, че в днешно време такива могат да съществуват.

97

Анонимен

преди 5 години

Ако анексирането на Крим беше законно, то поне (донякъде) приятелските на Русия държави биха го признали. Изводът е, че всички са неприятели на Русия или все пак анексията е незаконна. Според мен второто е сигурно. С Крим ще стане същото, както и с турската част от Кипър. Когато на жужето му видят сметката ще има перестройка и връщане обратно в Украйна. Трябва само търпение - и без това не сме се залетяли за екскурзии в Крим, има много по-красиви места по света.

96

Анонимен

преди 5 години

Служители на национален парк Гранд Тенон,който се намира на 16 км.от националния парк Йелоустоун затвориха за посещение много райони на парка-Причината нарасналата опасност от скорошно изригване на супер вулкана наскоро появили се скални пукнатини и чести слаби трусове според учени говорят,че скорошното изригване на Йелоустоун е вече е неизбежно.Според експерти Йелоустоун е най страшния вулкан и изригването му ще унищожи напълно освен САЩ и други части на земята.

95

до рад

преди 5 години

Няма да мисля същото. Цяла България е заобиколена от български територии, които загубихме и през двете световни войни. При Берлинския договор загубихме и Македония. Стига им толкова грабеж на съседите.Крим от 1780-та е руски. В него живеят руснаци. Това, че на САЩ им беше скимнало да превърнат Крим в американска база е известно на всички. Заобиколиха Русия с 1000 американски бази. Стига вече.

94

Анонимен

преди 5 години

А законно ли е било присъединяването на Крим към Украйна, след като 200 години си е бил руски?

93

Българин от Германия

преди 5 години

Видяхте ли видеото с откриването на моста, построен само за 4 години, дълъг 19 километра и свързващ Крим с полуостров Таман ? Тук в Германия един мост над Рейн от 5 години е спрян за МПС над 3,5 тона, леките коли го преминават с 40 км/ч и не му се вижда края на ремонта. А да не споменавам за новото летище Берлин-Бранденбург, 10 годишна одисея, гроб за милиарди евро. Или пък за гарата на Щутгарт...

92

RAD

преди 5 години

До 105Изтриха ме, но пак да питам:))Същото ли ще мислиш, ако някоя част от България обяви независимост (айде така по-недразнещо да питам, че току виж пак ме изтрили "патрЕотите") :))))

91

RAD

преди 5 години

До 123Викаш едно е да си продажен към САЩ, но съвсем друго е да си продажен като Салвини към Русия :)Абе някой тука може ли да ми обясни защо , когато някой симпатизира на Русия е патриот, а като симпатизира на европейска държава е "продажник". Странна работа

90

Анонимен

преди 5 години

Украйна никога няма да влезе в ЕС, нито в НАТО. Нито ще стане асоцииран член, където Турция е асоцииран член на ЕС от 1963г. Дори така чаканите визи за свободно придвижване в ЕС не им дадоха на украинците.