38

к

преди 5 години

В САЩ еврейското лоби се опитва да промени конституцията и да наложи контрол върху оръжията - защо? Ясно е защо - САЩ са на раба на гражданска война !!!Мария Бутина е прецедател на една от най-влиятелните организаций на противниците на контрола над оръжията.Сега ясно ли е защо евреите я обявиха за Руски шпионин .... то то и Тръмп е Руски шпионин според гнусния еврейски глобален заговор

37

Тази...

преди 5 години

....само като я погледнах - и веднага ми стана ясно, че няма как да не е избрала американския президент за президент! Междувременно със сигурност е отровила и г-н Скрипал. Има нещо отровно-избиращо в погледа й! Ъхъмммм.;)

36

Анонимен

преди 5 години

Мата Хари ряпа да яде! Таз трябва да е гений, щом до 22г завършва университет, създава верига магазини, развива политическа дейност, после прави шеметна кариера в Москва, по някое време се озовава в щатите, служител на руската банка, активист на НОА.И накрая на 29г арестувана, след като помага на Тръмп да стане президент. Браво! Трябва да и дадат медал за особени заслуги, не да я арестуват.

35

Хибридна стършинка

преди 5 години

Девизът на Бутина:"Прави любов, а не война!"Ха ха ха ха ха

34

Старий мост

преди 5 години

Тая червена лисица чак до Тръмп се е промушила.Сигурно е много хитра лисаната.

33

американска трагедия

преди 5 години

Американците вече започват да се досещат кое е най-страшното оръжие на руснаците!?Путин ги баламосва с разни Кинжали,Авангарди,Сармати ,Калибри,а в същото време превзема САЩ чрез рускините!?Вече подозирам,че на територията на САЩ е изпратена една дивизия рускини от 25 до 35 г- и им е дадено поръчение да определят кой да стане конгресмен,кой сенатор,кой -губернатор!И президент,разбира се Проблемът може да се усложни само от това,че много елитни американци сменят резбата !?

32

Ха-ха

преди 5 години

Велето много ме кефи напоследък!Толкова успешно копае дъното,че скоро освен в България,никъде другаде няма да го цитират/препечатват.Щото ние вървим години след другите-Сорос губи позиции в САЩ,дори в Израел го критикуват,а от Унгария направо го изгониха!Обаче тука неговите хрантутници са на почит,добре представени са и в правителството(примерно Външно министерство).

31

Анонимен

преди 5 години

Щом една жена е повлияла на избора на Тръмп, значи САЩ са много слаби.Хакери им бъркат из секретните сървъри, вадят оттам каквото си поискат.Слаби, слаби САЩ.

30

Анонимен

преди 5 години

Казвал съм много пъти, че жените са опасни и то особено тези рижавите;-)

29

А бе

преди 5 години

Толкова години си мислех,че шпионите са потайни хора и тихомълком вършат работата си...Обаче тия ме опровергаха-в САЩ руските шпиони действат с гръм и трясък,обичат да дават изявления и да ги показват по медиите.В Англия пък тровят наред и разхвърлят по парковете шпионско оборудване и консумативи.Мда,явно шпионажът се е променил много напоследък...

28

Германия

преди 5 години

Да не ходят в Уса и да си нямат ядове. Така правя аз и си живея добре и хич не ми пука на кого съм роб, на турци, руснаци или германци.

27

русофоб

преди 5 години

ей това момиче на снимката решава кои ще са президентите на САЩ. Ей за тва ненавиждам Путин и Русия

26

Анонимен

преди 5 години

Ако една 29 годишна рускиня е успяла да разклати ФАЩ толкова яко....... по добре да не се е.ават с Путин да не им пусне една рота пияни пандизчии че ще превзенат държавата. :)

25

Jobs

преди 5 години

Преди малко някой питаше как плаща чичко Сорос, но май го изтриха!? На мен също ми е интересно, дали плаща и на онези, които трият коментарите.

24

Политически пророк

преди 5 години

Опаа,САЩ започнаха да арестуват по примера на Ердоган и Сталинските комунисти " който не е с нас, е против нас". По подозрение за химически оръжия в Ирак е$аха мамата на една държава и един народ.Те и руснаците не са цвете за мирисане,но хамериканците ги надминаха.

23

Хан Крум

преди 5 години

Чета и не вярвам на ушите си - цялото русо.фили.стично чер.веногъ.зо войнство се вдигнало като един да защитава поредната руска третокласна шпионка. Ми то се знае руснак ли е, или е алкохолик, престъпник или шпионин. ха така другари - дерзайте - утре раздават сребърниците в посолството. Зер който не свари да напише, няма да си получи издръжката, че то с тези дебели, бетонни глави освен да олизваш казашки ботуши за друго не стават.

22

Фалшива новина

преди 5 години

Абе хора, добре ли сте? Тази смешна "суперсила" САЩ една жена под 30 години ли ги пребори и им назначи президент?

21

М да

преди 5 години

Видяхте ли кой всъщност генерира fake news издания като DW . ДВ си един *** където жърналистиката е на нивото на жълтите издания

20

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Съшито с...бели конци обвинение за някакъв...шпионаж и проруски...лобизъм от тази явна аматьорка.Да бяха...хванали поне някой от ГРУ,ама не са...посмели.

19

УМЕН

преди 5 години

Говедарската трагедия е по-ужасна от тази на добитъка в Странджа.