302

ДО 329

преди 5 години

БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ Е СЪПОСТОВИМ С ВАСИЛИИ 2 -***--БОРИСОВ Е ГРОБОКОПАЧА НА БЪЛГАРИТЕ!!!!БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИТЕ ОТ ГЕРБ И БОКО УМНОТО!!!

301

Анонимен

преди 5 години

До ОНЗИ - ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ - ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА !!!!!Не се пъни толкова! Трябва да проумееш нещо!Само Борисов е в състояние засега да направи президентска република. Друг, способен на това, не се е появил още!

300

наблюдател

преди 5 години

ПРОЧЕТЕНИТЕ МНЕНИЯ ДО ТУК ПОКАЗВАТ,ЕДНА МНОГО ДОБРА СТАТИСТИКА,ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е АНТИКОМУНИСТИЧЕСКИ И ПРИ ЕДНО ДНЕШНО ГЛАСУВАНЕ,НЯМА ДА ГИ ИМА НА ВЛАСТ.ЯВНО НАРОДА ВЕЧЕ НЕ СЕ ХВАЩА НА ЛЪЖИТЕ ИМ И Е ПРИПОЗНАЛИСТИНСКАТА ДЯСНА ИНИЦИАТИВА.ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ!!!!!!БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!!!

299

Българин

преди 5 години

Има ли някой, който още не е разбрал, че Нинова не е в ред?

298

ОНЗИ

преди 5 години

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ - ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА !!!!! Разкарайте тази псевдополитическа *** която граби и съсипва БЪЛГАРИЯ !!! ВРЕМЕ Е ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ !!! БЪЛГАРИТЕ ВИ ВЯРВАТ И СТОЯТ ЗАД ВАС !!!!!

297

D

преди 5 години

До тези, дето реват каква била Корнелия,какъв бил комунизма и Т.н. От думите ви разбирам,че понятие си нямате от икономика и народно стопанство! Нали? След този акт на държавата срещу народа на вас ясно ли ви е какво се случва? Не си ли спомняте какво стана след високите сметки за ток преди години? Ако не сте разбрали,значи сте от поколението,на което му е забранено да мисли Т.е. чалгарското!!!

296

Той

преди 5 години

Всъщност самата чума е Нинова. Разпускайте червената *** и оставка за Нинова и Радев да си ходи с нея!!!!

295

Венко

преди 5 години

Ако се стигне до там, Нинова да управлява България, може да започнат масовите самоубийства и обявяването на България като несъстоятелна и фалирала.

294

С други думи,

преди 5 години

нещата пак опират до пари.Някой тук знае ли колко струва една жива и здрава овца? За да пресметнем колко животни ще може да си купи човек, който е имал 50 броя, но се е наложило да бъдат евтанизирани.Непочтено е да се задават въпроси кой ще е виновен, ако някой от собствениците им от отчаяние посегне на себе си. Защото епидемията може да плъзне навсякъде, ако спрат евтанизирането, за да чакат правителството ще отпусне още пари за обезщетение.

293

Анонимен

преди 5 години

Проф. Вучков е единственият достоен за мин.-председател, жалко, че е възрастен.

292

Анонимен

преди 5 години

До *** шаранчета 305Говори им ти! С *** акъл - до заколение!

291

Лапни шаранчета

преди 5 години

Добра постановка ви изнасят актьорите на Доган.Точно , като в театъра , пред публиката постановка , а след това заедно в барчето на театъра.Доган вкара Бойко и Корнелчето в политиката , но вие си мислите , че това няма значение.Или , като русофилите за вас Доган е втория Левски.

290

Гробокопач

преди 5 години

Ихи-Бохо е Пътник;))) Изгърмяването на 4-те бушона, нема му свърши работа,з ащото самото правителство, днес, бламира конструктора си, а именно Валери Симеонов. Ако Симеонов напусне, както се кани, Охо-Бохо пада. Но истинският герой и спасител от Борисов 3, ще се окаже, неговият галеник, Домус ага! Странен обрат на Съдбата е това;)))

289

Анонимен

преди 5 години

що ручахте бе?

288

Анонимен

преди 5 години

DA vzeme da se lekuva tazi e bolna ot bias......

287

До БГ

преди 5 години

СБОГОМ ПАРЛАМЕНТ,СБОГОМ БАНДИТСКА ДЕМОКРАЦИЯБКП И НЕЙНИТЕ ПРОИЗВОДНИ В ПАРЛАМЕНТА:БСП,ГЕРБ,ДПС,АТАКА,ВОЛЯ.ПАРТИИ,КОИТО В СЛЕДВАЩИЯПАРЛАМЕНТ НЕ ТРЯБВА ДА СЪЩЕСТВУВАТ.ПЪЛЕН АНТИБАНДИТСКИ ВОТ НА ИЗБОРИТЕБЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЕ ИСКА ПОВЕЧЕ ДА БЪДЕ ПРИНИЗЯВАН И ОТЪЖДЕСТВЯВАНКАТО ТОАЛЕТНАТА НА ЕВРОПА,КАТО ТРОЯНСКИЯ КОН НА ПУТИНСКА РУСИЯ.БЪЛГАРСКИЯ МНОГОСТРАДАТЕЛЕННАРОД ИСКА ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ!!!!!!ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ!!!!!!ГОСПОД ДА Я ПАЗИ!!!!!!

286

Анонимен

преди 5 години

Парите раздава Тиквата ,но не своите пари братя , нашите пари .За санирането на панелките ,за Ердогановите мними бежанци , за убити животни

285

Анонимен

преди 5 години

Най после !Когато питаха платените красиви протестъри срещу правителството на Орешарски защо са на площада , те отговарят ,,Така ни казаха от Нова тв " Днес хората показват че имат кауза , искания и омраза към не.адекватния Собственик на ГЕРБ

284

Иван

преди 5 години

Благодарение на Нинова спаси животните а другите партии искаха да се убие гласувайте на Нинова иначе ни чака смърт Герп нежали

283

Ф.Мерк и Монс Кабайе

преди 5 години

Барсееелоонаа...Любима песен на Боко Кратуната.