29

Анонимен

преди 5 години

......Кучетата на плажа са забранени...........*********************Колко пъти им казвам ама те не разбират.!

28

Анонимен

преди 5 години

"... изразиха възмущение, че песовете може да разнасят бълхи и кърлежи по пясъка,.."Голяма работа два песа на пясъка.Ами, "компаньонките", от цялата страна, дето гастролират всяко лято на морето те, май разнасят едни други инсекти, и то в големи количества. За тях пишете! :)

27

1

преди 5 години

душички! няма ли кой да се погрижи за тях?

26

Куче в чекмедже

преди 5 години

На варненския плаж ходят само местните гагаузи. Нормалните хора не стъпваме във варненско, така че няма как да ни интересува какво става по варненските плажове.

25

Чиновник

преди 5 години

Както е известно, повечето българи не признавате никакви забрани, закони, наредби, норми за поведение на обществени места. 80% от вас смятате, че ВСИЧКО ви е позволено, така че в случая, на практика няма никаъв проблем.

24

Анонимен

преди 5 години

И те са хора...

23

Анонимен

преди 5 години

Кучкарска държава. У нас кучетата и ромите са над всичко.

22

Анонимен

преди 5 години

нормално е за тук,не може да ме шашнете

21

Анонимен

преди 5 години

Ами научете ги да четат, деее! Каква е тази неграмотност сред четирикракото население. Веднага да се направи евро-проект, да се пререже лентичка и кучетата да бъдат обучени да спазват табелките. Честно, тия бгмами ще ме побъркат. Какви тении, какви бълхи. На плажа е по-голям шансът да хванеш спин от някоя заровена игла, отколкото тения. Едно време на плажа имаше змии, мишки и какво ли не. Сега като всичко е бетонирано има предимно заблудени гларуси и чайки пренасящи птичи грип и сифилис.

20

Анонимен

преди 5 години

Готини кучета!

19

Драган

преди 5 години

Нали скачахте и искахте демокрация ? Ето ви я...

18

Факира Мити

преди 5 години

Най-естествената детска реакция- да гушне кучето, вероятноста да му стане нещо на детето е колкото вероятността да се зарази от нещо в мола.

17

bobi

преди 5 години

голяма работа.. що да не се препичат и те? а и е по-вероятно да пипнеш нещо от морето, отколкото от тия хубави кученца..

16

Анонимен

преди 5 години

В цяла София в градинките за децата се разхождат домашните кучета и никой не почиства след тях. Общините спят, получават си заплатите и не им пука. За мен лично кучкарите са изключително прости и нагли хора. Те нямат никаква съвест и отговорност щам правят всичко това. Децата са най-милото и свидно нещо, а ти да водиш кучето си и да им *** и опикаваш територията е адцки нагло и безмозъчно.

15

Burzum

преди 5 години

Гледат някакви тюлени се пльоснали върху плажа и на тях им се приисква цивилизация....

14

Bez

преди 5 години

На бай *** всичко ми пречи. Ако мама и тате лющят ракия и пишат в лицето на децата не е проблем. Всяка птичка или куче обаче са смъртни врагове ако посмеят дори да погледнат безценното малко човешко същество.

13

Ти пък бат Жеко

преди 5 години

До жекоА вие в Бургас, като ходите до тоалетна, къде отива акито, не е е ли в морето, и 10 000 кучета да се къпят едновременно, пак не могат изцапа колкото бургазлии, разни заведения, кораби, вливащи се мръсни реки , и т.н.

12

Боби от Бобовдол

преди 5 години

И да се изкъпят добичетата-голяма работа, имате ли идея къде се излива канализацията на морските градове, като толкова ви притеснява евентуалната кучешка мръсотия. А децата имат нужда от сблъсък с нечистотия, за да градят имунитет, я вижте малките ромчета и конячета, колко са жизнени, с блеснали очичички, пък вашите се разболяват през пет минути.

11

Бай Иван

преди 5 години

Така е защото собствениците на заведения го хранят ,също така разни клошари и психично болни ,просещи по плажовете са обградени от глутници с ***,влачещи се след тях ;) !!!

10

Деси

преди 5 години

Да, и ние видяхме кучета бездомничета които обаче въобще не ме притесниха.Повече ме притесни мръсотията която оставяха след себе си хората .Фасове,празни бутилки от плажно масло ,чашки от кафе и т.н.