71

Анонимен

преди 5 години

До мъкаааа Taka e tocno taka .... 2- BU-BO...... 2[ Budali -Bolgari]

70

мъкаааа

преди 5 години

Само като им гледам снимката на двамата и ме обхваща див ужас.... Не нор мал ни ци!

69

Хрис

преди 5 години

Абе *** - погледни се! Дано да изгниеш в затвора животно такова. Всеки ден да ядеш бой там гадно чудовище

68

METAL KNIGHT

преди 5 години

Момичета търсете предимно металяги и рокаджии, 95% от нас са свестни пичаги, ходете на рок и метъл концерти, не се самозалъгвайте с чалгаджиите и рапърите те са най-големите от,репки....

67

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Просто няма друг начин да се размножаваме освен животинският.Ти в кой век живееш? За инвитро чувал ли си?Дори и суругатни майки има вече!

66

Анонимен

преди 5 години

Познавам толкова добре момчета. Но са сами. Гадно е това. Годините си минават. Работят си гледат си работата но жени нямат. .Добри момичета не познаваш ли да ги запознаеш?

65

Анонимен

преди 5 години

Ми затова сме стигнали до тук защото се приравняваме с животните..Просто няма друг начин да се размножаваме освен животинският.Когато роботите почнат да раждат тогава хората ще могат да избягат от животинската си природа.

64

Анонимен

преди 5 години

Тук става дума не за наперена вървежна мацка, а за момиче, което най-вероятно е имало същия модел в семейството си, ако е имало семейство. И е била подлъгана на 16 от тоя, а такива като него се насочват точно към такива момичета и жени - сами, беззащитни, приели насилието като нещо нормално. Защото номерата им не вървят пред жени, които имат здрав, стабилен гръб и знаят докъде е границата.

63

Анонимен

преди 5 години

Еми ако "самката" се впечатлява от метачи на салфетки, значи си заслужава и "самеца" и шамарите. Това е моят коментар. Толкова ви е акъла, това ви е съдбата..Ами нали и аз това казвам.

62

Един пич

преди 5 години

"Не, просто не мята салфетки по заведенията..Значи все пак се прикриват.Самката как да забележи самецът ако той не привлече вниманието и по някакъв начин?"Еми ако "самката" се впечатлява от метачи на салфетки, значи си заслужава и "самеца" и шамарите. Това е моят коментар. Толкова ви е акъла, това ви е съдбата.

61

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Самката как да забележи самецътМи затова сме стигнали до тук защото се приравняваме с животните.

60

Анонимен

преди 5 години

Не, просто не мята салфетки по заведенията..Значи все пак се прикриват.Самката как да забележи самецът ако той не привлече вниманието и по някакъв начин?

59

Анонимен

преди 5 години

Има много двойки, които са щастливи заедно и са добри хора по (предполагам) вашите дефиниции. Не е редно да сеправи обобщение въз основа на конкретен (частен) случаи и да слагате всички жени под общ знаменател.

58

Един пич

преди 5 години

"Познавам толкова добре момчета. Но са сами. Гадно е това. Годините си минават. Работят си гледат си работата но жени нямат. Защото не ги харесват. Тези хора не би ха и убили муха.Но жените бягат при ***. Как да ги съжелявам такива?"И аз това казвам по-долу. Питай жените, нека те да кажат какво им харесват на *** надувки, които ги спукват от бой. Така веряотно им е по-интересно - "карай бясно на червено", "да направим нещо откачено", и после реват с крокодилски сълзи.

57

Анонимен

преди 5 години

Познавам толкова добре момчета. Но са сами. Гадно е това. Годините си минават. Работят си гледат си работата но жени нямат. Защото не ги харесват. Тези хора не би ха и убили муха.Но жените бягат при ***. Как да ги съжелявам такива?

56

Анонимен

преди 5 години

Създал е семейство и нещо се е променило..... не знам какво точно се е променило но за да убиеш някой от бой наистина трябва да си променвн човек и много да мразиш всичко около себе си

55

Един пич

преди 5 години

"А в същото това време в България има армия от интелигентни, работещи момчета, които обаче са квалифицирани от много вървежните мацки като - "мухльовци"..Къде е тази армия? Под прикритие ли е?"Не, просто не мята салфетки по заведенията.

54

камен

преди 5 години

само не разбирам защо говорите за това нещо като за човек??? човеците така не правят, само ***

53

Анонимен

преди 5 години

А в същото това време в България има армия от интелигентни, работещи момчета, които обаче са квалифицирани от много вървежните мацки като - "мухльовци"..Къде е тази армия? Под прикритие ли е?

52

От Запад

преди 5 години

Не знам много по случая, но подозирам, че и двамата са деца на българи, които живеят в чужбина. Ако не конкретно тези, то половината от престъпленията са извършени от такива. Хора, ако ще живеете в чужбина правете семейства и отглеждайте деца там, а не да сте в чужбина, а децата ви в България. Като станат на по 14-15 години вече са алкохолици, наркомани и рецидивисти.