106

Анонимен

преди 5 години

От това, по дълбоко дъно няма.Усещането за безнаказаност и липса на морални граници е повсевместна.Щом убийства от този характер станаха ежедневие, а няма и ни най малка светлина да се промени нещо в нас самите. Жалко е, трагично е. Но за сметка на това явно нормално и логично в БГ.Жалко за загубения млад човек и за разбития живот на детето.

105

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 104Не останаха истински ългари вече ...

104

Весо

преди 5 години

Каква любов бе невиждате ли че погледа и е празен пълна наркоманка

103

Анонимен

преди 5 години

"Ние сме европейци не може да има смъртно наказание"Каза кой ? Някакви "хуманисти", които не стават за нищо. Трябва д аима смъртно наказанеие, защото това е най-лесния начин да изчисти ***. А е и евтин. Един-дв корщума и ще накамараме майка му да ги плати !!!

102

Анонимен

преди 5 години

"Госпожата ,никога ли не сте била млада ,никога ли не сте допускали грешки"Да ! От рода на - Да не си напиша домашните, да не си подредя стаята, ама не и от рода на - да се продрусам и да забременеия.

101

Анонимен

преди 5 години

До До 91 ЖенаЕдно време не са се къпали по 7 месеца ...

100

До 91 Жена

преди 5 години

Що за жена си ти как си позволяваш да наричаш убитото момиче пропаднало?! Едно време нашите баби са раждали на 15-16 години и са имали по 7-8 деца и така е оцеляла народността ни. А що се отнася до това, че 3 часа е било напишкано: нали за това са памперсите, за да не се сменят през 1 час. Убил е горкото момиче по толкова жесток и брутален начин и ще се оправдава с някакви напишквания!

99

Анонимен

преди 5 години

Е как да помогнат комшиите като ще ги заколи,а като извикат родната полиция която арестува тинейджъри без билет тя няма да дойде и нищо няма да направи

98

Анонимен

преди 5 години

Ние сме европейци не може да има смъртно наказание. Затова предлагам да му клъцнат топките. Това не противоречи на никоя евроатлантическа ценност.А и ще спаси доста бъдещи деца от сиропиталищата.

97

Иван до 99

преди 5 години

Дано аз да не съм правия, защото не бих и искал да допусна,че в Айтос се е вселило такова безчувствие и безхаберие.Просто жалко,много жалко....

96

Една българка

преди 5 години

До ЖенаГоспожата ,никога ли не сте била млада ,никога ли не сте допускали грешки ,ще ви консолидираме за света.... Един съвет:-)ако наистина се уважаване не критикувате хората и то починали беззащитни ,има кой да съди , със сигурност не сте вие

95

D

преди 5 години

Дано това дете не остане при близките на родителите си, защото същите тези хора са отгледали и мъжа и жената и е ясно, че от тях хора не стават. Дано детето да има повече късмет и да се отгледа от добри хора, за да израстне като качествен човек. Иначе и той ще убие след време някоя нещастна жена.

94

ДО ИВАН

преди 5 години

Не сте прав, обадиха се хора, много пъти, дори, се обаждаха за насилието в семейството! Когато жертвата, разбираемо, отрича, няма закони, които да предоставят полицейска закрила!

93

Александър З.

преди 5 години

"..за умишлено убийство по чл. 115 от НК, за което законът предвижда от 10 до 20 г. лишаване от свобода" - Toва е абсурдно !

92

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 96Детенцето може и да се е спасило...

91

Анонимен

преди 5 години

Горкото детенце е имало нещастието да се роди в това семейство. Пълна деградация са всички, като започнеш от убиеца и свършиш с роднините на убитата...

90

Ууу

преди 5 години

Детето не трябва да остане при семейството на теню и жена му и роднините им, иначе ще стане като тях

89

България

преди 5 години

Биологичния баща на детето, което осинових е убил по същия начин биологичната майка на детето, за щастие детето е дадено в дом още като бебе и не е било свидетел на сцената, и за щастие не е растяло с баща насилник!

88

Burzum

преди 5 години

Само по снимката мога да кажа ,че ми е все тая и за двамата....и за всички подобни...

87

Анонимен

преди 5 години

ТОТАЛНА ДЕГРАДАЦИЯ НА ОБЩЕСТВОТО...