79

ненормална държава

преди 5 години

До Престъпник без билетНаправо е комично, за един лев съдят човека, а за милиони- нищо. Така ли се държиш с клиенти и то за един лев! Простаци! Колкото и да се жалват и да пускат такива безумни новини, хората знаят какво представлява ГМ!

78

seira

преди 5 години

ПОЛИЦАИТЕ НЯМАТ ПРАВО ДА ПРИДРУЖАВАТ КОНТРОЛЬОРИТЕ И ДА НИ ПРОВЕРЯВАТ ЗАРАДИ НЕРЕДОВНОСТ!ТЕ НЯМАТ ПРАВО ДА УПРАЖНЯВАТ, КОЯТО Й ДА БИЛО ОТ ДЕЙНОСТИТЕ ВИЗИРАНИ В ЗАКОНА ЗА МВР, ВКЛ. ДА ИЗИСКВАТ ДОКУМЕНТИ ЗА САМОЛИЧНОСТ, ДА УПОТРЕБЯВАТ ФИЗИЧЕСКА СИЛА ИЛИ ДА ЗАДЪРЖАТ ЛИЦА.ТЕ НЕ МОГАТ ДА ПРИДРУЖАВАТ КОНТРОЛЬОРИТЕ.ПРИНУДИТЕЛНОТО ЗАДЪРЖАНЕ ОТ КОНТРОЛЬОР Е КРИМИНАЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ СТРАНА НА ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ!

77

отвратително

преди 5 години

Така ли се държи човек с клиенти и то за един лев! ГМ няма как да бъде уважавана!

76

да добавя

преди 5 години

До АбсолютноОТ ГМ въобще не реагираха нито на фалшивия акт, нито на хулиганското поведение на техните служители. И като знам и как са ме карали да слизам с тежките чанти от автобус, защото не разбрали, че картата ми е за линията или апаратът им се повредил От къде на къде трябва да си нося касовата бележка, ако техните апарати не работят, а а аз ако съм забравил карта, тази бележка не важи и то за лична превозна.

75

не знам

преди 5 години

Като знам как се държат с нередовните пътници, явно са стресирали много силно човека. То нали билетът е много евтин, а обслужването е на ниво. Псувни, неадекватна контрола, абе мизерия!

74

Абсолютно

преди 5 години

Един път ми се случи да си забравя картата за градски транспорт вкъщи. Такова чудо се разигра, че все едно бях в полицейски екшън. Забраниха ми да си търся картата по джобовете,написаха ми фалшив акт, като си намерили свидетел, който се разписал, че не съм искала да подпиша акта. Чудо. Пуснах една жалба в полицията, а те полицаите се пазят един друг, започнаха да ми диктуват какво да пиша, а то не бе вярно. Имаше и прокурорско разследване и покриха всичко. От ГМ въобще не реагираха за фалшивите

73

Ох

преди 5 години

До Анонименми то за това се казва "градски транспорт" ... щото не е за селяни

72

Анонимен

преди 5 години

Момчето е искало да си купи билет ! ,ама според селЯндуритее било "тепърва" ? абе чобани понякога е тъпкано с хора , човек си търси из джобовете пари и не може Веднага !във 102 и 72 не смеете да влезнете дори ,щото онея ходят на тУмби и ще ви спукат от бой

71

Цъ

преди 5 години

До ГражданинМиии .. Вие сте ... незнам ... няма цензурно определение ... но както и да го въртите не сте гражданин ...

70

трябват твърди закон

преди 5 години

Който посяга на полицаи ,моментално да бъде пребит от бой и след това откаран в полицията ! Всеки полицай да има прикачена скрита камера и когато отива да задържа нарушител да си включи камерата за да може после да докаже ,че наистина първо нарушителят е посегнал на полицая или го е провокирал с псувни ! Една скрита камера не струва милиони , а струва 100 лв. !

69

Анонимен

преди 5 години

Писна ми органите на реда да се разправят с унеправданите хора.

68

Анонимен

преди 5 години

Глобява се в превозното средтсво. Ако не може да си плати глобата - свалят го и с това приключва. Иначе прилагат 2-но наказание

67

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 56Новина е понеже му слагат белезници. С какво е заслужил да му слагат безеници. Да му издадат фиш с глобата и да я плаща но слагането на белезници е прекалено

66

Анонимен

преди 5 години

Поваляш на земята беззашитен човек и после този човек е виновен.Немога да разбера този закон. Псувнята не е основание за слагане на белезници.

65

маче

преди 5 години

Ако беше *** - нямаше да му кажат нищо...

64

Анонимен

преди 5 години

И защо ще съдят гратисчията. Гратисчията трябва да ги съди за тормоз.

63

Адвокатът

преди 5 години

До до адвокатътС оглед на хилядите жалби на български граждани до съдебната институция за своеволията на служителите на ЦГМ и МВР, мисля, че клевета и уронване на престижа няма. Според Конституцията те са нарушили личната неприкосновеност на въпросния български гражданин. Ако той е използвал обидни думи, то това е било, заради хуманното отношение към личността му.

62

Гoшу

преди 5 години

Да каже че е гей и че са го обидили на пеерасt и ще му се размине :)))))))))))))

61

П.Петров

преди 5 години

Личи си, че момчето не е от ***! Затова го е отнесъл.

60

Анонимен

преди 5 години

Щом сз си плащам колата и горивото и вие ще си плащате Фтобусаа. Иначе да закриваме градския транспорт и БДЖ и се оправяйте. Аз лично зор нямам и неискам да плащам услуга на гратисчии. Общините да увеличат глобите по 10.