30

Анонимен

преди 5 години

Отделно аз предлагам ново име - Турска Македония. После Гърция, Сърбия и ние да последваме примерма и да се преименуваме на Турска Гърция, Турска Сърбия и Турска България, и всички да се обеденим и да станем нов етнос на Балканите - ФИЛМИРАНИ ТУРЧАЦИ!

29

Анонимен

преди 5 години

Биби обича да се крие зад такива парашутисти. Знаем,че всички министри са формални.Щом тази плетени нещо,значи Биби й го е казал да го каже.

28

Анонимен

преди 5 години

Прав е Радев,който каза че в България се управлява с автокрация. Цачева,Бъчварова, Павлова,Ангелова, Захариева,Фандъкова са смешни бушони, послушни и раболепни , без никакъв капацитет.А човечето,което се крие зад тях скоро ще е бита карта.

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 28"Македония е отделна държава" ти разби всички от смях с тази тъпотия. Провери назад дали е имало Държава Македония, защото е 1992 призната за такава в света. Последно Югославия има тази територия, защото е принадлежала на Санстефанска България, защото Гърците оревяха, че пред НДК се постави лъвът с тази карта!

26

do 33

преди 5 години

Ама вие наистина сте с промити мозъци:) Все комунисти ви се привиждат:)

25

Анонимен

преди 5 години

Комунистите реват :)

24

Анонимен

преди 5 години

Да сте станали вие министри, ама не сте.Захариева е права.

23

Анонимен

преди 5 години

Ние отдавна нямаме претенции към откъснати земи в Македония, Турция и Гърция.Няма смисъл да се караме с комшиите за глупости, нищо няма да се промени.

22

Anonimen

преди 5 години

Тази е едно от многото недоразумения у нас наречени "министри".

21

Анонимен

преди 5 години

Я млъквайте бе, Македония е отделна държава!БКП и СССР направиха това!Сега вече нищо не може да се направи и няма нужда.Не ми се правете на големи националисти, като всъщност сте комунистите които откъснаха Македония!Големи глуупаци сте.

20

Анонимен

преди 5 години

"Оти земльо Македонска не щеш да се наречеш Българска"Северна Македония поздравяваме ви от балканите, че стигнахте Норвегия,Филандия и Швеция. Може да крадете викинска история.Нашите министри от Костов до сега да отидат на 4-КИЛОМЕТЪР да кажат на нацията, че 30 години може да имате болен мозък или да липсва такъв

19

До Миленко

преди 5 години

От ЕВРАЗИЯ по-скоро. Дори, може би от АФРО-ЕВРАЗИЯ, както е по-коректно да се назовава. Писна ми от илитерати които не разбират нищо от география.

18

АЗ

преди 5 години

Захариева, ако ти наистина беше министър на място, а не кукла марионетка, че и грозновата при това, щеше да кажеш само едно нещо- Цяла Македония е Българска, Вардарска, Пиринска и Егейска! Ама нали сте всичките калинки и нац. предатели-така ще е!

17

Анонимен

преди 5 години

Гърците си защитават интереса на 100% без никакви отстъпки изразени в исторически личности, географски наименования и прочие, а ние сме тръгнали да честваме общи дати и личности. И кои са те по-точно, ако мога да попитам ? Защо, затвърждаваме претенциите на макетата за части от нашата си история ?

16

Solar Power

преди 5 години

До МиленкоЯ браво. Срели сте да ползвате J,j и други измишльотини на Тито. Има все пак напредък :)Хубаво е и друго. Вие също сте от азия като бг-тата. Няма и как да е по различно. 2-*** братя са все пак.....

15

Миленко

преди 5 години

ббуггари, вие не сте страна по спора между Гърция и Скопиа..Защо много се вълнъувате, че и искате да гледате конфиденциален и топ-секрет договор между две страни..Ви сте много нагли и нахални навлеци от АЗИЯ .

14

Един

преди 5 години

"Още не съм виждала текста на договора между Гърция и Македония, каза оше Захариева." - Като не си го виждала, кво коментираш?

13

Анонимен

преди 5 години

Притиснати пак кой знае от къде отново предадохме националните си интереси. Дано поне гърците направят масови протести и да отхвърлят и това име, че на нас не може да се разчита явно като народ дори и когато са ни застрашени и териториите.Никаква северна македониа, никаква македония, това може да им е името само Никаква.

12

Хмм...

преди 5 години

Захариева, ти и всички некадърници във външно сте за уволнение! Българският народ НИКОГА няма да признае такова име Северна Македония! Северозападна- ДА, но това - НЕ! ОСТАВКА!

11

Анонимен

преди 5 години

Хайде другарко на протест , на ваш протест срещу правителството ! Вземи Собственикът на ГЕРБ , Цвъки, Цецка Правосъдна .... и протестирайте за още кражби в ,, Северна Македония " , Български Пирин за благото на ВАШ Цеко МИНЕВ !