8

Анонимен

преди 5 години

Въпрос на журналиста към кореец: но нали вашата система е безплатна ? Той Да , но в нея се лекуват само приближени на партията . За останалите 20 милиона ..Няма нито лекарства , нито грижа. Това го снимат в Пхенян столицата извън нея е концлагер. Даваха едни деца им приливат нещо системата - бирена бутилка с маркуч към ръката ....направо бях потресен снощи , какви неща виждам.

7

Анонимен

преди 5 години

Снощи даваха скрита камера как влизат журналисти , като доктори в СК да лекуват слепи хора. Изумихх се . Здравната им система е НЯМА на 0. Имали най-високия процент на слепи , защото просто не ги лекували. Даваха снощи 1000 корейци ги лекува лекар влязал с журналистите за 3 дена / за толкова е допуснат екипа в СК/ . Масово имат само перде и ослепяват. След операцията проглеждат и отиват да се кланят на снимката на шишковцитее .....абсурдна държава. Жал ми стана ..Те са фанатизирани от СТРАХ.

6

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТи се притеснявай от диктаторчето в България;че е само на 59 и края му не се вижда;дано да не съм прав

5

Жо

преди 5 години

В ИНФОРМАЦИИТЕ от руските медии се усеща кисело-язвителен привкус.Явно не им харесва, че нещо се прави без тяхна намеса.Нищо съществено не било постигнато на тази среща, нищо не било договорено...Според мен, всичко протича с нормално темпо, когато става въпрос за прекратяване на 67 годишна война и за взаимни договорки за такива неща, като ядрени ракети и изграждане на икономически връзки

4

Анонимен

преди 5 години

Айде сега да вземем да целуваме диктаторчето избили хиляди и пратилоо хиляди в трудови лагери до края на живот им, защото не му се кланят. Вие побърках те ли се ве ? Гледайте малко , какво става в СК . Знам че сте готови да защитавате всеки срещу запада понеже са ви замазали гънкитеее по татово време ...амаа вече е 2018 . Време е да се събудитее от филма.

3

ГАДОРЯН

преди 5 години

Хората от Далечния изток са бъдещето. Особено Китай и Южна Корея. И Япония разбира се.

2

..

преди 5 години

Твърде лесно се даде Ким, според мен има това-онова в ръкава.Спомнете си само, до преди месец-два как се опъваше, а сега,... на 180 градуса. Странно е някак.

1

Анонимен

преди 5 години

Ким печели, защото пътя на Тръмп е да го спечели. Свалиха му част от санкциите и ще му дадат пари за да живее народа му малко по-добре. Това е политическата стратегия на Америка. - първата битка противника им печели . Това е пътя по който ще ги прививличат към себе си. Ако сгрешат и настъпят коткото по опашката ще им се смрачи живота.