46

Анонимен

преди 5 години

Следобяд се опитах да напиша коментар по тая новина, но бях изтрит и блокиран от следобедния ***! Нямам идея защо, понеже не съм засягал никого, просто казах че ромите стават все повече, все по-млади и все по-опасни, а държавата бездейства!Не знам защо от този сайт не разбират че жертва на ромския терор може да стане всеки - включително някой от вас или от семействата ви! Ромите се събират за минути, бият без да питат кой е крив и кой прав, кой работи в сайт който ги защитава и пр.

45

Анонимен

преди 5 години

Ако всичките кибици на кръстовището бяха спрели и излезли от автомобилите си за да помогнат /защото утре те може да бъдат на мястото на пострадалите/, тъмните кърлежи щяха да си научат мястото. Апропо, ако има нормална държава кон и каруца в днешно време не трябва да виждаме в градовете.

44

Анонимен

преди 5 години

Спрете им помощите! Престенате да раздавате данъците ми за ***! Боко Цвоко и тем подобни отрепляци, спрете се, вземете се в ръце и направете нещо за нас, тези, които ви издигаме на власт! Не мога да ви понасям! Оставка! Не мога живи да ви гледам! Мутрашляци! Вземете им българското гражданство и да съ пръждосват по прахоляците!

43

Това е...

преди 5 години

...честна игра по ромски - 10 на 1...Ако институциите не успеят да озаптят този вид наши сънародници, напълно възможно е съотношението да се доведе до 1:1, при което ромите няма да имат никакъв шанс!

42

Анонимен

преди 5 години

напротив всички роми трябва да доидат в тъи наречената измислена столиц а защото ако не знае някои голямото село софия стана столица по политически причина игнорираики ренесансов пловдив ама ако питате ромите и те не искат у совето сащото и те разбират каква селяния е там

41

За чиста София

преди 5 години

Всички романовци да бъдат изселени от София.Да бъдат настанени в градове като Видин,Плевен,Пловдив,Габрово,Казанлък,Карнобат и Айтосот там откъдето са дошле.Само така ще имаме нормален живот в България.

40

Анонимен

преди 5 години

имаше двама българи които ми помогнаха какво да говорим повече стадото си е стадо при тях наи добре е развита първосигналната система тоест с една степен по интелект са по ниско от маимуните това представлават шведите

39

Анонимен

преди 5 години

До Гербераняма бе, иначе как ше влезе селянката от Крушовица в парламента

38

Гербера

преди 5 години

Няма да пипате ромеите,че идват избори!!!!

37

Говедаров

преди 5 години

Питам,защо Вальо Симеонов се занимава с един от най печелившите ни курорти,чий интереси защитава,а не се заеме с това,което беше обещал и това за което сме го избрали! Престъпността сред сините венци е огромна и трябва решителен отпор! Симеонов,като те гледам с този тъмен цвят на кожата сега разбирам защо не вземаш отношение,просто си на страната на родата! Ама как няма някой куражлия.....

36

Превозвач !!!

преди 5 години

Ще се инициира референдум за излизане на България от ЕС от нашите превозвачи,не съгласни с поправката Макрон! Ако се стигне до ,,за"референдума,с този акт ще се решат редица въпроси,даже и тоя с цоги ните! Трябва да се отървем от евролиберализма и да се развържат ръцете на хората!

35

Пример за ЕС държава

преди 5 години

Диваци.. след 10-20 години ще стане още по-лошо..

34

Sf

преди 5 години

Kakto vyrvet neshtata i penzionerite shte se maxnet ot jalka Bylgariq ostavat samo romite i barovcite, egasi kefa:)))

33

Прованса

преди 5 години

Ами ,,столичани" ,това е ежедневие в селата и малките градове! Добре дошли в нашия клуб наречен България! Когато ние крещяхме от побоищта кражбите и безсилието ни,вие спокойно се наслаждавахте на живота си! Малко ви е ,тепърва повече!

32

Анонимен

преди 5 години

От видеото се вижда обикновена свада между роднини.

31

Анонимен

преди 5 години

До ду 24Прав е човека бе ***. С какво дезинформира,това че по българските телевизии масово се излъчват турски сериали ли.Ами така е,даже на 24-и Май по БТВ си излъчваха ,,Великолепния Век"

30

Колко

преди 5 години

Още ви трябва, за да спрете да избирате герб???????

29

Анонимен

преди 5 години

Повече пот в спортните зали.

28

Анонимен

преди 5 години

До 30....можеш ли да кажеш кое не е верно на 24-ти ? Светът вече ни знае не като народ, а като стадо овце ! На нас най-лошото качество е, че не искаме да видим истината !

27

Анонимен

преди 5 години

То ако забранят каруците в София, ще трябва да забранят и на бай *** да си хвърля старите тоалетни чинии и гардероби пред блока...