31

Анонимен

преди 6 години

Фашистка Полша щом ще ни обединява, оле мале... Тя самата е под въпрос и проблемна в ЕС. Какви глупости пак сте надраскали?! Полша е американска марионетка

30

Анонимен

преди 6 години

През третата световнаруснаците няма да направяттази грешка да им даваттеритории , ще гиорежат и ще ги пуснатда се правят на регионална сила .

29

Анонимен

преди 6 години

Според мен Американците на Русия трябва да им приложат един Югославски сценарий. Трябва да бъдат раздробени на 7-8 държави най-малко и да ги приобщим към европейското семейство. Да станат членки на ЕС. И без това Русия не е хомогенна нация - над 140 народи населяват днешната Руска Федерация!

28

Анонимен

преди 6 години

Русия ще стане ли членка на ЕС ?

27

USA

преди 6 години

Тръмп е натоварил Полша с мисия - да разпадне ЕС, така както даде начало на разпада на Източния Блок. ЕС се превърна в германски съюз, който работи само за немските интереси. Северен Поток 2 и визитата на Меркел и Макрон в Русия ще се върне като бумеранг срещу тях. Вече са достатъчно дискпидитирани в Източна Европа. От сега нататък вишеградци ще блокират всяко предложение за реформа на Меркел/Макрон до откат. Кефи ме как левундърите искат да помпят райха до смърт, но не са познали!

26

Анонимен

преди 6 години

Германците скоро не са се разхождали в тая част на Европа! :)

25

Анонимен

преди 6 години

Каква Полша, тази държава е съставена от различни области които се различават много една от друга. Тези в западната част са цивилизовани работливи много близо до Германците като манталитет. Тези на изток са ТОТАЛНИ АЛКОХОЛИЦИ, по зле от руснаците, за жените там въобще не трябва да говорим че е грехота. Всеки може да види какво правят полякините от източна Полша като посети нощен клуб в Лондон Париж Виена...

24

Доктор Сър Пичук

преди 6 години

брюксел се мисли за всемогъщ и си вярва, че може да диктува правилата, но по всичко личи, че за пръв път има сериозна съпротива... европейският съюз е толкова жалък и смешен, че бюджетът му за 7 години е 4 пъти по-малко от БВП само на Полша за 1 година. Абсурдно е брюксел да дикактува каквото и да било, а Полша няма какво да губи дори и да и спрат всичките еврофондове то това би било загуба 0.02% от БВП годишно, по 10 евро на човек по-малко годишно, голяма загуба няма що...

23

Доктор Сър Пичук

преди 6 години

За какви западни пари бълнуват форумните ***?? България е получила под 2 милиарда евро от еврофондовете общо за 11 години, а Ердоган само за бежанците му дадоха 3 милиарда. Това може много лесно да се провери от сайта на финансовото министерство. Това са под 0.015% от произведения БВП у нас за този период и това са 4-5 лева на човек годишно европара. За Полша този % е още по нисък ота нашия и поляците са взели 20 милиарда евро на около 3000 милиарда евро произведен БВП за 10 години.

22

Анонимен

преди 6 години

Разликата с едно време е, че сега Полша и Украйна имат военен съюзник - САЩ.

21

Су 34

преди 6 години

Поляците всъщност са руснаци, забравили своя роден език под влияние на Римокатолическата църква.

20

Анонимен

преди 6 години

Чешкият президент обяви, че така нареченият "Новичок" е произвеждат и в Чехия след като Русия е спряла производството му зашото Запада се е добрал до формулата му.

19

СатаНАТО

преди 6 години

Общото между Чехия, Полша и Унгария е, че там някой русофил като си отвори устата, му я разбиват преди да е гъкнал. Затова само ще им дишаме праха.

18

Анонимен

преди 6 години

Играя мрежова игра от години - WOT и уверено твърдя , че съдейки по нея пояците са НВЕРОЯТНО НЕУМЕН меко казано народ скапаха я с присъствието си , както сега пишат скапаните си изявления !

17

Анонимен

преди 6 години

Поляците са доста неприятна мазна нацийка, на която все някой им е виновен за нещо.Но в случая те, чехите и унгарците са прави. Източна европа няма колониално, мултиетническо минало и приемането на всевъзможна ***, изпълзяла от най-мизерните световни дупки не им е ОК. Чест им прави, че откровенно си го казват и се опълчват на евромелушавите лидери на ЕС.Оства и като са толкова горди, да вземат да отказват и еврофондовете..и тогава ще ги призная за твърди к-лета.

16

Капиталист

преди 6 години

Четворката се изчистиха от комунистите и социализма, въведоха капитализма и сега взимат заплати 1/2 от западните, а ние още си живеем в социализма и не сме се изчистили от комунистите и затова взимаме заплати десет пъти по малки от западните. Ако искаме да взимаме заплати на половината на запада и да станем истински полу-европейци като четворката трябва да се изчистим от комунистите и да въведем капитализъм, капитализъм с демокрация е най-съвършената система.

15

Стамат

преди 6 години

Недоволните от ЕС стават все повече и повече ;-)

14

Анонимен

преди 6 години

За да имаш вяра към поляк трябва да си човек със специални възможности.

13

Дилемата ни е

преди 6 години

все Старата - Славянобългари - смес от *** славяни и кривокраки тунгуси,които са се разбирали с Баязидовите турци без преводач.Сега сме си обичайните русофили-русофоби до следващата визита на Московският Цар,която според мен е неизбежна във времето напред..

12

ИСТИНАТА

преди 6 години

БЪЛГАРИТЕ СМЕ АЦТЕКИ!