15

СатаНАТО

преди 6 години

Ами щом ще е едно и също плащането, предпочитам да е разсрочено, чеез по-висока цена на тока. За какво да предплатим 6-7 милиарда предварително?

14

симов

преди 6 години

В Македония няма АЕЦ А ЦЕНАТА НА ТОКА Е ПО - НИСКА ОТ ТАЗИ В БЪЛГАРИЯ! Няма на света по големи престъпници от властимащите в нашата страна . Няма друга държава да е ограбена толкова жестоко , като България .....Особено от ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ ..

13

Анонимен

преди 6 години

Плащаи те си скъпия ток ама и това не искате само знаете да мрънкате.Бог да пази

12

Анонимен

преди 6 години

Не само на балканите ще има излишък. В западна Европа вече има излишък на ток. Само Германия има 2 пъти повече инсталирани мощности, отколкото потребява. Не знам дали си спомняте новината, но около нова година седмицата тока там беше безплатен, само останалите такси и данъци. Козлодуй печели на година към 170млн.евро. Сами сметнете при прогнозна цена 10.5 Милиарда, колко години ще трябва да работи Белене, преди да се изплати. Или на каква цена трябва да е тока за да се изплати за 30 год

11

66

преди 6 години

Военна Прокуратура , да вкара в затвора всички бандити от преди 12 г. , които НАПРАВИХА ЗВЕРСКИ ОБИР от 3. 5 милиарда лв. Народна пара за някакви железа , които не струват и 200 милиона лв. Ние българите сме по -зле от овце ?!?!

10

шматка

преди 6 години

И какво ще го правим този токТурция Румъния строят АЕЦ.Скоро време на Балканите ще има излишък на ток.Инвестирайте тези пари в инфраструктура селско стопанство за да се спре емиграцията.Нека вдигнем БВП а тогава да строим

9

аха

преди 6 години

НА ТОЗИ " ЕКСПЕРТ " , 100 ТОЯГИ НА ГОЛО И ДА ЗАМИНАВА ЗА ГЪРЦИЯ , КЪДЕТО НЯМА АЕЦ............СЛУГИ ...

8

Анонимен

преди 6 години

Тия Тикви дорде се напипкат нещо да построят и ще си светим със свещи и газени ламби Туй дето комунизма го построи само не могат го боядисат, колко ще струва тока от тоз АЕЦ нали казваха, че ще е много скъп 20 пъти си сменяха мнението. ЧЕЗ същата работа на гербажия не може да се вярва за нищо и за туй ги съдят за лъжи и са осъдени.

7

Анонимен

преди 6 години

Знам, че няма да искате да го разберете, НО: цената САМО на тока в България е около 8 евроцента за КВч, което е около 1/2 от цялата цена която плащате. За сравнение в Германия САМО тока струва около 7 евроцента за КВч. След таксите пренос, данъци, добавки за зелена енергия и т.н. става крайната цена, която е доста по-висока. А ток има в излишък.Така, че помислете сами за колко време ще се изплати нов АЕЦ и доколко ще е рентабилен. Мнението ми е - който иска да строи, да си плаща сам.

6

Анонимен

преди 6 години

Защо никой не казва, че намаляваме с по 70 хиляди на година и след 30 години ще сме с 2 милиона по-малко.Толкова по-малко ток ще потребяваме.Сега при 4000 мегават потребление максимум на денонощие имаме 12400 мегавата мощности. Три пъти повече от необходимото.И при намаляващо население е лудост да се дадат 20 милиарда за нова АЕЦ.С тия пари могат да се ремонтират пътищата и строят нови.

5

То трябва и акъл

преди 6 години

И без пари да се добива тока пак ще плащаме най - много.Защото алчността няма граници. особено ганюФската.В Германия по време на празници и почивни дни, когато не работи част от промишлеността, не таксуват тока защото е по - скъпо да спреш една централа и след това да я пуснеш отново на другия ден. И се насърчава консумация от частния потребител.

4

Спиро Киров

преди 6 години

Навремето баш майстора каза: Навъдили са се едни мошенициА той беше най-големия мошеник.Днес на власт са баш майсторите

3

Анонимен

преди 6 години

Не ни трябва евтин ток. По добре скъп от Мариците.Така ни тупат по гърба, папи ни галят по главата и сме най-големите демократи в ЕС.Кой като нас.

2

Анонимен

преди 6 години

Ако имахме и премиер някой чевен лош комунист дето да не нарича АЕЦ-а един гьол комина вече щеше да пуши.

1

Анонимен

преди 6 години

Ако таз АЕЦ ще я управлява някоя неграмотна бокова калинка изобщо не ни трябва,че на втория ден ще я взривят