8

Анонимен

преди 6 години

РУСИЯ СПАСИ САМО РЕЖИМА В СИРИЯ ЗА ДА ЗАЕМЕ МЯСТОТО МУ!НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ БЕШЕ ИЗБИТО МАСОВО ОТ РУСИЯ ЗА ДА ИМ КРАДЕ И ОКУПИРА ЗЕМЯТА !РУСИЯ Е ПРИКЛЮЧИЛА ЗАВИНАГИ!ПРОШКА НЯМА ДА ИМА НИКОГА ЗА РЕЖИМА В РУСИЯ НАЧЕЛО С ФАЛШИВИЯ ПУТИН И ФАЛШИВИТЕ ИЗБОРИ КОИТО ПРОВЕДОХА В РУСИЯ БЕЗ ДА ОБЯВЯТ ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ КАКТО БЕШЕ СТОРЕНО ДОРИ В ИЗОСТАНАЛА БЪЛГАРИЯ!

7

какво следва

преди 6 години

Няма значение дали Асад ще остане на власт или някой друг ще вземе властта , но след свършване на войната Сирия ще бъде с този ,който инвестира в страната и поеме разходите за възстановяване на разрушените градове ! Това не е лъжица за устата на Путин , той няма пари в Крим да инвестира ,та камо ли сирийските разрушени градове да оправя ! Това ще го направят ЕС и САЩ ! Сирия ще се обърне на 180 градуса ,досега беше с Русия ,а след войната ще е с ЕС и САЩ ! Такъв е живота , интереса клати ф.еса !

6

ПОЗДРАВИ за ДАМСК

преди 6 години

Венсеремос и ВИВА Ревволюция .ЧЕ .

5

Анонимен

преди 6 години

Слава Богу, че руснаците спасиха християните и нормалните хора в Сирия. Много народ изклаха платените главорези, стотици хиляди мъже, жени и деца. Господ са съди техните създатели.

4

нормален

преди 6 години

Като чета коментарите по долу разирам че ИДИЛ е вече в България. Толкова болка за главорезите. Наистина здраво се плаща на *** тук.

3

Анонимен

преди 6 години

ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕДЕЛНО ЯДНО Е, ЧЕ ИМА БОГ!А РЕЖИМА В РУСИЯ Е ЧИСТО ЗЛО!РЕШЕНИЕТО Е НАМИРАНЕ НА АЛТЕРНАТИВА НА РУСКАТА ГАЗ И СЛЕД ТОВА РАЗПАД НА РУСИЯ И НА *** ЗАВИНАГИ!

2

Анонимен

преди 6 години

ДОКАТО ИМА И ЕДИН ЖИВ РУСНАК В СИРИЯ МОЙНАТА ТАМ НЯМА КАК ДА ПРИКЛЮЧИ!РУСИЯ ИЗБИ НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ ЗА ДА ИМ ОКУПИРА ЗЕМЯТА А БАШАР Е НИКОЙ ЕДНА ПИОНКА НА РЕЖИМА В РУСИЯ И НИЩО ПОВЕЧЕ!

1

факт

преди 6 години

Когато западните покровители на терористите начело с САЩ напуснат Сирия,постепенно нещата ще почнат да се оправят но за сега войната продължава.