23

Анонимен

преди 6 години

Ако Господ искаше хората да се качват по тези върхове, щеше да им направи стълбища.А така Великата планина си взема данъка.

22

Пимпирев

преди 6 години

След поредния транш пари,отидох да видя пингвините.На 65 години не мисля,че онова момче от БУРМ-Илинденска Македония е бил стар.С приходите от рекламите и от златото,дето дирихме във Виетнам,ще даря моите черно-бели братя.Без малко да изчезна-една пингвинка така ме подгони(заради потника),че се нас ра х и щях да падна в една "цепнатина".А потника остана в лагер 1(или3?).Завистници-не излизате от къщи,ние ПОКОРЯВАМЕ върхове(и ледове).Превърнете хобито си в бизнес и се обадете!Нямало пари!?!?

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2"веднага манифестация.скръбни жалейки по всички телевизии ..."---Не се казва "манифестации"! Не е политкоректно!Казва се "гей-парад", "Еди-кой-си прайд", "Мощен пръд" и т.н.

20

Гробокопач

преди 6 години

До ТеаХахахахахаха, така ли си с твоят мъж? Ела при мен. Аз готвя, раня, чистя, мия, обаче после те искам страстно-готова за любов. Да изкачим нашият Еверест1

19

Анонимен

преди 6 години

До ТеаМежду това да преследваш мечтите си и да правиш глупости има малка разлика. Да, хубаво е да имаш мечти, но ясно да виждаш, че няма да успееш и въпреки това да продължаваш да си удряш главата в стената, е това вече граничи с глупост. 8 неуспеха, ампутирани пръсти... е, накрая е намерил това, което е търсил.

18

Гробокопач

преди 6 години

Бойко ще го призная, гато с цялата ПП ГЕРБ изкачи Еверест!

17

Анонимен

преди 6 години

За съжаление баир-будалите не свършват.

16

Анонимен

преди 6 години

"Още двама останаха под покрива на света. Завинаги! Македонецът и японецът са атакували връх Еверест"---Абе, язека като ви думам, дека от Витоша по-високо нема ... Ама, на, 'се инат 'ора македонец, японец ... Шоп нема'а се фане. Еверест! :)

15

Гробокопач

преди 6 години

*** Мойсей;))) Имах си аз да не измрът, щом той ги води;))) Мойсей 40 години въртя неудобните да измрът в пустинята, та *** Мойсей, нема да умори, поне 2-***. Впрочем, как мина походът до "Копитото";))) ?

14

Анонимен

преди 6 години

Чувството да си на Еверест сигурно е невероятно, обаче човек трябва да си знае възможностите. След 8 неуспешни опита е нормално да спреш и да се насочиш към нещо по-достижимо. Да не си знаеш годините също не е ОК. Моите уважения, ама на 63 да си мислиш, че имаш силите на 20 или 30-годишен... така, че съболезнования, но и двамата просто са се надценили, а в Хималаите това е смъртоносно.

13

Анонимен

преди 6 години

търси се четвъри че Боян няма партнер за билота горе-----------------Има Рустем Амиров е починал при изкачване миналата седмица, другите от групата са ги спасили, а индиец е замръзнал на слизане.

12

Анонимен

преди 6 години

Който не се опитва да изкачи връх, никога няма да бъде на върха! Помислете си хубаво.

11

Анонимен

преди 6 години

Що тръгна и тоз човек да дири из Хималаите, ами не си стоя в Гевгелия.Тия верно като видят връх и нещо им става. Требе да е бетер наркотик.

10

Балкански селянин

преди 6 години

Аз пък цял ден си седя пред компа ям и пъpдя и нищо друго не ме интересува само Путин да е здрав! Наздраве!

9

до 10

преди 6 години

Какво е точно истински македонец? че ми е много странно.Със ски или без ски. Или тия със ските са макета, а ония без ските - българи. ало...А на българина Георги Петков - мир на човека!

8

Боян Пеетров

преди 6 години

Много сме, Силни сме

7

Анонимен

преди 6 години

Хайде да ги направим и тях национални герои. Все пак за загинали за благото на човечеството. Велики изследователи. Те са се жертвали за да може ние да живеем по-добре.

6

анонимен

преди 6 години

Георги Петков от Гевгилия лека му пръст на човека но не е македонец а от непризнатата българска народност в Македония.На истинските македонци"фамилията море да зававршува на СКИ ако е на ОВ или ЕВ е бугарин"това го знам от македонците в Македония.

5

Анонимен

преди 6 години

И една наша приятелка по-предния петък от рак си замина внезапно.Не можах да се сбогувам с нея,сега ми е толкова много мъчно за нея.Такъв е живота...

4

До първите 2

преди 6 години

Яко сте изпростели...