22

Анонимен

преди 6 години

36 - Предложеното от теб, звучи много хубаво, ако дадем властта на принца от приказките, а той стане добър и мъдър крал, а не покварни диктатор, както става най-често. И не си мисли, че в САЩ Тръмп има абсолютна власт.

21

Анонимен

преди 6 години

Затова трябва да има президентска република, и тази *** наречена парламент да се закрие! Всички престъпни организации наречени партии да изчезнат! Като командва само един, ще му се търси сметка само на него. Сега е пълен хаос. Всеки краде по отделно. Няма пари за нищо друго, но има милиони за тях! Парламентарната република по модела на България, е просто една сграда пълна с престъпници, предатели и продажници работейки против страната си! В крайна сметка резултатите са наяве!

20

Анонимен

преди 6 години

До АниИ като те хване някоя мутра, като прави неща с тебе, дето секс години ще те е срам да си погледнеш децата, и накрая ти набие два юмрука и те изритам (една такава я изритаха чисто гола на -9 градуса през зимата), пак ли ще е истина ски мъж ?

19

без пардон

преди 6 години

31 милиона лева откраднатите, пардон, спестените пари в банковите сметки на партиите

18

Гласуващ

преди 6 години

Щом са спестили толкова много пари ,значи субсидията трябва да им се намали драстично!!

17

Анонимен

преди 6 години

Това е нищо. Познавам депутати със спестени повече я личните сметки ...

16

Анонимен

преди 6 години

Г-жа, Ненова е напълно права имам ли пари ще е твоя. Тя е една дърта изтрадала м ръсница, която по цял ден е в кревата на другите мъже.Тя е разбрала,че да ти е добре там долу трябва и с устата да работиш добре за да си успешен.Нещо, което тя умее до съвършенство.

15

Миланов 7к София

преди 6 години

Със заплата от над 7000 лева като директор мога да си позволя неща, които в нискочелите глави на подчинените ми провинционални скакалци, бъхтещи се на трицифрени заплатки, не фигурурат като възвишени мечти. Ние, Големите и успели хора от Град София, разполагаме с неограничени възможности във финансов и властови аспект, големи са ни парите, колите, имотите, доходите, паците! Вие, които сте писали под мен, сте пешки в играта, работете, гълъбчета, за да карам най-хубавата кола, роби!

14

Ани Ненова

преди 6 години

Бедните душици с тънки портфейли запискаха, не сте ми на високото ниво, сладури. Само гримовете ми са колкото три ваши заплатки. Защо да се хващам с беден негоднил, когато съм красива и изящна, какво можете да ми предложите вие?!? Нищо! Нереализирали се в живота хора не ме интересуват, контактувам само с успешни такива, защото истинският мъж има пари, има власт, има сила да владее нещата. А такива има в Италия, Франция, Германия. Тук са само смешници.

13

Няма майтап.

преди 6 години

Аз още когато бях на 16 години вече печелех по 50 бона на година. На 18 направих първия си голям пробив като регистрирах патент за автоматизирана система управлявана от невронна мрежа. На следващата година продадох правата за 700 хил. долара на една компания във Клифорния. После тая компания я придоби google.Даже сега малко съжалявам че продах на толкова ниска цена. Сега тази технология струва поне 10 мил. И вече е внедрена във индустрията.

12

Анонимен

преди 6 години

Боже господи - какви умозаключения!Някакъв милионер - пише от Турция...в този смешен сайт...Някаква фригидна мъжемразка - генерално дамгосва мъжете..И някаква фолк - певица е сложила имуществен минимум от 40 000лв....Това което ги обединява - е че всичките са за спешен преглед при психиатър!

11

Анонимен

преди 6 години

Истинския мъж има спестени поне 40 милиона. Аз първия си милион го направих когато бях на 19. Пенсионирах се на 30 и сега се чудя какво да си правя парите. Не съм женен, нямам деца.Пасивните ми доходи от инвестиции само за миналата година са 580 хил. Но във България не смея да показвам че съм богат. Карам си обикновена кола за 30хил. и жевея във къща която струва не повече от 250хил. Парите си ги харча основно в чужбина където прекарвам 6-7 месеца всяка година.В момента съм във Турция

10

до Ани Ненова

преди 6 години

Истинският мъж - би ти дал да ги "помиришеш" ...би те извръткал .... и ще продължи да търси жени с морал като твоя - чалгаджийки , и пишмантарикатки!

9

Ани Ненова

преди 6 години

Истинският мъж има спестени поне 40000 в банката, иначе не е мъж, такъв не бих го погледнала дори!

8

От народа

преди 6 години

И аз така - имам спестени 378 лева и 23 съотинки в банковата сметка, кога сме зле, все така да сме!

7

Анонимен

преди 6 години

Защо търпим да ни ограбват нагло? Да се борим срещу тиранина Борисов!

6

до 7

преди 6 години

Например господин депутата от ДПС Делян Пеевски работи върху дизайна на билетчетата за тРъкане, и увеличаването на живото си тегло!И все в този дyх..

5

Кратунко Тиквундеров

преди 6 години

А някой може ли да ми обясни какво работят политиците? За лидерите е ясно че въртят партийния бизнес. Но какво точно правят стотиците неизвестни депутати и партиийни членове които получават хиляди левове заплата всеки месец? Май никой не знае.

4

Анонимен

преди 6 години

Преди ден ни "зарадваха" с "новината" за починалата българка - неуспяла да си плати 15 000лв. за сърдечна клапа.Тук сега ни радват с едни "спестени" 31 000 000 от прокъсания джоб на данъкоплатеца - какво още да коментирам

3

ined

преди 6 години

Партии *** смучат от кръвта на народа