21

Анонимен

преди 6 години

не е лошо че са я хванали, лошо е че прекалено много искат да я разкарат.В района има много чакащи нови блокчета да стартират върху градинките, много строителен народ желае тя да се махне и да си продължат по старо му.Скоро в младост 4 и пеша ще е трудно да се разхожда човек.

20

Нов

преди 6 години

Едни зелени си правят едни сметки и изведнъж една наскоро позеленяла се появява и инкасира сметката на зелено. Няма прошка за такива. Не може така един да реди нещата, а друг да прибира парата :)

19

Анонимен

преди 6 години

Българина го е яд че някой вземал подкупи само защото той не може да взема. А падне ли му глей ко става. Ето това е случая с тая фризьорка на която първо и се е отворил парашута а след това и апетита. Сигурен съм че и тя люто е протестирала срещу корупцията докато е била фризьорка.

18

Анонимен

преди 6 години

Без да се обесняваш мършшааа в изолатора да те видим как откачаш и биеш главата в стената 15 години, ще излезеш като бабичка хич не ни е жал за теб, защото ние се спукваме от работа за 700 лв а наща някой ДС агент я сложил кметица и тя с кашона тръгнала за евра, там да изгниешшш русааааа пачавроооо.

17

Ха-ха

преди 6 години

Цялата работа е да се стресне малко тази кметица. То е ясно, че пари ще се вземат, ама не е тя човекът дето ще ги взема. Има по-зелени от нея.

16

Анонимен

преди 6 години

От километри си личи , че я топят.За да може да седне някоя на нейното място баш корумпиран.Има много пропуски обаче , някой не е бил толкова умен като е мислил плана .Ще успеят да докажат невинността и!!!

15

Анонимен

преди 6 години

Срастване на държава с мафия и отстраняване на неудобните.

14

Анонимен

преди 6 години

Едно е сигурно - мафията ще махне Иванчева, както и всеки друг, който се опита да й попречи да презастрова както намери за добре.

13

до 8

преди 6 години

Така е - "зелената мафия" изяде България. Тука се борим да бетонираме и изкопаме де що планина и плаж имаме пък тия им дай протести и подписки да правят. Добре че е съдът и господин Пеевски та малко да се спре с този тормоз. Всичикет ще ги набута господин Пеевски в затвора. Вече им и хванал цаката - подкуп,полицейски екшън, специална прокуратура - затвор. Ще тормозят те бизнеса, после хората реват за заплати...

12

Анонимен

преди 6 години

Направо е за бързата процедура овчицата кво ще я бавите с проточващи се дела, всичко е записано, подслушвано, този където е дал парите си го каза по телевизията кво има и тоя Марковски да обсъжда тоя тупна, хвърляйте я в изолатора и я забравете пачаааата, защото като такива като нея сме на това дередже 30 години,там сега да лапкаааа черни краставици за една цигара и това е,хич не я съжалявам тая гннидааа там да изсъхне.

11

Анонимен

преди 6 години

Никога няма да изкореним корупцията, докато допускаме мафията чрез държавата да се разправя с неудобните за мафията хора, като Иванчева.За 28 години демокрация и пазарна икономика българите поне разбрахме, че държавните органи изпълняват нарежданията на политическите партии, а не на закона, както и че плоитическита партии са водещата част на мафията в България.

10

Анонимен

преди 6 години

Постановка, за разплитането на която някой може да получи световна награда. Може да се види чия собственост са фирмите, чиито строежи е спряла Иванчева и кои мафиотски кръгове са зад тези фирми. Почеркът на тази постановка е като на ГЕРБ и СИК чрез използването на държавните силови структури.

9

до 8 От немско

преди 6 години

Мда, парадокса на българите - реват, че има корупция и зле живеели, а като все пак хванат някой - невинен бил, да го пускали.Или Стокхолмски синдром или по-скоро яд, че не са в далаверата и с тайната надежда да спретнат и те от своя страна далавера някой ден, стискат палци да не се променя конюктурата.

8

От немско

преди 6 години

Българите постоянно реват срещу корупцията. А виж като хванат някой корумпиран веднага почват да го защитават - видите ли някой му имал карез. Тоя народ не е добре с главния мозък. Дори и някой да й има зъб и за това да са я хванали, това не я оправдава факта че е приела подкуп и е била корумпоирана. Или това че е жертва оправдава това че е корумпирана?Разбира се сега зелените ще я защитават с парите на Сорос. Защото следващия път някой от тях може да бъде хванат.

7

Анонимен

преди 6 години

sofia.imoti.info1 400 000 EURПАРЦЕЛград София, Младост 4, 1530 кв.м,Ваклинов е закупил от Фандъкова 15 дка. Младост за 3.8 милиона.

6

Причината

преди 6 години

Иванчева спряла проект за ?5 милиона на зетя на Цветанов преди 10 дни Проект за 5 милиона евро, за строителство на мини-мол в Младост, е бил спрян на 7 април със заповед на кметицата Десислава Иванчева. Причина са съмнения около начина на придобиване на терена, който общината е продала само по 7 лв. на кв.м. Купувач е фирмата Билд Строй Ц. Справка в Търговския регистър показва, че тя е собственост на Петко Михайлов, който е и управител. Петко Михайлов е името на съпруга на сестрата на зам-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.

5

Анонимен

преди 6 години

Чудя се на акъла на защитниците на фризьорката. Ясно е че цялата каша беше забъркана още при избора на една напълно некомпетентна женица, която освен да мисли за далавери не може да направи нищо друго. Избирателите на това същество трябва да се засрамят и да се скрият. Лесно е да протестираш, трудно е да управляваш компетентно.

4

Анонимен

преди 6 години

Държавата-Мафия инсценира PR екшъни из центъра на София за да отстрани тези които се изпречват на пътя и' !Долу ръцете от Иванчева !

3

Ужаст!

преди 6 години

Иванчева е забавила преписка и поискала много голям рушвет - цял кашон, открит в колата. Абе направо смъртна присъда!

2

Анонимен

преди 6 години

А в Пловдив кога ще има такава акция