401

Трак

преди 6 години

Няма да забравя думите на един велик български професор по социология , за днешните социолози-ако вържеш едно магаре в български университет , след пет години ще излезе с диплома за социолог

400

Ф

преди 6 години

Само идиoтититe от психиатриятa са питали и многознаещите тролчовци

399

Анонимен

преди 6 години

в България не са останали много българи, кого са питали е интересно, бежанци и руските собственици на земите може би

398

Анонимен

преди 6 години

Кой нормален човек харесва русия, няма такъв.

397

Анонимен

преди 6 години

Вярно е. Днес не обичам Русия повече от вчера, но ненавистта ми към запада нараства с всеки изминат ден.

396

Трак

преди 6 години

Симпатиите към Русия са рефлексни и нищо повече , ако питаш българина коя държава наистина му допада , тогава Русия ще изчезне в полето на статистическата грешка.

395

Анонимен

преди 6 години

"Ждъ кажа на Русссиана, и вассс да заколи!" И търкаше пръста на гърлото си. Но никой не отбираше смисъла на думите му; и за щастие, защото той ги повтаряше и в града, когато ходеше. Игуменът и Бойчо не обърнаха внимание на Мунча, който продължаваше да върти глава и да се хили приятелски.- Я виж, онбашият иде насам! - каза игуменът. Действително, онбашият се задаваше с пушка на рамо и с чанта на гърба. Той отиваше на лов.Той беше 35 годишен човек, с подпухнало жълтеникаво лице, с голямо изпъкнало чело, с малки сиви очи и с поглед ленив и заспал. Види се, че той ядеше афион. След като се

394

Анонимен

преди 6 години

С дивашки викове сганта дойде в града. Той беше по-пуст и по-мълчалив от едно парясано гробище. На мегданя побиха трофея.Само един човек се мяркаше там, като един призрак.Той беше ***.Като позна главата на любимия си Русияна, той вторачи яростни, безумни очи в нея и изригна, в един дъжд от плюнки, една колосална попръжня против Мохамеда и султана.Обесиха го на касапницата.Тоя луд беше единственият човек, който се осмели да протестира.

393

Политик

преди 6 години

Държавите в които преобладава проруско настроение.България 85%,Сърбия 85% Китаи 70 % Йран70% Сирия 90 % Беларус 95% Молдова 90% Северна Корея 90% Норвегия 65% Испания 65% Палистина 90% Испания 65% и всички страни от латинска америка 70%.Коя държава има симпари към америка над 50% не се сещам а вие !

392

Анонимен

преди 6 години

Петко СлавейковНемци, френци, англичанинаши са враждебници,дружни с нашите тирани,с нашите изедници. Спекуланти са омразни -интерес им покажи,че да виж дела проказнии *** в тях лъжи. Род и вяра е идеяза Русия най-света;нейний подвиг е за нея -благородна й целта.Кога на възраст попристигнах,от моя тейко аз узнах,че руский цар родей се с нази,че турците той гони, мрази,че той ще ни спаси от тях.Кога ни псуваше тиранът,"Московци!" - викаше ни с гняв.-Разбрах, че тейко беше прав.И вярвах, че да ни отбранят,ще хвъркнат бърже къмто нас,все к

391

Сърбин

преди 6 години

Българи не предаваите поне големия брат,таака както предадохте нас.Ние ви простихме но Русия надали.Не се самоубиваите бъдете мъдри.

390

Към Русия с любов

преди 6 години

Аз си обичам само руският народ

389

Еми

преди 6 години

Хора не обръщаите внимание на тоя анонимен русофоб.Скоро ще го ядът прасетата в Беляне.Така се прави с враговете *** народа.

388

Дани

преди 6 години

423 анонимен.Ти одавна си мъртава дужа.Тебе само мъжки ласки те итересуват пепи.Ти си срам за мъжкото достоиство.Роб.

387

Анонимен

преди 6 години

До ЕмиСупичката, тролчев!! Охлаждааааааааааааааай! Бърджи!

386

Еми

преди 6 години

Хора не се връзваите на двоини агети вув форома които искат да настроят България против Русия.Тия номера западни в България не вървът.Доказахмего със постановката Скрипал.

385

Анонимен

преди 6 години

До ДаниТи ако искаш отивай в гробищата. Ние не искаме.

384

Анонимен

преди 6 години

Жалко, че не могат да се качват снимки тук. Щях да ви покажа как съм го нацентрил в жената на един руски ***.

383

Дани

преди 6 години

България с Русия до гроб.Малкото лъвче ще покаже зъби щтом голямия мечок стои зад него.

382

ДОЛУ БЪЛГАРИЯ!!!

преди 6 години

РУСИЯ НАД ВСИЧКО!!!