92

Анонимен

преди 6 години

Странен начин за издаване на визи на българи за САЩ! Трябват им затворници ли? Що не вземат от нашите затвори директно, ами търсят млади и образовани хора?

91

Анонимен

преди 6 години

Желязко е бил директор отдел Продажби, на фирма, която е продала забаранени стоки.Нормално е да бъде съден именно директорът на отдел Продажби, а не чистачката на офиса. Не виждам нищо нередно. Ако пък е нивинен да замине за САЩ и да го докаже в съда. Но с факти, а не със сълзи на приятелката му пред камерите на НОВА и БТВ.

90

Анонимен

преди 6 години

Абе каква е тая Американска прокуратура бе.Предлагам спора да се реши в Шоуто на Слави.

89

Анонимен

преди 6 години

А бе кво стана с Гинка от Пазарджик и новите цени на тока от 1 юли ?Забравихте ли вече ?Промиха ли ви отново мозъците с Желяз ?

88

Кол център

преди 6 години

Продадох днес две атомни бомби на ислямска държава - от къде да знаем, че е забранено, ей така изпаднаха ни и им ги продадохме, те добре платихме, аз си взех тлъст бонус за сделката, всички са доволни.

87

Анонимен

преди 6 години

Искаш да кажеш, че алчността на червените функционери е вкарала собствените им деца в устата на звяра. Ако е така, то наистина са гумени глави.

86

Анонимен

преди 6 години

Аз предлагам в България да закрием съд и прокуратура, присъдите да се произнасят от джурналисти след сълзливо интервю, а може и разни групи във фейсбук да гласуват с палчета. Той не знаел, сега му било тежко, ревове, тръшкания, а каква е истината не е важно. Мексиканските наркокартели да си отварят кол центрове в България, тук и наркотици да продаваш по телефона, после като кажеш че не си знае че е престъпно и пуснеш няколко сълзи, всично е наред.

85

123

преди 6 години

Децата на червени фунционери са мислели, че само ще лапкат едни парички срещу подписче и всичко ще е наред, НО фирмата е регистрирана в сащ и те са нейни служители. Ако бяха служители на фирма регистрирана в България е друго, НО те са регистрирани директно към американската фирма. Т.е. да ги пращат и да не ни занимават, аз за децата на червени *** пръста няма да си мръдна. И не искам и от това което плащам като данъци да се харчи за тях.

84

Анонимен

преди 6 години

Комемтираме фирма която е на Марс , от умрял писмо

83

Гробокопач

преди 6 години

Да се изгони "Америка за България" и тогава ГЕРБ ще падне. Тя е заплаха за националната сигурност.

82

до 88

преди 6 години

Май е време да разпускаме съдилища, прокуратури и т.н. и да решаваме всичко направо на площада и по телевизията.

81

до 90

преди 6 години

Ха-ха, НАШАТА прокуратура, искаш да кажеш ПРОДАЖНАТА НЕКАДЪРНА ЦАЦАРАТУРА, нали герберазино неграмотен ?!?

80

Анонимен

преди 6 години

Не съм запознат, но защо толкова дни ни занимавате с тия - ако са виновни да си понесат отговорността, ако ли не -държавата да ги защити ако има изобщо държава.

79

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 87 Как една фирма регистрирана в Америка , ще работи в България без съдебна регистрация - просто така , щото е американска ли , що ли . Престани да пишеш глупости , а вземи и прочети становището на нашата прокуратура - да ти го тура у невежия продажник

78

Анонимен

преди 6 години

Аз не мога да разбера какви са тез инфантилни лигавщини и писане на простотии. Договора за ектрадация между България и САЩ е напълно формален и стандартен, според него двете страни могат да поискат ектрадация на гражданин на другата страна, ако има данни за извършено от него престъпление. В крайна сметка, целта на един процес е да установи дали има престъпление или не, иначе всеки може да си твърди, че е невинен. Утре някой ще продава наркотици по телефона и ще реве, че не знаел какво прави.

77

Анонимен

преди 6 години

Щом е Забранено със Закон няма значение от коя Държава , всички коментиращи тука са Овце

76

Анонимен

преди 6 години

Чета коментарите и се смея с глас.Значи обяснявам като за бавноразвиващи се позитанци.Фирмата е американска и е регистрирана в Маями, Флорида.Петимата българи са СЛУЖИТЕЛИ НА СЪЩАТА АМЕРИКАНСКА ФИРМА.Никой не обвинява България. Прокуратурата на САЩ обвинява петима служители на АМЕРИКАНСКАТА ФИРМА, които са нарушили Законите на САЩ.Нещо неясно, позитанци ?

75

Анонимен

преди 6 години

Дано някога със същия плам защитаваме и тези които Боко в разрез със закон,съд и морал дава на сатрапа Ердоган

74

Гробокопач

преди 6 години

България се управлява от "Америка за България". Тиквата е само подставено лице, един пумпал. Затова се случват, такива случки. Но важното е, яко да си изпатите, по-младите и да станете борци срещу Америка. "Рамбо", 'кобра", "Командо" - американски ***!

73

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 65 Какво ембарго те гони бе. Фирма регистрирана в България, по нашия търговски закон , страна на сключване на сделката - България . Към онзи момент , нито България , нито ЕС са налагали ембарго на Сирия . Има да чакат американските прокурори да им ги прати , но няма да ги огрее този път да се гаврят с нас.