44

гърците са хора

преди 6 години

Гръцките работодатели преди всичко са ХОРА !Въпреки кризата в Гърция няма заплата под 1000 евро и цените на храните им не са по-скъпи от тези в България ! Ако в България имаше същата криза , бай *** щеше да намали заплатите до 150 лв. минимална заплата и 300 лв. средна заплата ! Тоест приравнено в евро , 75 евро минимална заплата и 150 евро средна заплата !

43

Анонимен

преди 6 години

Кво ще им дишаме прахта ве смешенн . България ако използва 400 милиарда в инфраструктура и после Германия да ни ги опрости ....И ние ще сме ларж. Така всеки може. Що не се оправят, като нас сами ? Все да плюем себе си и да хвалим другите. Това през, което е минала България. ..теяя няма да им стигнат 100000 години да го направят. Левундерии.

42

Аритметикор

преди 6 години

До Пол УидиотСредно значи, че едни се пръскат с френско шампанско за 40 000 лв, а други му гледат рекламата от прозореца на тролея. Така се получава, че средно пием шампанско за 20 000 лв

41

барба Яни

преди 6 години

До в Гърция е "лошЗащо свързваш царевицата с тока ба ?!Аз не отивам в Гърция да плащам ток ,а отивам да бера царевица защото за тази работа бай *** ми плаща 300 лв. заплата , а гръцкия "беден" работодател ми плаща 1000 евро на месец !

40

Анонимен

преди 6 години

До Йоан КръстителЕ, едното какво общо има с другото. Стига правили от всичко яхния

39

Анонимен

преди 6 години

Ние сме най - загубеното племе на балканите. Робско племе.

38

Анонимен

преди 6 години

До 38 А не така "роб".На ли сме " освобождавани" и то няколко пъти от едни и същи!?

37

Ал бано

преди 6 години

Ще има да им дишате прахта на гърците още много време с тва си мислене..

36

До 29

преди 6 години

Абе Капитане.Нали ако ни върнат тия земи ще ги направим на сметище на каквото е заприличала цялата ни Татковина

35

смартгалфон

преди 6 години

Щом плащат по-малко заначи за заслужили да е така! А Бугаринат е роб,и като роб ще си умре.

34

Ф.С.В.

преди 6 години

- Има една много голяма разлика между българският и гръцкият народ - а ТЯ Е _ че гърците стачкуват - борят се - скачат като един - Капитализмът в Европа беше много по социален В ПЪТИ от Комунизмът .Сега бавно и тихо капиталистите искат да направят Европа като едно БГ - ЩОМ там може да са роби - защо и в другите държави да не може ,НО европейските народи са извоювали всички тези благини -благодарение на протести и стачки - Спрете ВСИЧКИ В БГ да работите поне за 10 дни - И ще видите резултата!

33

Анонимен

преди 6 години

Това не е новина, от времето на соца се даваше ТОК на Гърция от АЕЦ КОЗЛОДУЙ. Живков се опита като при Брежнев да взима , а *** ТИЯ новите андроповци, черномир. и след него не пускат аванта. Та ток започва да се дава и На Сърбите БЕЗ паре.Но на врачанските пущинаци не им пука.заплатата ТЕЧЕ от МОСКВА.Работа на ишлеме!!!

32

Анонимен

преди 6 години

До браво на ЕСЗатова руските алчни агресори искат отново да станат господари на страните от източна Европа ,за да ги храним безплатно ! Дано ЕС и НАТО стават все по-силни и по-силни и да не позволят отново да станем руски роби !

31

в Гърция е "лош

преди 6 години

ама българските граждани отиват там да берат царевица , а не гръцките да идват в България да берат царевица !

30

мухахаххаха

преди 6 години

българин да плаща ток,ама вие сериозно ли,1-ви април беше миналата седмица,хахахха

29

Осман

преди 6 години

Каменос е много ядосан. Такъв безсилен яд че си яде ноктите. След като турските кораби го изгониха от Кардак и се наложи да пусне венеца в памет на загиналия гръцки аскер в морето, Панос беше критикуван много в Гърция. После разположи 7 Хил.войника по границата с Турция и каза, че ще ги смаже турците. Вчера турците нарочно "изпробваха" нов турски боен безпилотник над Гърция и гръцки Ф16 се вдигна да го разгледа. Днес в немските медии Гърция е подложена на критика заради поведението на Каменос.

28

Йоан Кръстител

преди 6 години

Гъркините са грозни, дебели, нагли и космати. По-добре скъп ток отколкото такова проклятие.

27

Кап. Петко Войвода

преди 6 години

Всъщност северна Гърция е Южна България. Научен исторически факт. Върнете ни земите до Солун, българските градове като Сяр и Кавала, Гюмюрджина, нашите си острови Тасос и Самотраки и ние ще си плащаме тока.

26

Анонимен

преди 6 години

До браво на ЕСЗатова нека да направим всичко възможно никога повече да не бъдем руски под.логи !За целта трябва да се отървем от русофилите / полезните ***.и / , за които интересите на Русия са от по-голямо значение отколкото интересите на България !Спомнете се всички как русофилите излязоха на протест срещу производството на шистов газ в България под предлог ,че уж катастрофално ще се замърсява околната среда ! Направиха всичко възможно да продължим да купуваме газ от Русия !

25

Анонимен

преди 6 години

Уж много добре си бяха Гърците ...А пищятт за ток и на всичко отгоре нямат зима :))) Явно окъсахаа джоба яко. Къде са плювалниците по България да обобщят ?