44

Вангу

преди 6 години

Винаги има свестни полицаи.Но има и от другите за които пагона и гражданина е банкоматДа са живи и здрави тези Полицаии които да си Полицай с пагон е Чест и Задължение към Родина и Честен Обикновен Гражданин

43

Тони

преди 6 години

До ИЗВЪНАла бала. И на мен са ми крали колата , и моята я намериха 20-30 мин по -късно . Направо си я взех и се прибрах

42

Анонимен

преди 6 години

35 Deutschland, едва ли законът е за да не ти откраднат колата. По-скоро за да не работи продължително двигателят на празен ход, че някъде глобяват за това.

41

до 41

преди 6 години

мисля, че в регистрите на КАТ пише всеки автомобил чия собственост е, та... не знам защо трябва да доказва че е неин, на мъжа и, на баща, на сина и, или на дъщеря и.

40

gogo

преди 6 години

Защо не кара Фолксваген Пасат на 30 години, като моя? Да видим дали някой ще ѝ краде колата

39

Джедай Мастър

преди 6 години

Хрумват ми 2 възможности. Първата е, че това е фалшива новина и някой ПР в МВР е измислил случката - уж че милицията работи. Втората е, че потърпевшата не е случайна и крадците са заловени след обаждане примерно от Борисов. Не ми хрумва, че милицията може да си е свършила работата.

38

ИЗВЪН

преди 6 години

Мъките за горката жена тепърва предстоят !!! Колата се задържа от МВР, докато тече следствие и процес. После ще трябва да доказва, че автомобилът е неин... спиралата на тъпата система, от която няма измъкване.Минал съм по този път и имаше момент, в който съжалявах, че са ми открили колата. Всъщност аз сам си я открих..

37

Анонимен

преди 6 години

Тъй то, като жените тръгнаха с коли навсякъде, кво да се прави. То, сега щом завърши девойката гимназия, веднага се купува кола и телефонче да си чати и да си говори докато шофира. Камо ли едни айдуци няма да дебнат нежните създания по колите.

36

Соренто

преди 6 години

Аз в багажника на раКИАта имам метална лопата, теглича и щанга от старото Жигули на баща ми. Каквото и да хвана на тоя "апаш" главата му ще стане на мекица и повече никой няма да го открие!

35

Анонимен

преди 6 години

До 28Ами другият апаш е духнал с колата, в която са дебнели наблизо. А задържаният вероятно е казал " няма такова нещо, бях сам". Следователят едва ли е приложил бординг.

34

Анонимен

преди 6 години

Пак съм аз с чистачките.Много злобно чупене ,с цел да ме предупредят че там на чуждо местоповече да не помислям да паркирам.Лявата ми е счупена с рамото,перото е здраво,а дясната -рамото е огънатои може да се оправи.Не знам извършителя има ли натуриален акт за това място.

33

тцтцтц

преди 6 години

толкова абсурдно след 15 мин го заловили -просто следователа знае кой е и му е званнал по тел. а другия не го заловил щото трябва да си изкара парите за пускането

32

Deutschland

преди 6 години

То затова в Германия е забранено да си чистиш колата от сняг със запален двигател със закон.

31

До 30- ти

преди 6 години

Явно си спрял на място което някой див селянин смята за свое без да има документ.Просто *** една - две вечери подред там и виж кой спира. А след това му върни " услугата" с лихви.

30

Анонимен

преди 6 години

Това не е само кражба на колата, а и нападение над жената. Независимо дали е работил двигателят или не, по такъв начин пак биха могли да и вземат ключовете или да я принудят да ги даде. Наказанието трябва да е съответно по-сериозно.

29

Василев

преди 6 години

Педи няколко години бяха окрадени едни милиарди от една банка!!!Прокуратурата,полицаите и властта влязоха в престъпна организирана схема и пграбиха българския народ!!!Да се обадя ли на 112???Агент Кларк Гейбриъл!ЦРУ!!!

28

пенсионер

преди 6 години

чистачки се чупеха и крадяха и при социализма ... това е болест на българина ....

27

до 30

преди 6 години

И да се обадиш,от 112 чистачки няма да ти купят.

26

Анонимен

преди 6 години

А на мене ми счупиха чистачките на колата тази нощ,Тъй като се прибрах снощи и понеже пред блока ми нямаше места,я паркирах инцидентно пред блока до нас.Какво да направя като не знам кой е.Да се обадя ли на 112.

25

Изумен

преди 6 години

Как така ,когато единият грабител е задържан,другият не е заловен! Полицаите какво правят,носят чай на задържания,правят му масаж или го гъделичкат за да му е кеф? В рамките на 5 мин. заловеният трябва да е изпял и майчиното си мляко!Ако не е казал,значи трябва да се уволни следователя - ясно е ,че е в комбина с престъпника. Хората ме трябва да чакат помощ от полицията - нея просто я няма! Или участва заедно с престъпниците.