8

Анонимен

преди 6 години

До до анонимнияТова, че сайта е български не означава, че не могат да пускат информация по други теми. Както казах света не се върти колко вашите проблеми. И не аз хейтвам, ти се намеси в статия която очевидно не те засяга да си задаваш глупавите въпроси по теми които примерно мен не ме засягат.

7

Анонимен

преди 6 години

Айде сега и за тея ли ще набираме средства. Изчезнали, изчезнали кво да напрайм. Кво стана с ония *** Махмуд и Йозил, или нещо такова. Пристигнаха ли в Холандия.

6

до анонимния

преди 6 години

До Анонимен 4Това кой го пише? Това "жалко съществуване" се отнася за България ли? Сайта е български и тази премълчана информация интересува всички ни,защото тя именно ощетява всички ни.Ако нямаш какво да пишеш не си длъжен да хейтиш,ама може пък да ти плащат затова?!

5

бг

преди 6 години

Да се има предвид 2000-та год -едната нула не е излязла!

4

Анонимен

преди 6 години

До бгСвета не се върти около жалкото ви съществуване и глупавите ви проблеми.

3

бг

преди 6 години

Какви са тези "удобни" новини? Къде е новината от БТА за скандално изнесените липси на ДДС в бюджета от 200 год. насам.Кой прикрива и покровителства мафията?

2

к0нсерва

преди 6 години

следващият ще е белият мъж, важното е мюслитата и цветнокожите да са новите стопани на Еуропа! Да живее Мъркъл, да се слави името й!! Сорош плаща добре.

1

Анонимен

преди 6 години

По принцип хората са тумор на тази планета !