12

Анонимен

преди 6 години

Саркози е АРЕСТУВАН а Борисов КОГА????????Аааа, забравих че прасчо командва прокуратурата.

11

бг

преди 6 години

Престъплението трябва да се квалифицира като телефонен тероризъм и да се прилага закона за тероризма

10

Анонимен

преди 6 години

Хора те нали пенсионерите все се оплакват че нямат пари....от къде ги вадят тия пусти пари.....

9

Алооо

преди 6 години

Глухи и *** ли сте? Днес в БТА се изнесе информация от НАП, че да ви окрали с 16 млрд лева ДДС!!!! Затова управляващите го държат с най-високите ставки в света за лекарства, храна и книги, защото крият кражбата безогледно!!! А вие плащайте и обслужвайте

8

Анонимен

преди 6 години

Никой в държавата не иска да се заеме с проблема. Тия във властта просто не им пука за проблемите на хората, а това започва да се превръща в проблем с голяма обществена значимост. Но докато на политиците всичко в личен план им е наред, и докато си получават солидните субсидии и са част от далаверите, за всичко останало им е все едно.

7

Анонимен

преди 6 години

До Порочен кръгАко глупостта е признак, по който познаваме членовете на БСП, ти трябва да си най-ревностния фен на тази партия.

6

Анонимен

преди 6 години

Телефонните измамници безпогрешно намират по телефона възрастни хора и никога не бъркат да се обадят на случаен човек. Което означава, че разполагат с лични данни, които в нашата държава се контролират и пазят от закона. Държавата категорично отказва да проследи пътя, по който изтичат личните данни, а възможностите се броят на пръстите на ръката - или от полицията, или от администрацията, или от телефонните компании.

5

Анонимен

преди 6 години

Никой не може да ме убеди, че в 21-ви век сим картите и телефоните ако ще и да са занзибарски не могат да бъдат проследени. Тия глупости да ги разправят на наивниците.

4

ужаст

преди 6 години

Гледаш "новини"-водичка,дупчица на пътя,свлачище-всеки ден едно и също по тв.Закривай!

3

Alo

преди 6 години

Алооо! Полицията! Кога ще се поработите бре статистици?

2

ахахаха

преди 6 години

да бе 1 млн от де???

1

Анонимен

преди 6 години

Ало апашите са под крилото на ДПС и АНТИбхк.