130

Анонимен

преди 6 години

когато жената изглежда така, а мъжът е такава ***, това е неморално. По-нататък няма смисъл да се коментира

129

Анонимен

преди 6 години

Крайно непрофесионално от страна на разследващите, а пък и най-лесно, безотговорно или може би добре платено е становището за самоубийство!? Интересно е къде остава въпроса за двойно убийство от трети човек. Ами ако е имало крадец, но след така стеклите се обстоятелства е избягал, без да взема нищо от имуществото им

128

Анонимен

преди 6 години

Нацията е болна, защото всички приеха, че е нормално да се краде в държавата, да се убива, включително да се газят деца по пътищата, че имащите власт и пари са недосегаеми, че законът на силния е правилният закон.В грехопадение сте, чеда Божии!

127

Дали

преди 6 години

Психическите проблеми в България са на национално ниво! Как да се ояснят обстоятелствата, че в мнозинството си, т.нар. "управляващи" са криминално проявени типове и мутри. Къде го има този фарс по света, освен тук? Абсолютен резил.

126

Lina

преди 6 години

Учет?

125

:):)

преди 6 години

в какво ни накараха да мерим щастието, климатик и печка в талаш. Оцеляване не живот, борба с битовизми....и сигурно за тая "жизнь" Путин ви е виновен, споменавам го щото това е другата много "важна" новинарска тема днес...

124

Анонимен

преди 6 години

БГ мъжете сте по-тъ-пи от талибаните.Помислете си първо кой ви доведе до този скотски начин на съществуване?Определено не са жените ви.По-добре да се самозапалите пред НДК, отколкото да убивате жените си.

123

Анонимен

преди 6 години

Поредната трагедия, при която пак няма да научим какво е станало. Версията на МВР за убийство и самоубийство ми изглежда като съшита с бели конци. За мен по-вероятното е да има замесен друг човек или други хора, а това семейство да е жертвата.

122

Анонимен

преди 6 години

Може да е битов инцидент, може да е психопат, който се кефи като избива цели семейства, може да са жертва на подземния свят, ако са се забъркали с него, ное факт, че има такова нещо като обществено съзнание и вродено чувство за справедливост и всички, които се е-ба-ват с този неща си плащат по един или друг начин.Про-клети да са българските управляващи и бизнесмени!

121

Ориенталщина

преди 6 години

99% е разбрал, че му е крашкала и е мислил как да го преоделее. Накрая в прещракал и го е направил, Шон е и от Мадан, там са малко сбъркани в главите. Аман от ориенталщина. Станахме бетер Турция тука. Абе хора, давайте си малко свобода. На нея може да й се прииска, на тебе нещо чуждо. Голяма работа вече, с кой си спал веднъж-дваж. Не сме в Анадола!

120

Автора

преди 6 години

До Членска карта 7Чети, чети нататък:"Дори си набавили на промоция инсталацията за 2370 лева."Съжалявам, но който е писал тази статия е завършен К.Р.Е.Т.Е.Н.Т.е. конкретно Вера Александрова.Не може в матриал за 2-*** убити и дете сираче да се употребява думата "промоция", още по малко да се споменават суми.Сори, Вера, сменяй професията или ходи се гръмни.

119

Анонимен

преди 6 години

Убийството с нож по принцип не е типично за българите,не изключвам и да е българин,но само казвам,че такъв тип убийства или самоубийства с нож не е типичен за българите.

118

Анонимен

преди 6 години

До ПетНе знам Кой е олиго...и т.н.но в последно време наистина много убийства и самоубийства стават. Някой мъже тотално изперкват. Жалко за момичето и да детето им! От раните на ръцете и се разбира че тоя я нападнал с ножа в момент на лудост.При затворени прозорци и заключена врата и нейното обаждане на телефона на брат му..момичето е търсело бърза помощ.но не я е получило. Бог да ги прости!....Ако се е обаждала на брат му за помощ,означава,че първата жертва е бил мъжа, тя е убита след него.

117

Доктор

преди 6 години

До Тео,108 Психично болният човек е способен на много повече,даже...Можеше да е още по-зле от това,повярвай ми.Въпреки че полицаите са се шашнали от гледката.При самоубиеца инстинктът за самосъхранение не действа.Той дори се притъпява и при умерено тежка депресия...Този мъж може да е отключил заболяване след нещо преживяно,а може и да има някаква наследственост...Тези неща обикновено се крият..Така че навреме трябва да се търси лекарска помощ.Така се опазват човешки животи!

116

Asd

преди 6 години

Момчето работело ,а жена му получавала майчинство...то със заплата 800лв нето си цъфнал и вързал направо ,страшна логика на милиционерите ,***

115

Jar

преди 6 години

Каква е тази дума учет ... Днес бг...

114

Анонимен

преди 6 години

Неразбираемо е тоя защо се е самоубил. Виж оня от Куртово Конаре дори се върна да си доспи. Също е разкрито и нищо не му направиха, а и шум не се вдигна.

113

maca

преди 6 години

Отново шкембест ганьовец с вродени комплекси е откачил, и отново простовато слугинче е пренебрегнало комплексите и не му е теглило ножа преди той на нея...

112

Отговор

преди 6 години

До Анонимен102,доктора е в болница,има влошена дискова херния.Ако някой мъж тръгне сериозно да полудява,се стига до фатален изход понякога..Трябва навреме да се. търси лекарска помощ,но хората се страхуват или срамуват.Ако полицията намери някого със забит нож във врата,жената с прорезни рани по ръцете ,то не трябва да си Шерлок Холмс,за да стане ясно ,че е убийство и самоубийство.А бруталността на мъжа говори за психични проблеми.Няма какво толкова да се чудим...Припомнете си и други случаи...

111

Анонимен

преди 6 години

Ами, то така е много лесно, бе! Каквото и да стане самоубийство или пък убийство и самоубийство или пък убийство +убийство + самоубийство и тн. Винаги 100% разкриваемост. Как се самоубиваш като си режеш гърлото не знам. Да се метнеш от терасата, да се нагълташ с хапчета, да се гръмнеш, или свръхдоза разбирам, ама да се самоубиеш с нож като си отрежеш гърлото?????