53

Vnos

преди 6 години

Domatite v bg sa ot Makedonia, ama plevelite ot dps rastat po-visoko i ot pipera....

52

Анонимен

преди 6 години

До Ванката 52Ванка много си *** бе Ванка. Като в БСП са малко членовете на БКП защо не се разграничат от БКП , а Нинова прави 48 конгрес на БСП и казва , че демокрацията и пазарната икономика е лошо нещо.

51

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 51Браво за коментара господине. Това е точно казано. Един пример . Ако живееш в семейство в което твоите родители са били некадърни и нищо не ти оставят в наследство , а само дългове за колко години ще настигнеш богатия комшия. Така и с Държавата. Изведнъж другарите от БКП-БСП искат да се мерят с Германия по доходи и т.н.

50

Ванката

преди 6 години

До Анонимен 51Те са си все комунисти, без значение абревиатурата. И фактите са, че в ГЕРБ бившите членове на БКП са в пъти повече от тези в БСП.

49

Анонимен

преди 6 години

След 50 години убийства , грабежи на имоти и пари , интриги всякакви от БКП-БСП , сега другарите обвиняват ГЕРБ. Такива нагли и долни същества като комунистите-социалисти , но винаги терористи няма и в Африка. Отврат.

48

БАБА КУНА

преди 6 години

ДОКАТО КРАДЕНЕТО ОТ ГЕРБ ПРОДЪЛЖАВА ИКОНОМИКАТА НИ НЯМА ШАНС !!!

47

анонимен

преди 6 години

Няма как икономиката да расте, като доходите на 80% от заетите са 400 лева чисто! И 800 лева са малко, но е по-добре!

46

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 48Още един умен и красив.Жена ми преподава от 15 години в елитна езикова гимназия и заплатата й е 800 лв на месец.Това ли наричаш високи доходи?Имам познати държавни служители с висше образование,които работят за по 600 лв на месец.И то за длъжност,за която се изисква висше образование.София не е цяла България и ако там вземате високи заплати,в провинцията нещата са различни.

45

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен49 Да, прав си. вишистите не се оплакват, те са се реализирали прекрасно, със съдействие на държавата, и под грижите и. Имаме най-учените и начетени шофьори на таксита, шофьори на дистрибуторски камиончета или най-учените гастарбайтери или гледачки на стари хора навън. Иначе-виждал съм инженера да има началник с едва избутано средно и да го псува на инженер. Мила родна картинка.Всичко е въпрос на връзки и възможности, а и на червени куфарчета преди 30 години.

44

Един от Северозапада

преди 6 години

Ще повярвам на тия приказки, когато видя в страната ни гастарбайтери от която и да е страна -членка на ЕС. За сега вярвам на статистиката, че сме най-бедния край на ЕС.Икономиката при нас се състои основно от малки фирмички в хранителния бизнес-баничарници и кваргтални магазинчета, бързи закуски, малко шивачки на ишлеме, и много търговски фирми, продаващи чужда стока, като се почне от трактори и комбайни, и се свърши к домашни потреби. Все неща, изваждащи доходи от населението, а не носещи.

43

Анонимен

преди 6 години

Хората , които са с висше образование са около 25 % останалите с по ниско или никакво. Образованите и кадърните не пишат глупости по сайтовете , те са с добри доходи и са доволни. В цяла Европа се оплакват нискообразованите и некадърниците. В България още повече реват неграмотниците и мързеливите. Другарите по правило са необразовани и мързеливи.

42

Анонимен

преди 6 години

Земята вика политиците, Земята вика политиците... моля, време е да се върнете в реалността!

41

Анонимен

преди 6 години

Суджука вдигне доходите на хората с 20 процента , а всичко останало като ток ,вода, парно ,сметки, данъци с 80 процента

40

Хахо

преди 6 години

Икономиите растат! Другото са лъжи на n-та степен

39

Анонимен

преди 6 години

каква икономика бре, такава няма , има корупция чрез обществени поръчки и жълти стотинки за обикн.българин

38

До 37

преди 6 години

Какви автомобили обаче? 44 процента от автомобилите са над 20 годишни.Трошки за по 1000 -2000 лв.А на всеки празник пътуват не повече от 200 хиляди души. Това са едва 3 процента от населението. Главно софиянци.А магазини извън големите градове откриват само хранителните вериги.Ти искаш хората и да ядат ли?

37

До 36

преди 6 години

Напротив-аз виждам как стоят нещата общо, а не съдя по собственият си живот.Получавам доста добра заплата и живея в къща с двор с всички възможни удобства.Но не обвинявам другите около мен, че са некадърни и мързеливи.Защото виждам как много хора се бъхтят по цял ден за жълти стотинки.И щом живееш в дълбоката провинция виждаш същите неща и въпреки това обвиняваш хората за ситуацията , в която се намират.

36

Ваща мм..

преди 6 години

Расте,разбира се!Госин Цвак официал но има шест апартамвнта в София,а какво още има скрито,само той и НАП-аджийките гербави знаят; Пастиркин -манастир в Гърция,пък и още нещо; Ниновица,Куневица,Драгалъвския Ай дук,Стефан Ехидната;Бакърят, Р.ОФчи, Кадийката..Все "икономисти"и засмени "бизнасмени"!Това не е ли баш Икономика!?ТЕ ни ограбиха,продадоха,заробиха и загробиха!АНАТЕМА!

35

Анонимен

преди 6 години

Всеки недоволен или болен. Ами как се връзва това , че всяко семейство има по една или две коли и на всеки празник духат бензин за по 100 -200 лв. нагоре или надолу. Във всеки град големите търговски вериги откриват магазини и народа пазарува нормално иначе ще ги закрият или ще фалират. В селата също пред всяка къща има кола и т.н.

34

Анонимен

преди 6 години

До 35напротив - преместих се от голям град в дълботката провинция. Но вие винаги не може да видите по-далеч от собственото си черногледство и затова побърза да ме поставиш в рамките на собственото ти стереотипно мислене