29

Анонимен

преди 6 години

Това по поръчкава глупост няма. Жените не ви бива и е доказано. Качество само да се разчекнете за кариерата в главата бръмбари!Не върви да се появяа такава статия след ЧЕЗ и ГИНКА!!!!!!

28

Анонимен

преди 6 години

Абе,джорналя!От кого са подценени тези "жени" бе?!Та нали на Територията жените са повече на брой от мъжете и само по този показател,"гениалните" жени могат да си се надценяват,колкото си искат.Да,ама не го правят,защото да надценяваш,или да подценяваш,ТРЯБВА ДА ПРЕЦЕНЯВАШ,а за целта трябва И АКЪЛ,а не само,"бизнеснапън"!

27

!

преди 6 години

Жена на управленска позиция = FAIL, справка Меркел !

26

Анонимен

преди 6 години

Проучване показва че 100% от Българите не искат Инстанбулската конвенция.

25

...

преди 6 години

Не искам жени миньорки и трактористки....и Истанбулската конвенция не искам....айде марш у лево....

24

БатБулгар

преди 6 години

До АнонименЕми ти сам си отговори. Щом сме нямали мъж еврокомисар, а жените ги видяхме какво направиха... следиш ли ми мисълта??? Едната продава майка си за пост в Парижката Банка, другата подаде оставка, за да лапне няколко милиона. май логиката се обърна нещо...

23

охлюв

преди 6 години

Проучване показва: Не гледайте проучвания, 98% от Българите не вярват на проучвания. 2% им плащат да вярват.

22

BatBulgar

преди 6 години

Проучване показва: Не гледайте проучвания.

21

Анонимен

преди 6 години

Спрете да пробутвате джендърската конвенция! Няма да се приеме.

20

С шеф мъж

преди 6 години

Аз съм по-доволен от жените шефки. Вече съвсем не е гарант, че мъжът-шеф няма да се занимава с клюки и интриги. Напротив мъжете станаха по-големи интриганти от жените. Отделно мъжете по-лесно се поддават на емоции и толерират разни разпасани мързелани, щото се надяват на нещо. При жените нещата остават в повечето случаи много професионални. Искам за шеф улегнала професионалистка, а не комплексари фукащите се пред подчинените.

19

До 18

преди 6 години

Така е.В последните години един куп познати жени се разведоха, щото се помислиха за голямата работа.Обаче нито една не се омъжи повторно или има сериозна връзка.С изненада разбраха, че мъжете не си падат по разведени с деца за друго освен секс.И тия деца ги отглеждат без деца.

18

Анонимен

преди 6 години

Жената става само за управител и мениджър на семейството а мъжът да е инвеститор, това са им ролите, така е създаден Света, това е естественият ред на нещата. Другото са триполови извращения.

17

Rationale male

преди 6 години

Западн(ал)ото общество върви смело по тази феминистка философия тласкано насила от някой към пропастта. Жената стана шеф, глава на семейство и от всичко това не й остава време да роди и гледа деца. Мъже почти не останаха. Повечето женени са дом. любители, които изпълняват прищявки. Накрая и двата пола остават недоволни. Ако не променим курса исляма ще ми претопи. Общество, в което всеки знае мястото и ролята си.

16

Anus shepti

преди 6 години

Жените са родени за любов.те са много нежни и крехки.обичам жените.

15

цък

преди 6 години

тъй е ... жените имат бизнес качества, но са силно надценени :))) . и е вярно че има такива дето се справят много добре в бизнеса , познавам лично такива , така е , но са на заплата , не са собственици :))) - шефки но на заплата :))) и се броят на пръстите на едната ми ръка ... но пък са незаменими да пушат , пият кафе , и да знаят кой с коя кога и какво :))) и тази поръчка толкова ли е спешна , що да не я сглобим за утре ? класика ...

14

Анонимен

преди 6 години

Теменужка и Гинка какви са и какво свършиха? Досега не сме имали един мъж еврокомисар само калинки после жените били едва ли не дискриминирани. Погрижете се за правата на жените в арабския свят и в Африка в Европа жените са най-свободни в цял свят.

13

Анонимен

преди 6 години

сега жените им се чудят защо аджеба няма кавалери и никой не иска да плаща сметката на първа среща.

12

Анонимен

преди 6 години

Забелязвате ли че последните 2 месеца по всички ''реалити'' предавания, филми, новини все една и съща е насоката. Колко са зле жените, домашен тормоз и тн. Защо не покажат държавите които са приели какво е станало. 75% от браковете завършват с развод. % на браковете е паднал със забележителните 38%(САЩ), масово жените кандидатстват за университетски специалности ''женски науки'' които няма какво да се работят -> скандират защо жените взимат по-малко пари. мъжът плаща, отваря врата и тн. отпада

11

Жена

преди 6 години

Да бе, всички шефове ми са жени до сега,пълна скръб, няма организация, да не говорим колко са алчни, не дават ни лев отгоре, за нищо не стават ама, че тъпотия.

10

Handel

преди 6 години

Жените "мислят" с емоциите си, мъжете се "опитват" да мислят логично. Аз не се наемам да бъда моден дизайнер, но пък колко жени могат веднага, без да сгъват пръстчета, да кажат ако риба и половина струват лев и половина, то колко ще струват три риби и половина?