42

Анонимен

преди 6 години

Тук сякаш коментират само инструктори, които се страхуват, че придружителите ще им изядат хляба. Не бойте се, и за вас има достатъчно работа. Преди да седне в колата с придружител, кандидата ще си е изкарал задължителните часове при вас.

41

Анонимен

преди 6 години

Никой кандидат за шофьор шофиращ с придружител, няма да шофира на магистралата или на някой натоварен път с голям трафик. Сами си измисляте някакви въображаеми опасности и се страхувате от тях. Няма по-безопасен шофьор от кандидата за такъв, шофиращ с придружител. Вчера едно такси ми излетя в насрещното срещу мен в еднопосочна улица. Ако беше кандидат за шофьор, нямаше да кара в насрещното, даже нямаше да кара по тази улица, защото все пак минават доста коли по нея.

40

Мене

преди 6 години

Ето ти обективен довод - няма кой да следи за спазването на правилата и няма как да знаем придружителят на колко салати е, возейки се в колата. Сляп ли си да видиш в каква реалност живеем? Обективен си, ама друг път...

39

МАРОК

преди 6 години

А всеки коментира как било тук, как било там. А кога са го направили? Когато са си оправили организацията на движението, научили са се да спазват правилата за движение, ПТП са намалели , хората в държавите за които пишете са осъзнали отговорността си. А ние като жабоците, кое ни е наред, че да подражаваме. То съвестни шофьори нямаме, обучение ще правиме. Ще затвърди марошкия кръг....марок учител, марок резултат ....

38

Обективен

преди 6 години

Почти всички шофьори сте взели книжка като преди това сте шофирали нелегално с придружител. Защо сега сте против? Това е за вашата безопасност. Не е едно и също дали кандидата за шофьор, като вземе книжка ще е шофирал преди това с придружител или не. Ако е шофирал с придружител е по-безопасен после, когато вземе книжка. Досега нито един смислен довод против шофирането с придружител не видях.

37

До 32 joko

преди 6 години

Всеки кандидат за шофьор шофира без книжка на шофьорският курс. Ти искаш първо да вземат книжка, а после да шофират ли?

36

Анонимен

преди 6 години

....младежи под 18 години да могат да шофират с придружител след изкарването на курсовете, но преди същинския изпит,ДА,НО само на полигони каквито имаше преди,не в реални градски или магистрални условия.Начинаещият шофьор да има обозначение на колата която кара,като такъв за срок от три години, докато натрупа реален опит за управление на автомобил.

35

Анонимен

преди 6 години

До ИстинатаКаква е гаранцията ,че този, който е с младия шофьор въобще ще упражнява някакъв контрол.

34

Мене

преди 6 години

..в продължение съм абсолютно против някакви *** да ми шофират без да знаят къде изобщо се намират. Кой ще им осъществява контрол? Тея докато излязат от храстите и всичко вече ще е свършило. КАТ да се закрие моментално!

33

Истината

преди 6 години

Принципно такива кандидати за шофьори ще шофират по-безопасно от останалите шофьори. Над 99% от катастрофите са заради липсата на контрол за спазването на правилата от страна на КАТ, а тези кандидати за шофьори ще ги спазват поне докато си вземат изпита, при това ще се учат там където няма коли, т.е. където трафикът е малък и през голяма част от времето ще се учат да паркират. Напълно необосновани са страховете на някои от това, че кандидатите за шофьори ще шофират преди изпита с придружител.

32

Joko

преди 6 години

Кой мало умен измисли този кретеа низъм - шофиране без книжка ?

31

Мене

преди 6 години

Както някой преди мен написа, проблемът отново идва от държавата. Онея дето само реват за заплати се крият по храстите и не упражняват никакъв реален контрол по пътищата. Не съм чул/видял да има някой глобен заради грубо (животозастрашаващо) нарушение, а единствено и само за скорост. Ми то така най-лесно. КАТ не върши абсолютно никаква работа!

30

man

преди 6 години

Понеже си ***, те ти готов линк:https:// en.wikipedia.org /wiki/ Driver%27s_licenses_in_the_United_States

29

Логика

преди 6 години

На децата на инструкторите /преподавателите/, трябва без изпит да им дават книжките, по тази логика. Тати научил хиляди да карат една кола, та собственото ли не е научил. Ето 6-7 000 книжки готови....

28

--

преди 6 години

До manНо в Щатите пълнолетни стават на 21, тогава могат и да си купят алкохол ;)

27

man

преди 6 години

До МaйМyнaтaЛесно се проверява, нали? ползвай гугъл.

26

МaйМyнaтa

преди 6 години

До manВика дават и на 15_се, шофьорска книжка...в щатите!?Добреее, и на 17_се им дават пищов, и влиза в училище....останалото го знаеш

25

Реалист

преди 6 години

Много ясно, че инструктурите ще са против - това им намалява доходите. От една страна кандидатите за шофьори нямат да дават пари за допълнителни часове преди изпита, а от друга страна много по-малко ще са скъсаните на изпита и съответно пак по-малко хора ще дават пари за кормуване за следващ изпит.Като цяло идеята е добра, но мафията ще е против.

24

Stefka

преди 6 години

До t2Специално за Щатите-първа причина за смъртността са именно катастрофите.

23

man

преди 6 години

В щатите дечурлигата на 16 имат книжки, паркинга пред училището, в което учех беше по-голям от този на мол. При определени условия дават даже и на 15-годишни.Тук матр'яла не е готов за това на тази възраст.