93

Критерий

преди 6 години

Ключовата дума е "живее". В някой изброени страни може да имате проблеми с това. В дриги няма да много добре но може да е щастиво и дълго.Въпрос на ценности и култура.(P.S. Ако долара не е вашата религия - можете навсякъде където е безопасно да жиеете добре!)

92

Анонимен

преди 6 години

Първо класацията е не кой как живее а коя страна какво реноме има.Второ Г8 няма вече понеже Русия я изгониха.Живота в Русия е абсолютно несравним с развитите страни даже и с България понеже е ужасен.

91

иво

преди 6 години

Тръмп , при встъпването си каза , че инфраструктурата на сащ се РАЗПАДА , но кой е виновен за това ???? не и той !

90

Анонимен

преди 6 години

дори русия да е на първо място няма да се признава че екипът днес бг новини винаги пишат че е агресор русия.като че ли ние в българия живеем подобре от русия в русия никои не се е запалил жив а в бг има регистрирани за липса не доход

89

Анонимен

преди 6 години

Ла Франц, ти да не си от малцинството? Няма по-голяма *** в Европа. Италия и после Франция

88

La France

преди 6 години

Франция е моят Рим!

87

Анонимен

преди 6 години

Най-добре се е живяло в Германия между 1933 и 1945. Факт!

86

някой

преди 6 години

Най-добре се живее на гърба на другите, пък без начение на кое място си.Нали така бе, потомци на бивши комунисти???

85

Анонимен

преди 6 години

Не питай, какво може родината ти да направи за теб, а питай, какво можеш да направиш ти за родината си - Джон Кенеди.

84

Анонимен

преди 6 години

До Русия е в 19 векИ защо да е "за жалост". Стандартът на живот е бил най-висок през втората половина на 19 век. Описаният от теб начин на живот е доста добър, много хора мечтаят за такъв живот. Сега хората живеят в панелни копторници, бачкат яко ангария, хранят се с буклуци каквото има в супермаркета на промоция. 20 век е донесъл монополистичния капитализъм, който води до беднотия, войни, стрес, повсеместен срив на стандарта на живот.

83

La France

преди 6 години

За мен Франция е номер едно.

82

Алфа Вълка

преди 6 години

Навсякъде се живее добре, ама пари да имаш!

81

Русия е в 19 век

преди 6 години

На 50 км. от Москва селяните живеят в дървени къщи, спят върху печките след тежък запой, хващат прясна риба от дупки в леда и чакат с канчета пред цистерни с надпис "квас". За жалост това е състоянието на по-голямата част от населението на Русия извън големите градове, което в болшинството си живее със стандарта и манталитета на 18-19 век.

80

Гьоте

преди 6 години

най-добре се живее в Австралия

79

РАКЛАМА

преди 6 години

"Пътувайте до Одеса на цени, съпоставими с тези на автобусните билети"Ха ха!На фона на изложения материял - гледайте какво ни рекламират!Разходка до най-прецаканата и най-разнебитена държава имала нещастието да бъде ползвана и изоставена във анти-рускита кампания.

78

Анонимен

преди 6 години

До руски немци неима хора които искат възродят хитлер дество живот третият райх не е съборен---що не ходиш да пишеш по руските форуми, ами ни мъчиш тук с тоя гугъл переводчик?

77

Анонимен

преди 6 години

Пълни измислици. Да проследят емигрантските потоци и веднага ще стане ясно къде най-добре се живее.

76

муспи

преди 6 години

Прави впечетлене че изсраил го нема?! Медиите са тяхни, броенето на гласовете е като при изборите на Демокрацята - значи скромноста е взета на въоръжене. - Алах абкар, но яхве таман!

75

человек - прасе

преди 6 години

Искам в русия, искъм в русияяяяя!

74

Анонимен

преди 6 години

Аааа,що,бе?У нас си е най-добре.Идвайте тук,за да видите как се живее.В коя друга страна хората могат да оцелеят със 100 евро на месец?Само в страна от хиляда и една нощ.Тук всички сме вълшебници.Повишават ни цените на тока,водата,парното,газта,храната,а доходите все същите и ние не се даваме.Колкото повече ни мачкат,толкова повече мълчим и оцеляваме на пук на мъчителите си.