389

Анонимен

преди 6 години

Приятели на Русия са най-бедняшките и лоши държавни режими за мачкане на хора.Приятели на САЩ са богати и проспериращи държави, към които се стремят всички.

388

Анонимен

преди 6 години

СССР създаде и предизвика движението на Муджахидините чрез войната си срещу Афганистан... която изгуби !

387

Анонимен

преди 6 години

Тези държави или са нападали първи САЩ, или първо СССР ги е комунизирал.САЩ нямат вина.Хирошима, Виетнам, Камбоджа, Панама, Кореа, Югославия, Ирак, Сирия, Либия Панама си е ОК със САЩ от 120 години насам.

386

Анонимен

преди 6 години

Русия = Кения.Но с ядрени ракети.

385

До 409

преди 6 години

Да допълня към иронията ти която е истина. Даже имаше май президент на САЩ удостоен с нобелова награда за мир :D :D. САЩ са единствената държава използвала ядрено оръжие срещу неядрена държава и незащитено население

384

Анонимен

преди 6 години

Много са опасни руснаците! Като почнем от Хирошима, Виетнам, Камбоджа, Панама, Кореа, Югославия, Ирак, Сирия, Либия и още десетки други войни, все тяхно дело са. Създаването и финансирането на радикални фанатици, подпалване и финансиране на преврати в Южна Америка, ембаргото към Куба обричайки ги на мизерия, подкрепата на Израел да стреля по деца с танкове, Сега на нож с Иран, Венецуела и Кореа. Наистина са много опасни тия руснаци! Виж САЩ е друга работа! Все за световният мир се тревожат!

383

Българин

преди 6 години

Говорете каквото искате, но България без Русия и една секунда не може да просъществува като държава.

382

До: 888

преди 6 години

СССР накара Хитлер да го нападне, защото Сталин искаше да прави военноморска база в Бургас! Ако Сталин не беше толкова алчен и лаком, Хитлер можеше и да не напада Съветския Съюз! Нали си бяха поделили Полша. Но, всяко зло за добро...

381

888

преди 6 години

Какво сте се разциврили бре...той Путин ви е все виновен за нещо! Само дето не руското влияние вкара в България американските централи,златодобива от западни компании, уранодобива и т.н. Те цуцат от българския народ и после го изпращат в Русията ,на Путин!Ейййй,не схващате тънката работа вииии!!!!

380

До 402

преди 6 години

Ти си пиян руснак ...За какви спътници пишеш бе, статията е за съвсем друго !Не пий от сутринта :)))

379

Анонимен

преди 6 години

До 400:И паметник на съветската армия, коята е спасила българските евреи от турско иго...си имаме.И руски партии в Парламента си имамеИ русофили-българофоби си имаме...само руско влияние си нямаме !!!

378

Анонимен

преди 6 години

СПЪТНИКЪТ НА СПЕЙС ЕКС, КОЙТО ПРОПАДНА, СЕ КАЗВА ЗУМА И СТРУВА 1-1 МИЛИАРДА ДОЛАРА. Като се сложи и цената на ракетата, която гръмна, цената надхвърля 3 милиарда.Няма грешка.

377

Анонимен

преди 6 години

Ние вече не се омъжваме в България, щото матр`ялът вече не струва. Идваме със семействата си и живеем във Варна в собствено жилище в затворен комплекс.

376

Анонимен

преди 6 години

И дори Европремиерът ни е на адрес "Княз Александър Дондуков - Корсаков" 1, а най-важната ни институция - Народното събрание е на бул. "Цар Освободител" и кове законите под строгия поглед на самия руски император.. А отзад? Отзад е руският княз Александър Невски.Ко праим ся?

375

марш в Сибир

преди 6 години

що не си седите в скапаната Русия а се натискате да се омъжвате в България и да живеете тук

374

Анонимен

преди 6 години

Бедните руснаци са купили вече над 500000 апартамента в България.И не само в България - купуват в Гърция, Италия, Испания.А у нас 9/10 живеят в панелките на дядовците си, щото с тази заплата (дори и да не е минимална) не могат да притежават друго.

373

Анонимен

преди 6 години

До 394По- лошо ли е, отколкото Жизнь в Болгарии?

372

Анонимен

преди 6 години

Русия - родината на концлагерите!Измислени в Царска Русия, организирани в Сибир.Хитлер просто ги копира.

371

Анонимен

преди 6 години

Най-много славяни са убити от руснаци - поляци, руснаци, беларуси, украинци, чехи, българи...!

370

Анонимен

преди 6 години

Напиши :Жизнь в РоссиаГледай как мизерно живеят там. Още са в 18-ти век - пияни, окъсани, озлобени...