63

При бай Тошо

преди 6 години

При бай Тошо живяхме 10 пъти по-добре.

62

Вуйчо Теко

преди 6 години

А бе мравка,аз лятото съм на плаж в Гърция,а зимата на ски в банско.Яж ми ***(:

61

До 58

преди 6 години

Това е било в началото на демокрацията, не по време на соца. Бъркаш епохите

60

Калеко Алеко

преди 6 години

Празниците в СК са годините и датите на раждане на Кимчовците /Ким Чен Грух и неговия баща/, а годината на *** на Ким-старши е ден за национален траур. Останалите роднини на Ким-младши, които биха могли да оспорят Властта му, са предвидливо отстранени от Самият него, за да не засенчват сиянието на Слънцеогряният Лидер .... Така, че севернокорейските граждани, ако иска да празнуват, ще трябва да дочакат Рождения Ден на живия си Бог .... !!!

59

Анонимен

преди 6 години

Е добре си беше в соца бършехме се с весници и чакахме да доиде зима да ядем банани

58

Анонимен

преди 6 години

До ДемократСмешен си. Иронията ти е смешна. На вас селяни ви трябва само ядене и пиене и сте доволни нали? И ако може така едни пари от някъде да идват без да правите нищо.

57

Анонимен

преди 6 години

Безмисленно е хора под 35 години да обясняват неща които не са видели и преживели.Смешно е да обясняват кое как е било на базата на ,,наученото" от интернет.Просто и естественно е те да нямат никакъв критерий за нещата до 89та.

56

Демократ

преди 6 години

Малко ме интересува как живеят другите, аз живея добре при демокрацията, направих милиони, занимавам се антикомунизъм. Гурме ресторанти, тематични барове, 4Д кино, казина, ауреа спа, сауна, турска баня и таласотерапия. За да поддържам активно формата си имам на разположение са тенис игрище, мини-голф, боулинг, билярд и високо оборудван фитнес. Живея добре.

55

Анонимен

преди 6 години

Насвякдъе при демокрацията в целия свят е мизерия защото хората по целия свят са *** и не разбитат праивлно демокрацията, само в няколко демократични страни които се броят на пръсти разбитат демокрацията и затова там се живее добре, в цял свят останалите са *** и не разбират демокрацията.

54

Анонимен

преди 6 години

До 57Вие се оплаквате аз проблем с живота в България нямам. Докато успявам да игнорирам по-голямата част от селското население всичко ми е наред. Вие сте тези които се оплаквате и все гледате някъде другаде.

53

До 42

преди 6 години

Абе ти къде беше когато се редяхме за мляко в 5-6 часа сутринта че свършваше.Или си бил дете?Питай вашите,как са я карали в режима на тока,как са намирали връзки за ,,Хумана",как се радваха на ,,Пуснали са.......еди какво си" Имало било ти беше ли роден бе момче.Знаеш ли какви връзки и рушвети съм търсил и давал за да осигуря храна на дъщеря си поради атопичен дерматит.Имало ....не знам какъв трябва да си и къде да си живял за да забравиш километричните опашки /и връзки/ за какво ли не.

52

Анонимен

преди 6 години

Ми ти що не отидеш да живееш в САЩ? Или за там трябва виза? А България нали вече 11 години е член на ЕС и САЩ имат безвизов режим с ЕС. Спазват ли си САЩ договорите или за българите те не важат и открито им храчат в лицето.

51

Анонимен

преди 6 години

На балканите нищо не става. Нито имаше комунизъм нито сега има демокрация. Балканските селски манталитет е нещо крайно противно и отърване няма.

50

Анонимен

преди 6 години

Демокрацията е най-добрата система, но българите са пpоcти и не разбират демокрацията, затова живеят по зле и от Северна Корея, защото не прилагат правилно демокрацията.

49

Анонимен

преди 6 години

До 52Ми отивай да живееш в Северна Корея. Не разбирам какво ви спира.

48

Анонимен

преди 6 години

Балканския селянин разбра демокрацията като анархия и всеки да прави каквото си иска. Селския манталитет оправия няма. Демокрацията не е виновна.

47

Анонимен

преди 6 години

Толкова е всеизвестне гладът в Северна Корея, така измират от глад и ровят в кофите, че от 10 милиона за 30 години станаха на 26 милиона.

46

Анонимен

преди 6 години

До 50Вие май така и не разбрахте какво реално е демокрация. Смешници.

45

Анонимен

преди 6 години

Навсякъде при "демокрацията" е мизерия, даже по зле от СК, само САЩ и десетина страни в ЕС живеят добре и то не заради демокрацията а по съвсем други причини. Останалото е демократичния Трети свят и демократична България завинаги е зачислена към демократичния Трети свят.

44

Анонимен

преди 6 години

До 46Това е нещо което така и не го разбрахте. Света не свършва с държавната граница и всеки е свободен да ходи почти където си иска. Кадърните се оправиха където са искали, останалите които знаят две думи английски чисят *** и мият чинии.