26

3

преди 6 години

Имаме новина:На 7 януари 2018 г.Бойко Суждука със своята дружка Ердоган ще прережат лентичката на православна църква на българската общност в Истанбул.Хвала братя!Днес събра лидерите на Западните Балкани,Ердоган го дава за пример,Меркел се разтапя като го види.Ето това е нашия Вожд с главно В братя.Не е изключено ако утре вземе поста на Юнкер.Само дето още френски изтребител при Макрон не е управлявал.До като той умело води стабилна външна политика народа му едва свързва 2-та края и го псува.

25

Джурналист

преди 6 години

Поне половината от тези 150 хил мюсюлмани в егейска тракия са с български произход, но тях ги забравихме след Втората световна. Ние за себе си не можем да се погрижим, а и тях ли ще кажат някои...

24

Анонимен

преди 6 години

Ердо, президент на България!

23

Анонимен

преди 6 години

Стига с тези глупости че е имало османско иго, било е само присъствие както вече правилно се отбелязва навсякъде. Османската империя е дала много на българите, като мусаката например.

22

ewto

преди 6 години

До Браво на Генерала! Ти счупи ***

21

Анонимен

преди 6 години

Турция и България заедно завинаги!

20

Анонимен

преди 6 години

Кога български президент ще държи сметка на гръцки такъв за нарушените права на българите в Гърция? Никога.

19

Ергодан

преди 6 години

Хвала на БойкоПод носа му проповядват расикален исляма той се прави на ухапантакива приятели харесвам

18

Анонимен

преди 6 години

Тъй наречените помаци са чисти българи мюсюлмани а няма кой да ги защити защото министър председател на България е един страхливец нагаждач който се кланя на силните и се прави на велик пред слабите. В момента се борят за българите мюсюлмани в Гора в Албания и Косово и там сме много велики мачкаме Албания и Косово а пред Гърция и Турция където има повече безправни българи мъчим като страхливци п.....ки.

17

Ей идиоти

преди 6 години

Сега е момента да си поискаме репарациите за беломорска тракия , но както винаги ние се хващаме за гушите.

16

Анонимен

преди 6 години

Българско малцинство има ли в Гьрция. Има. Думите на Ердо засяга ли и техните права. Засяга. И не ли досадно за едни камьни да се гонят граничари и рибари а воените кораби са заклещени между тях това му е болката долкото разбирам.

15

Анонимен

преди 6 години

Султанът наобикаля вилаетите.

14

Тийн

преди 6 години

Ееее, ама много яко е това!Някакви си супер-могъщи държави, с разните му там супер-супер армии; с трилионни бюджети; все център на вниманието на целия свят...И тези супер-супер държави постоянно дават за пример и говорят само за... за нашия си, българския Бойко Борисов!Много е яко това!

13

Браво на Генерала!

преди 6 години

За пореден път получи признание отвън Г-н Борисов! Браво! Мачкайте ***!

12

ГЕРБ - НЕ, МЕРСИ

преди 6 години

Не му стига на Бойко "багажа"! Султана яйце ще свари на главата му и той няма да се усети!

11

Ердоган

преди 6 години

Учи се от Бойко, Алексис, гледай как ми носи кафето и и ми разнася кореспонденцията с Брюксел.

10

Анонимен

преди 6 години

Да се смееш ли, да плачеш ли! Ердоган използва Бойко единствено за собствените си цели, а той дори и не разбира. Бойко е със страхотни интелектуални дефицити и не осъзнава какво се случва около него.

9

Браво!

преди 6 години

Браво на министър-пррдседателя Бойко Борисов! В момент, в който всички дрънкат с оръжие, изстрелват балистични ракети, пращат хора на Слънцето, признават спорни столици, водят хибридни войни и предопределят изхода от изборите в съперничащи държави... в точно този момент генерал Борисов успява да води балансирана политика и затова в Черно море има платноходки, а не самолетоносачи!Браво!

8

Анонимен

преди 6 години

Това Путин или Ердоган да те дадът за пример, не е много повод за гордост

7

Анонимен

преди 6 години

доста нагло изказване на султата още повече, че е на гости в Гърция, а не си е у дома да ги бръщолеви такива... това няма да свърши добре, щом публично се поставят такива въпроси какво ли се планира или е вече планирано?!?