33

Анонимен

преди 6 години

"Bravo" na Borisov, muzka postapka, Gospod gleda

32

Жокер

преди 6 години

Ех , какъв остров на сигурността и стабилността на Европа е това БГ , Бокоооооо! И на арабите да се похвалиш....! Кажи им че само тук паратерористични елементи могат да заплашват политически лидер.

31

Калеко Алеко

преди 6 години

До Анонимен 31 .... Това е така защото на практика само останалите 20% гласуват за *** и предствляваното от нея дружество - "БСП и СиЕ"АД ... !!!

30

Същото - грамотно

преди 6 години

Вчера Антон Тодоров доказа с документи, че дни преди Нинова да приватизира Техноимпекс за 70 000 долара в сметките на дружеството е имало над 1 милион долара.Това истинската тема с Корнелия Нинова.

29

Анонимен

преди 6 години

Цялата тази история доказва, че на позитано считат, че 80% от електората страдат от умствена изостаналост, обусловена от задържане на развитието на индивида или поражения на мозъка

28

Sen Simon

преди 6 години

Е сега е момента да се разбере по мъжки с тоя Кемал ли...Кемил ли....а не само да плямпа . Жените са 2 вида,едните са болни,другите недоволни. ;) Тежко на тая къща,дето кокошка кукурига-край на цитата.

27

Калеко Алеко

преди 6 години

Оторизираната да представлява "Народа" *** Нинова, е крайно време да осъвремени малко речника си и да замени названието "Народ" с Гражданско общество. Навсякъде в развитите цивилизовани общества, това понятие е останало в миналото, но пък погледнато от друга страна "Партията на Народа" е запазила връзката си тошовия СОЦ, а бъдещето и е това на "Светлия Комунизъм", така че на другарката Нинова донякъде и е простено да използва реториката на партията си, наследница на БКП, КПСС и коминтерна..

26

Des

преди 6 години

Вчера Антон Тодоров доказа с документи, че дни преди Нинова да вземе от приватизацията на Техноимпекс Нинова за 70 000 USD в сметките на дружеството е имало над 1 милион долара. Това е истинската тема с Корнелия Нинова.

25

Анонимен

преди 6 години

СВЕТИЦА!!! Живота си е готова да даде, само и само да не ощети народа! Браво, вярваме! Цирк пълен.

24

Анонимен

преди 6 години

''парите които дават хората, не трябва да отиват за охрана на политиците"-----------------Тва е пестене от закуски ... нищо и половина . Ами ако стане инцидент кво става ? Гърмят ни ушите - това става .

23

х

преди 6 години

Вдига се пушилка за да се покрият новите разкрития за приватизацията на Техноимпекс, когато Нинова е купила дружеството за 70000 долара, в сметките е имало 1,8 милиона лева и куп имоти тук и в чужбина, по тази схема са ограбени хиляди предприятия, направете си изводи за тази жена

22

Хаха

преди 6 години

Абе тя, май... достатъчно е взела от данъкоплатците :)))))Сега за един охранител... не ще. Голяма работа си Корнииии :)))))))))))) Смях...

21

Нов

преди 6 години

Толкова много обожатели, пък тя си пада по Бойко :) И си го иска, иска!!!

20

Анонимен

преди 6 години

Давайй Нинова притискай суджуците да изреват на умрялоНнарода е с вас разбойниците в тая държава подкрепят Герб щото е разбойническа партия

19

Анонимен

преди 6 години

На тая откачената и Фидел Кастро може да и завиди по броя на атентатите. То кучета ли не я ядоха, то таксита ни не я газиха сега и ненормален турчин.

18

Запознат

преди 6 години

Имали са тайна афера и човекът я ревнува от напористите партийни "другари"- това е всичко.

17

Анонимен

преди 6 години

Нинова президент

16

Анонимен

преди 6 години

Сцената сякакш е взета от турски сериал

15

Анонимен

преди 6 години

Мъжко момиче, бравос!

14

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Виждам как постепенно се появява ореол около голямата Лъжа!!