16

Анонимен

преди 6 години

до 7 Ми за 20 лева сега една овчарска салата за 6 лева и една ракия за10 лева +4 лева за тоалетна. При бай Тошо хубава сунгурларска ракия за 2 лева(3 изпивам- по 70 ст. 100 грама), овчарска салата за 50 ст. мешана скара за 5 лева, кана вино литър- домашно за 2 лева и 10 лева остават да почерпя със същото авера до мен.Ресторант Тихият Кът...1985-та на язовир Цонево се намира!

15

Слава на БКП

преди 6 години

Пишат за сръбска чалга- традиционните другари пак за бай им Тошо блеят-колко убаво било, колко евтино. Ми що го махнахте бе-нали другарите Лилов, Луканов и сие го махнаха / по заповед на Москва/.Нали после и Костов сложихте/ той си е ваш кадър/,после и Симо ментата домъкнахте. Това ,което уж бе убаво- сами го окрадохте и развалихте. Убаво беше да имаме Москвич, да чакаме веднъж годишно за зелени банани,да бяхме обградени с бодлива тел ,та да не избягаме-щото е много убаво-никой не бяха от убаво

14

Да, нямало е нищо

преди 6 години

Но 50 000 са дошли да те гледат ....А сега зорлем четирима пълните Армеец и то не на макс !!!

13

Трагедия...

преди 6 години

А сега магазините са пълни с лай*а в прекрасни опаковки. Едно време саламите бяха от месо, а сиренето от мляко - ужас голям! Как сме оцеляли ТОГАВА???

12

Анонимен

преди 6 години

Соросоидка!

11

Анонимен

преди 6 години

Наборке не е било 87 или 88 година а е било след като ни внесоха демокрацията. През 87 и 88 година по магазините имаше всичко. Явно годинките ти оказват влияние на паметта. И аз съм на твойте години но паметта ми работи като швейцарски часовник!

10

Брутален

преди 6 години

Нямаше долари но пък имаше злато и сребро щото никой не вярваше на крадливите софийски комунисти , всичко имаше внос ама на съвсем друга доста солена цена в долари ...... ха познайте в кой джоб е отивала разликата ........

9

Анонимен

преди 6 години

до 7 С 20 лева сега мога 10 пъти да ида до центъра и да се върна с автобус. С 20 лева при бай Тошо( 6 ст. билетчето), можех да отида 165 пъти до центъра и да се върна.

8

Венци Мицов

преди 6 години

Малки подаръци за спомен ? на тая подаръци , на оная подаръци и айде готово ? Абе народен човек си беше Туишо

7

Анонимен

преди 6 години

И сега уважаеми герберунгели магазините като са пълни какво ще купите с въшливите си 20 лева отредени за деня?

6

Анонимен

преди 6 години

Муахахах..тая пикла се изказа.. точно пък 88-*** година в края на соца магазините бяха пълни.Корекомите също.

5

Анонимен

преди 6 години

за 2 Ами хубаво ми беше при бай Тошо. не си заключвах апартамента докато отида до пазара, а сега по три секрета удряме от страх. Нямаше страх нито че ще те ограбят на пътя, нито че ще ти ограбят жилището. а от това по-голяма свобода няма...да живееш без страх.

4

Анонимен

преди 6 години

до 2 Тогава имаше малко но с качество. Сега от хиляда видове салам един не можеш да си избереш, защото всиките са лайнa, ясно ли е олигoфрен?

3

Дядо Праз

преди 6 години

Е нямало , нямало колко да е нямало? Нямаше префърцунени парцали , нямаше лъскави джунджурии, нямаше циraнcки и други подобни разбойници и те така. Никой не се оплакваше много от това.

2

Позитано 20

преди 6 години

Жената ви го казва право куме,та в очи, другари и другарки-''беше страшно време за България,по магазините нямаше нищо''.Хубаво беше при бай Тошо,нали?

1

Анонимен

преди 6 години

Якуууу... Волим те Весна!